Anlægsgartner Hvidovre

  • Få 3 nyttige tilbud på autoriseret gartner
  • Indsend skemaet på mindre end seks minutter
  • Lej en troværdig anlægsgartner Hvidovre

Vi dækker også
postnummer 2650

Hellbergsvej
Ladefyldvej
Frydenstrands Alle
Heldagervej
Avedøreholmen
Bredkær
Brøndbyskel
Korshøjvej
Grænsevej
Karise Alle
Bredholtvej
Hvidovreskellet
Fægtesalsvej
Næsborgvej
Beringgårdsvej
Kettegård Alle
Nørbyholm
H C Bojsensvej
Hvidovre Boulevard
Bredegårds Alle

Find godkendt anlægsgartner Hvidovre - 3 gartner tilbud

Anlægsgartnere i Hvidovre står klar til at løse din anlægsopgave. Indtast den i webskemaet på bare 8 minutter, så sender vi den videre i vores store netværk af forhåndsgodkendte anlægsgartnere i Hvidovre. De 3 bedst egnede havefirmaer, får dine kontaktoplysninger og vil herefter kontakte dig direkte.
Evnen til at holde sig ajour med udviklingen gør disse gartner partnere til det mest logiske valg, når du har brug for en anlægsgartner Hvidovre. Vi er udmærket klar over hvilket ansvar der følger med, ved at arbejde i andres haver og sætter derfor en ære i at levere professionelt og veludført arbejde hver gang.
Vore samarbejdspartners mangeårige erfaring gør, at de kender alle de mulige problemer og derfor navigerer uden om dem. Derfor skal du vælge os, når du har brug for en anlægsgartner til en attraktiv pris. Bestil 3 absolut uforpligtende og gratis havetilbud på din spændende anlægsopgave i Hvidovre.

Plæneklippere

En rotorklipper skærer græsset over ved hjælp af vandret liggende, roterende knive. Rotorklipperen er en allround løsning, der er lige velegnet til brugsplænen, større ydre områder eller til den lidt ujævne naturgrund.
Rotorklipperne fås med benzinmotor eller el-drevne til ledning eller batteri. El-drevne modeller er langt mere støjsvage end motordrevne. En cylinderklipper slår ikke græsset, men klipper det over i et helt rent snit, som med en saks, og uden at græsset flosser.
Det gør plænen smuk, grøn og helt ensartet at se på. Cylinderklipperen fås hånddrevet, med benzinmotor eller som el-plæneklipper med stor ydelse. Plæneklipperen kan ikke altid komme til under buske, ved hegn og mure og mellem fliser. Her kan man anvende en græstrimmer.

Vi matcher din opgave med anlægsgartnerfirmaerne

Eksempler på steder i Hvidovre, hvor der foretages anlægsarbejder:
  • Hvidovrevej
  • Brostykkevej
  • Stamholmen
  • Avedøre Holme
  • Præstemosen

Find de bedste anlægsgartnere

Anlægsgartner Kenneth Wolfram
Gammel Byvej 4 B
2650 Hvidovre
CVR: 35910468
www.facebook.com/Anlaegsgartnerkw
Grøn Entreprise A/S
Strandskadevej 9
2650 Hvidovre
CVR: 27264867
www.groenentreprise.dk
Det Grønne Slæng
Krogstens Alle 41
2650 Hvidovre
CVR: 35177515
dgs-holm.wixsite.com/holm