Anlægsgartner Hobro

  • Få 3 solide tilbud på godkendt gartner
  • Udfyld webformularen på mindre end syv min.
  • Få en energisk anlægsgartner Hobro

Få 3 Anlægsgartner Hobro tilbud

Vejnavne i
postnummer 9500

Juulsmarken
Grønnebakken
Mølleparken
Jyllandsvej
Fjordgade
Genvej
Niels Bødkers Vej
Violvej
Lærkevænget
Kirkestræde
Kiddalsvej
Bymosen
Koldbæksvej
Krogsvej
Jasminvej
Lillegade
Kildevej
Bellisvej
Døstrupvej
Hvarregaardsvej

Anlægsgartner Hobro. Spar penge på gartner arbejde

Udfyld online-skemaet og få hurtigt 3 forrygende tilbud på din anlægsopgave i Hobro. Beskriv kort, hvad det er for en haveopgave, du ønsker hjælp til. Maksimalt 3 interesserede anlægsgartnere modtager dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt anlægsgartnertilbud eller et ønske om et møde.
Uanset om du skal have fældet et træ, lagt rullegræs, nivelleret haven eller ryddet haven totalt, så begynd altid med at få 3 gratis gartner tilbud på opgaven. På den måde får du et overblik over udgifterne og du kan i ro og mag vælge den grundige anlægsgartner Hobro, du helst vil benytte til haveopgaven.
Har du en meget skyggefuld have, har du ikke så mange muligheder. En løsning er at sætte flere rammer omkring huset, hvor de får sol nok. Rammerne kan stå på jorden eller på ben ved siden af huset. Vender huset mod syd med nok sol, kan du opsætte en kasse i dobbelt længde langs huset.

Plantning af løg

Løg skal i almindelighed lægges meget dybere, end man forestiller sig. Tommelfingerreglen siger tre gange deres egen højde, så for en påskelilje, der er, skal vi sige 6 cm fra top til tå, betyder det at hullet skal være 18 cm dybt. Ja, det er rigtigt.
Den dybe lægning sikrer, at løget befinder sig et stykke under normal jordbehandlingsdybde, så man ikke ved et tilfælde kommer til at hakke dem over eller at spidde dem med en greb, når man luger. Det sikrer også, at de får godt med vand.
Det er ikke nogen katastrofe, hvis man ikke rammer den rigtige dybde, for de fleste løg kan selv skrue sig ned under jorden ved hjælp af specielt udformede rødder, der kan trække sig sammen - det tager tid, men det lykkes efterhånden. Hvis man lægger løg på en temmelig stiv jord, kan man lægge en portion grus i bunden af hullet først for at sikre god dræning.

Anlægsgartnere i Hobro løser alle typer opgaver

Du kan få hjælp til at få løst din anlægsopgave på hele Hobro egnen:
  • Hegedal
  • Fyrkat
  • Hørby
  • Topperup
  • Valsgård

Få 3 Anlægsgartner Hobro tilbud


Aktuel anlægsgartner fra postnummer 9500

Tb Service og Vinduespolering
Mariagervej 14
9500 Hobro
CVR: 31837030
Hjemmeside
J.K. Have Hjælp
Morbærvej 7
9500 Hobro
CVR: 34422796
Hjemmeside
Gartner Karsten Skov
Randersvej 116
9500 Hobro
CVR: 10191998
Hjemmeside