Anlægsgartner Lyngby

  • Få 3 fordelagtige tilbud på erfaren gartner
  • Udfyld formularen online på ca 7 min.
  • Bestil en reel anlægsgartner Lyngby

Postnummer 2800
vejnavne

Fortunparken
Egegårdsvej
Hartmannsvej
Christoffers Alle
Centrifugevej
Granhøjvej
Gammel Lundtoftevej
Carlshøjvej
Energivej
Amundsensvej
Hallingdal
Gammel Jernbanevej
Gustav Adolphs Vej
Gyldendalsvej
Frithjofsvej
Dyrehaven
Bøgeparken
Dannebrogs Alle
Glaciset
Gammel Bagsværdvej

Kvalitetssikret anlægsgartner i Lyngby - Få 3 gartner tilbud

Søger du en dygtig anlægsgartner i Lyngby? Så er du på rette vej. Her på tilbudssiden Billig-gartner.dk er vi nemlig eksperter i at formidle anlægsgartnerarbejde mellem godkendte anlægsgartnere og private i netop Lyngby. Vores tilknyttede anlægsgartnere håndterer alle typer af anlægsgartnerarbejde - også de største.
Få tre anlægsgartnertilbud på kvalitetssikret anlægsgartner Lyngby. Indtast din opgave i online webformularen på under 6 minutter. Du får kun tilbud fra fortrinlige anlægsgartnere. Sammenlign fede tilbud hurtigt og gratis. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores gartner onlineservice.
Find ud af, hvilke områder af din have der ligger i skygge hele tiden, hvilke der ligger i skygge ca. halvdelen af dagen, og hvilke der befinder sig i fuld sol hele dagen. Ligger de skyggefulde steder i dyb skygge - kan du læse en bog uden besvær? Hvis ikke, er det for mørkt til at dyrke selv skyggeelskende planter.

De oprindelige prydplanter

De første planter i haven var nytteplanter, fx krydderurter, og naturligt forekommende planter (vilde planter), især de kønnere udgaver med usædvanlige blomsterfarver eller fyldte blomster, som man i begyndelsen gravede op fra grøfter og marker for at flytte ind i haverne.
I dag er vi mere bevidste om at bevare naturen og beskytte vilde planter, hvilket betyder, at de planter, vi vil dyrke, må købes i planteskoler og plantecentre eller sås fra frø. De første handels- og opdagelsesrejsende samt udsendte soldater hjembragte nye planter.
Det betød, at haveejerne efterhånden fik et større udvalg af planter at vælge imellem. De fleste importerede planter kom med romerne, med riddere, der vendte tilbage efter korstog, opdagelsesrejsende og senere med Vietoriatidens plantesamlere, der blev udsendt af velgørere.

Et højt serviceniveau og veludført havearbejde

Få 3 gratis tilbud på en god og billig anlægsgartner overalt i Lyngby-Taarbæk kommune:
  • Ravnholm
  • Ørholm
  • Lyngbygårdsvej
  • Fortunen
  • Tårbæk

Anlægsgartnere Lyngby eksempler:

Anlægsgartner Jan Trinderup
Peter Rørdams Vej 10
2800 Lyngby
CVR: 15500735
www.facebook.com/864294086984994
Lyngby Havecenter
Prinsessestien 5
2800 Lyngby
CVR: 35054820
www.lyngbyhavecenter.dk
Den Friske Anlægsgartner
Christoffers Alle 117
2800 Lyngby
CVR: 35817581
Tlf. 24846430