Anlægsgartner Hjørring

  • Få 3 optimale tilbud på troværdig gartner
  • Indsend formularen online på mindre end 4 min.
  • Bestil en dygtig anlægsgartner Hjørring

Få 3 Anlægsgartner Hjørring tilbud

Eksempler på
vejnavne Hjørring

Skovspurvevej
Sakstrupvej
Ærøvej
Skyttevej
Vester Klitvej
Spøttrupvej
Skovtoften
Vildsundvej
Tvevangvej
Vestbanegade
Rønnovsholmvej
Skipper Clements Vej
Solsikkevej
Stensgårdsvej
Svinget
Udemarken
Røllikevej
Ths R Segelckes Vej
Vilesvej
Tornager

Anlægsgartner Hjørring - Vi skaffer dig 3 flotte tilbud

Få gratis og nemt 3 eminente havetilbud fra professionelle og billige anlægsgartnere i Hjørring. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at hente gartner tilbud fra erfarne anlægsgartnere i Hjørring og omegn. Du får kun gartner tilbud fra godkendte anlægsgartnere og slipper derfor for kedelige overraskelser.
Billig-gartner.dk kan imødekomme alle slags behov store som små. Søger du en anlægsgartner til en simpel opgave som for eksempel brskæring af et gammelt kirsebærtræ, finder vi den bedste anlægsgartner Hjørring til opgaven. Det samme gælder større opgaver som for eksempel planering af en hel have.
Lad være med at gå i gang med et helt havebed med det samme. Begynd med små enheder og sæt dem derefter sammen. De enheder, der fungerer bedst for mig, er trekanter eller pyramider. En typisk trekant kan indeholde et opret træ, en afrundet busk og en lav, bred plante.

Flyt en busk

Flytningen af en stor plante skal planlægges. Det kan betale sig at rodstikke om foråret, seks måneder eller et år før planten skal flyttes. Herved skærer man nogle af de tykke rødder over, og det lokker planten til at udvikle mange nye trævlerødder, der danner en tæt rodklump, som bedre tåler flytning.
Visse buske kan det ikke betale sig at flytte, medmindre det er absolut nødvendigt, da de sjældent klarer flytningen - det gælder fx magnolier. Og ærligt talt så kan det heller ikke betale sig at flytte etablerede roser.
Når rødderne beskadiges, betyder det som regel en skov af rodskud fra grundstammen, og beskadigede rødder er ofte mere modtagelige over for jordbårne sygdomme. Roser er alligevel sjældent på toppen, når de er mere end 10 år gamle, så det er bedre at købe helt nye planter.

Spar tid og penge på vores gratis tjeneste

Tilbud på en billig og dygtig anlægsgartner kan gives overalt i Hjørring kommune:
  • Hirtshals
  • Gølstrup
  • Skibsby
  • Linderum
  • Gårestrup

Få 3 Anlægsgartner Hjørring tilbud


Eksempler på lokal anlægsgartner Hjørring

Kjeldsen & Co.
Narfesvej 5
9800 Hjørring
CVR: 36609893
Hjemmeside
Grøndals Haveservice
Odinsvej 10
9800 Hjørring
CVR: 11864600
Hjemmeside
Bilius
Grønne Klitvej 123
9800 Hjørring
CVR: 35995374
Hjemmeside