Anlægsgartner Nordfyn

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på kvalitetssikret gartner
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Få en troværdig anlægsgartner Nordfyn

Få 3 Anlægsgartner Nordfyn tilbud

Eksempler på
Nordfyn vejnavne

Kornmodvænget
Saxovænget
Ræveløkken
Rugvang
Lærkevej
Lundsgårds Vænge
Musvågevej
Lærkevangen
Rugårdsvej
Præstevænget
Leifsvænget
Orionvænget
Lykkevænget
Løvsangervænget
Lupinvej
Saxovej
Kornvej
Rensdyrløkken
Sigmundvænget
Lavløkkevej

Anlægsgartner Nordfyn. Få 3 tilbud på en lokal gartner

Opgavens størrelse er underordnet. Hvis du har en anlægsopgave, som du skal have udført på Nordfyn - så har du lige taget det første skridt i den rigtige retning, hvis du spørger os. Vi tilbyder nemlig at indhente 3 ekstraordinære gartner tilbud fra effektive og billige anlægsgartnere på Nordfyn.
Det handler ikke kun om, at du undgår at få sved på panden. Det handler også om de rigtige forberedelser, de rigtige materialer, det rigtige håndelag og ikke mindst erfaring, når du vælger en professionel anlægsgartner Nordfyn til at udføre gartner arbejdet for dig.
Billig-gartner.dk er en gratis internettjeneste, som altid står klar til at skaffe dig masser af inspiration og uforpligtende anlægstilbud på lige præcis dét, som du skal have klaret. Udfyld kontaktformularen og oplys, hvad det er, du har brug for assistance med. I løbet af nogle få dage får du 3 lokale Nordfynske tilbud på din anlægsopgave.

En vandkande til haven

En vandkande er praktisk, når der skal vandes potter og krukker, og det er vanskeligt at bruge flydende gødning uden en vandkande. Hvis man vil bruge en vandkande til flydende ukrudtsmidler, anbefaler jeg, at man bruger en speciel vandkande, der er tydeligt mærket med: Ukrudtsmiddel.
Ligegyldigt, hvor grundigt man renser vandkanden, vil der altid være risiko for, at der er rester tilbage, og det er ofte nok til at slå sarte planter ihjel. Tomater er kendt for at være meget sarte over for ukrudtsmidler, som indeholder hormoner - selv måneder efter at de har været i vandkanden.
Hvis man har en stor have eller mange ting, der skal have vand, kan det betale sig at anskaffe en vandslange, men så har man brug for en udvendig vandhane - man bliver hurtigt træt af at trække slangen gennem køkkenvinduet for at sætte den på vandhanen i køkkenet. Man kan købe spredebomme til flydende gødning.

Håndværksarbejde udføres af lokale Nordfynske firmaer

Anlægsgartnerfirmaer på Nordfyn tilbyder anlægsgartnerarbejde overalt i kommunen:
  • Morud
  • Agernæs
  • Veflinge
  • Guldbjerg
  • Såderup

Få 3 Anlægsgartner Nordfyn tilbud


Eksempel på lokal Nordfyn anlægsgartner

E. Stein Frandsen ApS
Rugårdsvej 406
5210 Odense NV
CVR: 53624618
Hjemmeside
Tyrsbjerglund Anlægsgartner IVS
Tyrsbjergvej 59
5210 Odense NV
CVR: 36395990
Hjemmeside
B. Egeberg Andersen ApS
Villestoftemarken 96
5210 Odense NV
CVR: 88151410
Hjemmeside