Anlægsgartner Kerteminde

  • Få 3 lokale tilbud på kvalitetssikret gartner
  • Indsend skemaet online på under seks minutter
  • Find en potentiel anlægsgartner Kerteminde

Få 3 Anlægsgartner Kerteminde tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 5300

Egevej
Enghaverne
Asylgade
Drigstrup Bygade
Fyrrevænget
Grønlandsgade
Gyvelvej
Birkevej
Cikorievej
Egevænget
Degneløkkevej
Borgmester Hansensvej
Grønningen
Holevangsvej
Andresens Købmandsgård
Hulemosevej
Chr. Hansensvej
Bynkevej
Fjordvej
Idrætsvej

Anlægsgartner Kerteminde? Få 3 tilbud på f.eks. gartner

Din lokale anlægsgartner Kerteminde udfører en lang række forskellige anlægsgartnerarbejde. Kerteminde anlægsgartnerne er alle af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst anlægsopgave, du måtte ønske. Beskriv den opgave, du gerne vil have tilbud på og send den ind til os.
Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere i Kerteminde og omegn, som får lov at byde ind på opgaven. Så skal du ikke selv kontakte flere anlægsgartnere - de kontakter dig. Det er ret smart. Du sparer en masse tid på, ikke selv at skulle kontakte anlægsgartnere i Kerteminde for at få gartner tilbud.
Stenfrugt som blomme og kirsebær trives godt på basiske jordtyper, da de har brug for kalcium til at danne kerner af. Kalkstenbræk får al den kalcium, den har brug for til sine sølvskinnende kalkskalbelægninger, som er et stort aktiv for dens blade. Planter som klematis, nelliker og skabiose vil også trives i en kalkholdig jord.

Vælg den rigtige havesaks

Vælg sakse med lysende røde håndtag, så kan man altid finde dem, når man lægger dem fra sig tilfældige steder. Normalt vil sakse med korte håndtag kunne skære stængler med en diameter på op til 15-20 mm. Hvis stænglerne er tykkere, kan det betale sig at bruge grensakse med længere håndtag.
De har større åbning og længere håndtag, som giver større vægtstangsvirkning. Hvis man skal skære klatreplanter eller høje træer tilbage, kan man få langtrækkende beskæresakse, der svarer til sakse på lange stænger med et udløsningshåndtag i den ende, man holder på.
Planteskeer og havegafler er forholdsvis dyre, men holder i årevis til forskel fra billige håndredskaber, som har en ubehagelig tendens til at ekse eller knække. Jeg elsker gamle planteskeer, som ofte kan købes for næsten ingenting, og som har blade så skarpe som barberknive.

Sammenlign anlægsgartnerfirmaer priser online

Overalt i Kerteminde kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på anlægsgartnerarbejde f.eks.:
  • Revninge
  • Nordskov
  • Hersnap
  • Nonnebo
  • Salby

Få 3 Anlægsgartner Kerteminde tilbud


Anlægsgartner Kerteminde eksempel:

Annette Schweickart
Tværgyden 10
5300 Kerteminde
CVR: 25569989
Hjemmeside
MHS Service
Elmevej 48
5300 Kerteminde
CVR: 20684747
Hjemmeside
Flemming L Nielsen
Kertinge Bygade 8
5300 Kerteminde
CVR: 32150314
Hjemmeside