Anlægsgartner Herning

  • Få 3 bindende tilbud på kvalitetssikret gartner
  • Udfyld skemaet online på ca 8 min.
  • Bestil en velrenommeret anlægsgartner Herning

Lokale veje
Herning

Ydunsvej
Storgårdvej
Vivaldisvej
Tjørnevej
Spurvevej
Rosmosevej
Valeursvej
Vølundsvej
Wagnersvej
Sorøvej
Tjelevej
Tanderup Mark
Thujavej
Transportcentervej
Sinding Hovedgade
Tietgensgade
Snejbjerg Hovedgade
Syrenvej
Skrevej
Skovbakken

Anlægsgartner Herning - 3 tilbud fra lokale gartner firmaer

Udfyld vores onlineskema på 5 minutter og forklar, hvad du ønsker at få udført i din have. Beskriv gerne sagen detaljeret så anlægsgartnerene bedre kan beslutte sig for, om de vil lægge billet ind på netop din anlægsopgave i Herning. Jo bedre din sag er beskrevet, jo bedre tilbud får du.
Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en gartneropgave. Vi er mestre i at distribuere gartneropgaver mellem private og anlægsgartner Herning fagfolk. Du kan spare hele 22 %, når du indhenter tre gartnertilbud. Så kan du nemlig selv afgøre, hvilket gartner tilbud du vil bruge.
Den stil, man vælger, har afgørende betydning for havens udtryk. Stil er i store træk et spørgsmål om smag og personlig præference, men hver af de forskellige stilarter har deres fordele. Traditionelle staudebede ser man ofte ved godset og herregårde; de er fyldt med højsommerblomstrende planter som ridderspore og lupin, ofte med taks som baggrund.

Såning af mellemstore frø

Mellemstore frø (fx fløjlsblomst) har en størrelse fra æblekerne ned til sennep og karse. De sås normalt ved, at de strøs tyndt over jordoverfladen i en frøkasse eller potte med en indbyrdes afstand på ca. 5 mm. Derefter dækkes de med så meget jord, at de lige akkurat er dækket.
For at få et meget fint, ensartet jordlag kan det sigtes over frøene. Frøene må aldrig dækkes for meget - de er ikke muldvarpe. Meget små frø (fx begonie og flittiglise), som kan minde om støvkorn, spirer ikke, hvis de dækkes med jord. Fordel frøene på den let tiltrykkede, jævne jordoverflade i en potte eller kasse.
For at fugte jorden anbringes potten i få cm vand i 10 minutter, indtil man lige kan se fugten trække igennem på overfladen. Hvis man vander med en vandkande, vil det bare vaske frøene ned i den ene ende af kassen. Derefter dækkes med klar plastic, så fugtigheden bevares, og frøene ikke tørrer ud.

Få op til 25% i rabat på en god gartner

Hele Herning kommune er omfattet af vores netværk af kompetente anlægsgartnerfirmaer:
  • Sinding
  • Gullestrup
  • Gjellerup
  • Gødstrup
  • Høgild

Vi finder de bedste anlægsgartnere

Willy Jørgensen & Søn ApS
Skærbækvej 42
7400 Herning
CVR: 36480645
www.stendiger.dk
Heinze Anlæg & Topkapning
Anemonevej 12
7400 Herning
CVR: 32013988
www.heinzeshaver.dk
MVP Anlæg & Have
Gormsvej 17
7400 Herning
CVR: 32861520
www.mvp-anlaeg.dk