Anlægsgartner Kastrup

  • Få 3 fornemme tilbud på 1. klasses gartner
  • Indsend onlineformularen på kun seks minutter
  • Find en certificeret anlægsgartner Kastrup

Vi dækker også
postnummer 2770

Otto Liebes Alle
Løjtegårdsvej
Høgildvej
Kamerunvej
Rich. Granholms Alle
Ilbro Alle
Petersdalvej
Pårupvej
Ingstrup Alle
Mosrosevej
Nybøl Alle
Martoftevej
Listedvej
Kastrup Tværvej B
Jetsmarkvej
Jerslev Alle
Løjtegårdshaven
Risebækvej
Pyrus Alle
Kofoed Jensens Alle

Billig anlægsgartner Kastrup - Få 3 favorable gartner tilbud

Beskriv din anlægsopgave i formularen på kun 6 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi den videre i vores omfattende gartnernetværk. Vi garanterer at du får kontakt til erfarne anlægsgartner Kastrup firmaer, som kan løse din specifikke gartner opgave.
Således slipper du for selv at skulle opsøge anlægsgartnere over det meste af Amager. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav som bl.a. seriøsitet og pris. Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når anlægsgartnerene henvender sig. Du kan få en rigtig god rabat (24-27%), hvis du bestiller 3 fede tilbud.
Følg et øjeblik i David Attenboroughs fodspor og se på haven som en række minihabitater. Hvert område har forskellige vækstbetingelser, som gør det mere egnet til bestemte planter end andre. Når du har fået 3 anlægsgartnertilbud fra de udvalgte anlægsgartnere i Kastrup, bør I mødes, så I kan lave en gennemgang af anlægsopgaven i detaljer.

Selvforsyning i gamle dage

Indtil for ca. 100 år siden havde den almindelige have kun ét formål: at producere mad. Hvis man havde dyrket have dengang, ville man have holdt husdyr og dyrket grøntsager og krydderurter, ikke kun til brug nu og her, men også til opbevaring til om vinteren.
Man ville også have dyrket de ingredienser, der kræves til hjemmelavet medicin, vaskemidler, stoffarvning og i det hele taget alt, hvad man havde brug for i huset. Selv ukrudt blev taget i anvendelse - agerpadderok (Equisetum arvense) er fantastisk at rense gryder med.
Det er alt sammen meget langt fra den måde, vi lever på i dag, men vores haver afspejler stadig, hvad man brugte dem til tidligere. De første “rigtige” haver var sandsynligvis indhegninger, lavet af middelalderens bønder omkring deres hjemmelavede skure for at forhindre husdyrene i at stikke af.

Find godkendte anlægsgartnere her

Oversigt over nogle af de områder en erfaren anlægsgartner i Kastrup håndterer:
  • Pasning og videreudvikling af haver
  • Betjening af mindre motoriserede redskaber som hækklipper
  • Opsætning af lamper på stier
  • Dyrkning af planter fra stiklinger
  • Sikring af planter mod sygdomme

Kastrup anlægsgartnere eksempler:

Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
www.lotushaver.dk
Brødrenes Multiservice
Dollerupvej 3
2770 Kastrup
CVR: 35379436
www.bm-service.dk
Det Grønne Team ApS
Magle Alle 6
2770 Kastrup
CVR: 30598075
www.dgteam.dk