Anlægsgartner Mors

  • Få 3 fleksible tilbud på solid gartner
  • Indsend formularen online på kun ni minutter
  • Bestil en autoriseret anlægsgartner Mors

Vi dækker også
postnummer 7900

Mamrelund
Fruergårdsvej
Møllehøj
Food Parken
Næssundvej
Lynghøjen
P. H. Jensens Vej
Dueholmgade
Fasanvej
Hammervej
Frederik Bangsvej
Jernbanegade
Hybenhøjen
Islandsvej
Faaruphusevej
Marievej
Frueled
Indmarken
Kongehøjvej
Ole Rømersvej

Få 3 gratis tilbud på en anlægsgartner Mors - Spar 29%

Søger du efter en kreativ og seriøs gartner på Mors?. Engagerede anlægsgartnere klarer f.eks. disse opgaver: sikring mod skadedyr, plantning af træer og blomster, ændring af haver og forbedring af haver. Lad veletablerede og fleksible firmaer på Mors klare gartneropgaven.
I løbet af ganske kort tid får gratis 3 bekvemme tilbud på flot gartnerarbejde. Få hurtigt den rigtige pris på din gartner opgave nu - desuden med monster god rabat. På Billig-gartner.dk kan du hurtigt sammenligne gartnerfirmaer online og spare tæt på 18 pct i solid rabat.
Alle frøfirmaer tilbyder forskellige varieteter, så se i katalogerne og udvælg dem, der anbefales til vækst i kulde og om vinteren. Se for eksempel efter navne, der leder tanken hen på kulde. Vælg nu det mest solrige, beskyttede sted, du kan finde, til din vinterhave.

Udprikling

Når de fleste af frøplanterne har udfoldet det første karakterblad (før planterne bliver lange og ranglede), er de klar til at få større afstand - udprikling kalder gartnerne det. Karakterblade ligner små miniudgaver af det fuldt udviklede blad i modsætning til de små kimblade.
For at undgå at sprede svampesmitte bør man aldrig genbruge gammel pottejord - læg den ud i haven og brug ny formeringsjord. Det er lettest at prikle ud, hvis jorden er let tør; lad være med at vande frøplanterne, lige før de skal prikles ud.
Vær omhyggelig med at holde frøplanterne fugtige, mens de udvikler sig til unge planter, men lad være med at overdrive. De skal have jævnt fugtig, ikke sumpet, jord. Fra nu af skal frøplanterne have meget lys; der beskyttes kun mod varm, direkte sol, som ellers ville kunne svide eller udtørre bladene.

Overvågning af planter mod skadedyr

Uanset hvor du er bosat i Morsø kommune, kan du nemt bestille 3 gratis anlægsgartnertilbud:
  • Øster Assels
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Rakkeby
  • Vilsund

Her er de bedste anlægsgartnere

Roligheds Anlægsgartneri
Andehøjvej 4
7900 Nykøbing M
CVR: 27013724
www.facebook.com/1472536549704012
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
www.flisenedlaegning.dk
Alt i Brolægning & Anlæg
Tinghøjvej 28
7900 Nykøbing M
CVR: 28613962
www.altibrolaegning.dk