Anlægsgartner Lystrup

  • Få 3 optimale tilbud på kompetent gartner
  • Udfyld formularen online på mindre end otte minutter
  • Få en energisk anlægsgartner Lystrup

Eksempler på
vejnavne i 8520

Ellebæk Parkvej
Kærløkken
Kirsebærhaven
Stokbrovej
Rønnehaven
Hasselhaven
Ørnedalen
Granbakken
Klokbakken
Flinthøj
Bjørnholt
Elstedvej
Birkebakken
Hedeskovvej
Bøgehaven
Slåenbakken
Bygmarken
Oldager
Lystrupvej
Lystrup Busvej

Anlægsgartner Lystrup - Få 3 tilbud og find en god gartner

Hvad koster en anlægsgartner i eller i nærheden af Lystrup? Hvad er den generelle timepris ved et anlægsgartneri? Hvordan finder man en erfaren anlægs gartner, der samtidig ikke koster kassen? Der forekommer priser helt ned til cirka 150,- kr. i timen men så må man ikke forvente et særlig godt resultat.
Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og sikkert anlægsgartnerarbejde i Lystrup. Vælg derfor en af vore kvalitetssikrede samarbejdspartnere - det er det sikreste! Ikke nok med at du undgår sorte negle og ondt i ryggen - du kan også få 31-32% i rabat ved at bestille 3 tilbud.
Kurverne skal være brede og fejende - mange og skarpe kurver har en tendens til at få haven til at se rodet ud, og de er virkelig besværlige at have med at gøre, når der skal klippes græs. Gør også bedene så brede som muligt, så der er plads til at plante mange spændende højdevariationer, uden at de enkelte planter virker klemte.

Bestøvning er et lotteri

Bestøvning er et rent lotterispil. Planter med udsøgte og farverige blomster har dem for at tiltrække den rette bestøver. Disse blomster har ikke behov for at producere så meget pollen, men de dufter ofte, så de kan tiltrække hjælpere, der får nektar som belønning.
De fleste blomster bestøves af insekter som bier og svirrefluer. Blomster, der ikke åbner sig før ved tusmørke, bliver måske bestøvet af natflyvende insekter. Hvis du vil have din melon til at sætte frugter hjemme hos dig selv, og der ikke er ret mange insekter i nærheden, kan du snyde planten og bruge en lille malerpensel og håndbestøve.
Det gør du ved at føre pollen fra støvdrageren over til griflen. I visse dele af verden bliver blomsterne bestøvet af flagermus eller kolibrier, og nogle af blomsterne har udviklet så specielle former, at de kun kan bestøves af en enkelt speciel art.

Her får du hjælp til at løse dine haveudfordringer

Plænepasningskalender.
  • Forår: Gød og tilfør ukrudtsmiddel eller mosmiddel, hvis det er nødvendigt
  • Sommer: Hæv skærene på plæneklipperen og klip græsset regelmæssigt
  • Efterår: Klip plænen fra øverst til nederst og derefter fra side til side
  • Vinter: Undgå mest muligt at gå på fra plænen

Aktuelle anlægsgartnere i postnummer 8520

TH Hus og Have
Møgelgårdsvej 47
8520 Lystrup
CVR: 25700805
Tlf. 21124688
Greenmaster Græsslåning
Kjeldsbjergvej 15
8520 Lystrup
CVR: 34386897
Tlf. 30749715
Jørn Skovsen
Petersmindevej 111
8520 Lystrup
CVR: 83609214
Tlf. 27635252