Anlægsgartner Midtjylland

  • Få 3 kontante tilbud på faguddannet gartner
  • Indsend skemaet på under otte min.
  • Bestil en kvalitetsbevidst anlægsgartner Midtjylland

Få 3 Anlægsgartner Midtjylland tilbud

Vi dækker også disse
veje i Midtjylland

Midsommervej
Gøteborg Allé
Jens Olsens Vej
Høvej
Skejbygårdsvej
Halmstadgade
Klitrosevej
Bøgegade
Opdalsvej
Myggenæsvej
Tjørnegade
Uppsalagade
Haveforeningen Humlehaven
Herluf Trolles Gade
Frederikshaldsgade
Agro Food Park
G.C. Amdrups Vej
Rødkløvervej
Trøjborgvej
Ørebrogade

Anlægsgartner Midtjylland - Indhent gratis 3 gartner tilbud

Vores samarbejdspartnere består af de bedste anlægsgartnerfirmaer og anlægsgartner Midtjylland fagfolk og det gør, at de ikke altid er de billigste anlægsgartnere. Derimod er de alle medlem af Danske Anlægsgartneres garantiordning i kraft af den kvalitet, som de yder.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i anlægsgartnerbranchen. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder haveservice og professionelt anlægsgartnerarbejde. Indsend din haveopgave og få 3 gratis gartner tilbud på få dage.
Sæt ikke blomesterkasser, hvor taget slutter, da du kan risikere, at regn, slud eller sne vil falde ned på den deroppefra. Du er heldig, hvis området er i læ for den hårde vinterblæst, og hvis der er så meget vintersol som muligt. Det behøver heller ikke at være et blivende sted. Læg først et stykke ukrudtsdug eller plastic, så du til foråret kan fjerne det hele og lave arealet om til dets tidligere anvendelse.

Udendørs såning

1. Hvis man vil lave et farverigt bed, skal man først lave et godt såbed ved at løsne jorden med en greb. Fjern alt ukrudt og fordel derefter gødning jævnt over jordoverfladen og riv det let ned, så jordoverfladen får en fin krummestruktur. Hårdføre enårige sås i grupper så kan der sås forskellige sorter i hvert område.
2. Når der sås i grupper, kan en bambuspind presses ned i jorden så der opstår lave riller med 10 cm i mellem rækkerne. I urtehaven kan man markere en række med snor og lave en dyb rille med den ene ende af riven langs snoren.
3. Dæk frøene med et jordlag, der omtrent svarer til frøenes egen tykkelse. Fjern afmærkningssnoren, hvis det er grøntsager der sås, og stik en etiket ned for enden af rækken eller gruppen, hvorpå plantens navn og sådato står. Dæk med grenris for at undgå at katte roder i jorden.

Spar penge på din anlægsopgave i Midtjylland

Overalt i Midtjylland tilbyder vi at skaffe 3 gratis tilbud på din anlægsgartneropgave:
  • Fasterholt
  • Brabrand
  • Brædstrup
  • Kjellerup
  • Karup

Få 3 Anlægsgartner Midtjylland tilbud


Eksempler på anlægsgartner Midtjylland

Havemand Aarhus ApS
Ivar Huitfeldts Gade 54
8200 Århus N
CVR: 38148818
Hjemmeside
Dansk Total Service
Steen Billes Torv 2
8200 Århus N
CVR: 21205605
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Agger
Bygvangen 24
8200 Århus N
CVR: 15348445
Hjemmeside