Anlægsgartner Mors

  • Få 3 friske tilbud på fleksibel gartner
  • Indsend skemaet på bare to min.
  • Find en kreativ anlægsgartner Mors

Få 3 Anlægsgartner Mors tilbud

Veje i postnummer 7900

Akacievej
Maagevej
Anemonevej
Feggesundvej
Morsingvej
P. H. Jensens Vej
Kløvermarken
Fjordgade
Bjørndrupvej
Frederiksensvej
Gadevang
Engparken
Grønparken
Grønlandsvej
Bøgevej
Dronningevænget
Fyrvejen
Hovvej
Byvej
Havnegade

Få 3 gratis tilbud på en anlægsgartner Mors - Spar 29%

Udfordringen med at finde en troværdig, dygtig og ikke mindst billig anlægsgartner Mors kan virke uoverskuelig. Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få 3 fortræffelige og billige tilbud fra energiske anlægsgartnere på Mors, og det er endda både gratis og hurtigt.
Når vi modtager din anlægsopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Mors. De tre mest egnede anlægsgartnere på Mors får lov at byde på opgaven og kort efter får du 3 førsteklasses gartner tilbud som du selv kan vælge mellem.
Alle frøfirmaer tilbyder forskellige varieteter, så se i katalogerne og udvælg dem, der anbefales til vækst i kulde og om vinteren. Se for eksempel efter navne, der leder tanken hen på kulde. Vælg nu det mest solrige, beskyttede sted, du kan finde, til din vinterhave.

Udprikling

Når de fleste af frøplanterne har udfoldet det første karakterblad (før planterne bliver lange og ranglede), er de klar til at få større afstand - udprikling kalder gartnerne det. Karakterblade ligner små miniudgaver af det fuldt udviklede blad i modsætning til de små kimblade.
For at undgå at sprede svampesmitte bør man aldrig genbruge gammel pottejord - læg den ud i haven og brug ny formeringsjord. Det er lettest at prikle ud, hvis jorden er let tør; lad være med at vande frøplanterne, lige før de skal prikles ud.
Vær omhyggelig med at holde frøplanterne fugtige, mens de udvikler sig til unge planter, men lad være med at overdrive. De skal have jævnt fugtig, ikke sumpet, jord. Fra nu af skal frøplanterne have meget lys; der beskyttes kun mod varm, direkte sol, som ellers ville kunne svide eller udtørre bladene.

Overvågning af planter mod skadedyr

Uanset hvor du er bosat i Morsø kommune, kan du nemt bestille 3 gratis anlægsgartnertilbud:
  • Øster Assels
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Rakkeby
  • Vilsund

Få 3 Anlægsgartner Mors tilbud


Mors anlægsgartner eksempel:

Morsø Have & Anlæg
Kærvej 54
7900 Nykøbing M
CVR: 28830580
Hjemmeside
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
Hjemmeside
Edvin Klemmensen
Præstegårdsvej 26
7900 Nykøbing M
CVR: 27829120
Hjemmeside