Anlægsgartner Jammerbugt

  • Få 3 økonomiske tilbud på anerkendt gartner
  • Indsend webformularen på bare 7 minutter
  • Bestil en udvalgt anlægsgartner Jammerbugt

9690 Jammerbugt
vejnavne

Mellemvej
Mølleparken
Sigurdsholmsvej
Tulipanvej
Tyttebærstien
Nørtorupvej
Under Lien
Kastanievej
Solsortevej
Sidevænget
Kollerup Klitvej
Løberen
Kystvejen
Hybenvej
Nørmarken
Husbyvej
Ternevej
Stubmøllevej
Vandværksvej
Møllehusvej

Få 3 tilbud på hurtig og billig anlægsgartner i Jammerbugt

Her på websiden får du let og gratis kontakt til professionelle anlægsgartnere i Jammerbugt kommune. Beskriv dine haveønsker og bliv kontaktet af erfarne anlægsgartnere med konkrete og billige anlægsgartner Jammerbugt gartner tilbud. Det er fuldstændig gratis og du får et rigtig godt beslutningsgrundlag.
Læs planteetiketten. Dette er den form for grundlæggende information, man normalt finder på bagsiden af en planteetiket i en plantehandel. Navn: Botanisk og dansk navn. Højde og bredde: Gennemsnitlig størrelse efter fem år. Man skal ikke regne med, at planten tager dette bogstaveligt; den endelige størrelse varierer efter dyrkningsforhold.
Blomstringstidspunkt: Ofte anført med et tal, der svarer til måneden (eller månederne). Grafik: Symboler, der viser sol, delvis skygge, skygge mv. Særlige anvisninger: Beskæringsmetoder eller andre vigtige oplysninger.

Flytning af planter

Det kan sommetider være nødvendigt at flytte planter - måske fordi man har omlagt dele af haven, fordi noget er blevet for stort til den placering, det har, eller måske bare fordi man synes, at det vil tage sig bedre ud et andet sted.
Flytning af stauder er ikke noget problem, da de regelmæssigt graves op og deles alligevel. Foråret er det bedste tidspunkt til at dele og flytte de fleste stauder, men der er enkelte undtagelser: Haveiris bør deles og flyttes ca. seks uger efter blomstring; primula flyttes umiddelbart efter blomstring.
Efteråret passer planter som nybelgisk asters vældig godt, og på lette jordtyper lader mange kraftigtvoksende stauder sig gladelig flytte på denne tid af året. Der er enkelte stauder, som julerose, der aldrig rigtig lærer at sætte pris på at blive flyttet. Se efter, om der er selvsåede frøplanter omkring forældreplanten, og flyt dem om foråret.

Du får kun tilbud fra godkendte anlægsgartnerfirmaer

Her er nogle få eksempler på steder i Jammerbugt kommune, hvor du kan få 3 gratis tilbud på din anlægsopgave:
  • Vester Torup
  • Nørre Halne
  • Blokhus
  • Arentsminde
  • Tranum

Eksempler på anlægsgartnere i postnummer 9690

Anlægsgartner Thomas Nielsen
Klim Strandvej 121
9690 Fjerritslev
CVR: 20091037
www.jammerbugtens-anlaeg.dk
Toftholm Anlæg
Toftholmvej 24
9690 Fjerritslev
CVR: 31439310
www.facebook.com/pg/toftholmanlg
TM Anlæg og Have
Gøttrupvej 287
9690 Fjerritslev
CVR: 37823406