Få 3 sammenlignelige tilbud på bundsolid gartner

Indsend formularen online på kun 5 min.

Lej en faglærd anlægsgartner Hobro

Anlægsgartner Hobro. Spar penge på gartner arbejde

Udfyld online-skemaet og få hurtigt 3 forrygende tilbud på din anlægsopgave i Hobro. Beskriv kort, hvad det er for en haveopgave, du ønsker hjælp til. Maksimalt 3 interesserede anlægsgartnere modtager dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt anlægsgartnertilbud eller et ønske om et møde.
Uanset om du skal have fældet et træ, lagt rullegræs, nivelleret haven eller ryddet haven totalt, så begynd altid med at få 3 gratis gartner tilbud på opgaven. På den måde får du et overblik over udgifterne og du kan i ro og mag vælge den grundige anlægsgartner Hobro, du helst vil benytte til haveopgaven.
Har du en meget skyggefuld have, har du ikke så mange muligheder. En løsning er at sætte flere rammer omkring huset, hvor de får sol nok. Rammerne kan stå på jorden eller på ben ved siden af huset. Vender huset mod syd med nok sol, kan du opsætte en kasse i dobbelt længde langs huset.

Plantning af løg

Løg skal i almindelighed lægges meget dybere, end man forestiller sig. Tommelfingerreglen siger tre gange deres egen højde, så for en påskelilje, der er, skal vi sige 6 cm fra top til tå, betyder det at hullet skal være 18 cm dybt. Ja, det er rigtigt.
Den dybe lægning sikrer, at løget befinder sig et stykke under normal jordbehandlingsdybde, så man ikke ved et tilfælde kommer til at hakke dem over eller at spidde dem med en greb, når man luger. Det sikrer også, at de får godt med vand.
Det er ikke nogen katastrofe, hvis man ikke rammer den rigtige dybde, for de fleste løg kan selv skrue sig ned under jorden ved hjælp af specielt udformede rødder, der kan trække sig sammen - det tager tid, men det lykkes efterhånden. Hvis man lægger løg på en temmelig stiv jord, kan man lægge en portion grus i bunden af hullet først for at sikre god dræning.

Anlægsgartnere i Hobro løser alle typer opgaver

Du kan få hjælp til at få løst din anlægsopgave på hele Hobro egnen:
  • Hegedal
  • Fyrkat
  • Hørby
  • Topperup
  • Valsgård

Bestil 3 tilbud på gartner Hobro - Send tilbudsskemaet

Vi finder 100 pct gratis og uforpligtende to-tre skæppeskønne pristilbud i Hobro fra troværdige gartnere. Bestil en fleksibel anlægsgartner til at ordne en have på ret kort tid. Lad 1. klasses og seriøse fagfolk i Hobro udføre din gartneropgave.
Indtast gartneropgaven i anlægsgartnerskemaet (det tager ca 3½ minut). Benyt denne aldeles gratis anlægsgartner service Billig-gartner.dk nu og spar hurtigt 24%. Ofte kan man ikke overkomme at ordne haven selv - Løsningen er er hente et antal billige gartnertilbud.
Vi opsporer 3 overordentlig gode gartner tilbud på eksempelvis fjernelse af ukrudt, dyrkning af planter fra frø, opsætning af lamper på terrasser eller fremavl af planter fra stiklinger. Indsend anlægsgartnerskemaet på max 3½ minut og få 3 gavmilde tilbud fra ansvarsbevidste gartnere. Velegnede gartnere påtager sig bl.a. disse opgaver: såning, opsætning af hegn, græstrimning og opsætning af lamper på terrasser.

Vi finder de bedste anlægsgartnere


Ok-Haveservice

Hannerupvej 291
9500 Hobro
CVR: 39042711

J.K. Have Hjælp

Morbærvej 7
9500 Hobro
CVR: 34422796
www.jkhave.dk

Hedegaards Multiservice Klejtrup

Skårupvej 15
9500 Hobro
CVR: 37558079


Batjuma

Møgelmosevej 45
9500 Hobro
CVR: 30406869
www.batjuma.dk

Nyvangens Multiservice IVS

Nyvej 7
9500 Hobro
CVR: 39802627
Tlf. 91566200

Fuglsøhave

Kærvej 51
9500 Hobro
CVR: 27021050
www.fuglsoehave.dk


Gartner Karsten Skov

Randersvej 116
9500 Hobro
CVR: 10191998

Naturahaven

Høkerbakken 6
9500 Hobro
CVR: 38667599