Anlægsgartner Hjørring

  • Få 3 fortrinlige tilbud på troværdig gartner
  • Indsend formularen online på mindre end fem min.
  • Få en reel anlægsgartner Hjørring

9800 Hjørring
vejnavne

Tusindfrydvej
Tverstedvej
Ulvkjærvej
Uslev Markvej
Tvevangvej
Rærupmarken
Rugårdsvej
Vorupørvej
Vester Dammenvej
Vidstrupvej
Skovspurvevej
Thyborønvej
Vårsvej
Rosenvej
Ørnevej
Rørsangervej
Øster Hedevej
Skallerup Skolevej
Vesterklit
Skovrenden

Anlægsgartner Hjørring - Vi skaffer dig 3 flotte tilbud

Hjemme kan du ganske uden stress sammenligne alle de indkomne gartnertilbud og efterfølgende beslutte dig for et af dem. Indhent 3 enormt gode gartner tilbud på eksempelvis bekæmpelse af ukrudt, planering af haver, trimning af haver eller fremavl af planter fra frø. Vore tilknyttede fagfolk går ikke på kompromis med god service.
Vi opsporer kun tilbud ved autoriserede gartnervirksomheder, og derfor indestår vi for professionelt gartnerarbejde fra start til slut. En fuldstændig gratis og personlig service fra Billig-gartner.dk til dig til priser, som gør godt i budgettet. På 2-4 hverdage kontakter de tre mest motiverede gartnervirksomheder dig med deres generøse tilbud.
Lad være med at gå i gang med et helt havebed med det samme. Begynd med små enheder og sæt dem derefter sammen. De enheder, der fungerer bedst for mig, er trekanter eller pyramider. En typisk trekant kan indeholde et opret træ, en afrundet busk og en lav, bred plante.

Flyt en busk

Flytningen af en stor plante skal planlægges. Det kan betale sig at rodstikke om foråret, seks måneder eller et år før planten skal flyttes. Herved skærer man nogle af de tykke rødder over, og det lokker planten til at udvikle mange nye trævlerødder, der danner en tæt rodklump, som bedre tåler flytning.
Visse buske kan det ikke betale sig at flytte, medmindre det er absolut nødvendigt, da de sjældent klarer flytningen - det gælder fx magnolier. Og ærligt talt så kan det heller ikke betale sig at flytte etablerede roser.
Når rødderne beskadiges, betyder det som regel en skov af rodskud fra grundstammen, og beskadigede rødder er ofte mere modtagelige over for jordbårne sygdomme. Roser er alligevel sjældent på toppen, når de er mere end 10 år gamle, så det er bedre at købe helt nye planter.

Spar tid og penge på vores gratis tjeneste

Tilbud på en billig og dygtig anlægsgartner kan gives overalt i Hjørring kommune:
  • Hirtshals
  • Gølstrup
  • Skibsby
  • Linderum
  • Gårestrup

Tilfældige anlægsgartnere i 9800 Hjørring

Bilius
Grønne Klitvej 123
9800 Hjørring
CVR: 35995374
www.bilius.dk
Grøndals Haveservice
Odinsvej 10
9800 Hjørring
CVR: 11864600
www.activhavepleje.dk
Sten og Græs
Agervej 90
9800 Hjørring
CVR: 29329702
www.stenoggraes.dk