Anlægsgartner Nakskov

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på seriøs gartner
  • Udfyld formularen online på ca 2 min.
  • Lej en bundsolid anlægsgartner Nakskov

Få 3 Anlægsgartner Nakskov tilbud

Veje 4900 Nakskov

Rønnebærvej
Birkevænget
Hjejlevej
Skalkenæsvej
Teglværksvej
Gartnervænget
Arningevej
Roarsvej
Strandtoften
Enehøjevej
Heesvej
Nymarksvej
Ladegårdsvej
Vejlegade
Marius Nielsens Allé
Sportsvej
Hejrevej
Bregnevej
Tårsvej
Skydebanevej

Få 3 favorable tilbud på effektiv anlægsgartner Nakskov

Her på Billig-gartner.dk får du hurtig, gratis og hurtigt forbindelse til gode og billige anlægsgartnere i Nakskov. Indsend din anlægsopgave til os og bliv kontaktet af maksimalt 3 anlægsgartnere fra Nakskov med skarpe og konkurrencedygtige tilbud. Hvis du ikke vil bruge de gartner tilbud du får, er du ikke forpligtet til det.
Udfyld onlineformularen (det tager 6-8 minutter) og beskriv din anlægsopgave. Jo mere konkret du beskriver anlægsopgaven, jo bedre anlægsgartnertilbud vil du modtage. Din opgave formidles til de anlægsgartner Nakskov som vi har vurderet, er de bedst egnede til at løse din opgave.
Den gruppe af grøntsager, der kræver kold og fugtig opbevaring, er alle rodfrugter: rødbeder, gulerødder, majroer, kartofler og vinterradiser samt de fleste medlemmer af kålfamilien Til gruppen hører også frugt - især æbler. Den ideelle opbevaringstemperatur for dem er så lav, som den kan være uden frostgrader, cirka 2° C.

Skuffejern og hakke

Skuffejernet har skær, der sidder i forlængelse af skaftet; det egner sig bedre til mindre ukrudt i bede, hvor planterne ikke vokser i rækker. Her skubber man bare bladet fremad i gennem jorden. Nogle af de nyere udgaver fungerer med både skub og træk, så i teorien får man det dobbelte ud af arbejdet.
I praksis kan man komme til at hakke en masse planter væk, hvis man ikke passer på Prøv forskellige hakker, før du køber, selv om de andre kunder i butikken formentlig vil stirre på dig, når du øver hakkesving på gulvet.
Når man bruger en hakke, skal den trækkes lige under jordoverfladen, så ukrudtet skæres af, lige hvor roden slutter, og de overjordiske dele begynder. Hvis man hakker for dybt, graves ukrudtet op og har let ved at etablere sig igen efter en regnbyge.

Det sikre valg er en aut. anlægsgartner i Nakskov

Mulige årsager til forsinket løvspring:
  • Dårlig knopmodning
  • Langvarig barfrost
  • Tøbrud med langvarig oversvømmelse
  • Forsinket beskæring
  • Forsinket rodskæring

Få 3 Anlægsgartner Nakskov tilbud


Eksempler på anlægsgartner i Nakskov

LF Have & Anlæg
Amalievænget 6
4900 Nakskov
CVR: 31358590
Hjemmeside
Gartner Jens Peter Hansen
Vesternæsvej 56
4900 Nakskov
CVR: 34122652
Hjemmeside
Stensø Have & Anlæg
Mosevænget 11
4900 Nakskov
CVR: 74559654
Hjemmeside