Anlægsgartner Køge

  • Få 3 skræddersyede tilbud på engageret gartner
  • Udfyld webskemaet på bare 6 min.
  • Bestil en erfaren anlægsgartner Køge

Få 3 Anlægsgartner Køge tilbud

Postnummer 4600
vejnavne

Danasvej
Birkevænget
Acacievej
Botoftevej
Gammel Køgegaard
Allegade
Agerbækvej
Bådehavnen
Dantamvej
Farstrupvej
Bag Haverne
Griegsvej
Gymnasievej
Galoche Alle
Hammelvej
Engsvinget
Frihedsvej
Baggesensvej
Alperosevej
Havstokken

Få 3 tilbud på anlægsgartner i Køge - Spar på gartner

I vores netværk af anlægsgartnere i Køge kommune får du en kompetent samarbejdspartner og rådgiver, uanset om det drejer sig om privat, firma eller offentligt anlægsgartnerarbejde. Anlægsgartnere i Køge påtager sig alle former for anlægsgartnerarbejde. Få 21 % i rabat med 3 fortrinlige tilbud.
Opgaverne spænder over mange forskellige typer anlægsgartnerarbejder fx. villaer, sommerhuse, virksomheder, parker, plejehjem, børnehaver, hytter, skoler og sportsanlæg - alle anlægsopgaver er velkomne. Opret din gartner anlægsopgave nu - det tager ikke meget mere end 4-5 minutter.
Det er nemt at huske listen over grøntsager, som kræver tør og kølig opbevaring, for der er kun få: græskar, vintersquash og løg. Temperaturen bør være 10-15° C, og luftfugtigheden skal være omkring 50 procent. Prøv at finde et køligt sted i garagen, kælderen eller et skur, hvor temperaturen er over 2° C, men under 16°.

Hvad er der i havejorden?

l de fugtige områder af verden findes områder med jord med stort indhold af organisk stof; i moser og sumpe findes store tørveaflejringer, der blev dannet af døde forhistoriske planter, som opslugtes af sumpene og moserne, hvor de ikke kunne nedbrydes fuldstændigt pga. den høje surhedsgrad og mangel på ilt.
Men jorden hjemme i baghaven er kun toppen af isbjerget - hvis man graver ca. en meter ned, vil man sandsynligvis finde noget, som ser helt anderledes ud end på jordoverfladen. Hvis man er i stand til at udholde dette slavearbejde, er det en god ide at udføre det.
Det man finder under overfladen, kan være af stor betydning for de almindelige haveproblemer. Der er ofte et solidt lerlag under den gode overfladejord, som forhindrer planternes rødder i at komme langt ned i jorden, eller som er årsag til stående vand om vinteren.

Brug en fagmand til opgaven - så går det helt sikkert ikke galt

Professionelle anlægsgartnerfolk i Køge kommune tilbyder billigt og godt anlægsarbejde hele vejen rundt i kommunen:
  • Kimmerslev
  • Lille Skensved
  • Ringsbjerg
  • Sædder
  • Slimminge

Få 3 Anlægsgartner Køge tilbud


Eksempler på lokal Køge anlægsgartner

Luffe - Den Grønne Gartner
Fasanvej 31
4600 Køge
CVR: 32749496
Hjemmeside
Stubfræseren
Billesborgvej 76
4600 Køge
CVR: 19515893
Hjemmeside
KS1 Entreprise ApS
Samsøvej 1E
4600 Køge
CVR: 33383037
Hjemmeside