Anlægsgartner Karlslunde

  • Få 3 holdbare tilbud på autoriseret gartner
  • Udfyld skemaet på under fire minutter
  • Find en veletableret anlægsgartner Karlslunde

Eksempler på veje
i postnummer 2690

Kongens Enge
Sognevejen
Kastaniehusene
Kildebakkevej
Strandgårdsvej
Mejerivej
Nørrevej
Præstevænget
Rørgangen
Åbakkevej
Åbuen
Ingesvej
Klokkervænget
Lopholmen
Klinteparksvej
Østervej
Karlslunde Centervej
Kildeagervej
Smedeholmen
Strandmarken

Anlægsgartner Karlslunde. Få de 3 bedste gartner tilbud

Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 3 tiptop tilbud på din anlægsopgave i Karlslunde. Du skal blot skrive dine ønsker til anlægsgartneriet og trykke på Send-knappen. Vi udsender så din anlægsopgave til alle vores godkendte anlægsgartner Karlslunde partnere.
De tre mest kvalificerede anlægsgartnere fra Karlslunde, som ønsker at afgive tilbud på din anlægsopgave, kontakter dig enten med et konkret anlægsgartnertilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative gartner forslag end dem du selv har ønsket.
Arbejdsopgaverne i en have har en naturlig rækkefølge. Det er vigtigt, at man vurderer havens jordsammensætning og havens placering i det hele taget og ser på, hvorledes sol og skygge falder, så man kan nedfælde planen på papir. Det er vigtigt at markere havens omrids, så man får det, man gerne vil have, der hvor man gerne vil have det, at rydde affald og ukrudt af vejen og at klargøre jorden, før man planter.

Beskæring af træer og buske

Beskæring af træer, hvor svage eller uønskede grene fjernes, er nødvendig, for at træet enten kan bevare sin frugtbarhed, sin sunde vækst, eller når nedhængende grene skal fjernes af sikkerhedsmæssige årsager.
Hvis man gerne vil undgå at balancere på en høj stige med en sav i hånden, kan man anskaffe en topsaks eller topsav. En grensaks eller det kraftigere ørnenæb kan suppleres med topsakse med teleskopskaft og udveksling, der giver et lettere beskæringsarbejde.
Hvor dette ikke er tilstrækkeligt, kan man anskaffe en elektrisk topsav, enten el-drevet med ledning eller med udskifteligt batteri. En person på normal højde kan beskære grene i en højde af ca. 4 meter over jorden med sådan en sav.

Det er vigtigt at tage professionelle med på råd

Anlægsgartner er et af de mere komplekse erhverv i Danmark og her er blot et lille udvalg af emner som anlægsgartnere i Karlslunde arbejder med (og giver tilbud på):
  • Sikring af arbejdsmiljø for alle, der arbejder i haven
  • Montering af belysning i indkørsler
  • Opsætning af hegn og vægge
  • Anskaffelse af det bedst egnede udstyr
  • Trimning og forbedring af haver

3 anlægsgartnere fra 2690 Karlslunde

Klingenberg anlæg & kloak
Drejergangen 1 A
2690 Karlslunde
CVR: 26570409
www.klingenberg.dk
Havekompagniet
Bygaden 13B
2690 Karlslunde
CVR: 17305506
Tlf. 61790547
Gardenplan ApS
Metalgangen 2
2690 Karlslunde
CVR: 35414371
Tlf. 28441580