Anlægsgartner Haslev

  • Få 3 udmærkede tilbud på reel gartner
  • Udfyld skemaet på bare to min.
  • Find en rutineret anlægsgartner Haslev

Få 3 Anlægsgartner Haslev tilbud

Lokale vejnavne
Haslev

Lædalen
Terslev Skolevej
Ørnevej
Teestrup Bygade
Mejerivej
Ådalen
Skovbrynet
Nygårdsvej
Munkeskovvej
Sandagervej
Turebyholmvej
Ulsevej
Slettehusvej
Høsten Torp Byvej
Kærsgårdvej
Lupinvej
Torpeskovvej
Spurvevej
Tycho Brahes Vej
Lysholm Alle

Anlægsgartner Haslev. Spar mange penge - Få 3 tilbud

Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt anlægsgartner Haslev. Det er vigtigt, når du indsender din gartner opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise anlægsgartnertilbud fra Haslev. Når du har modtaget dine 3 gedigne tilbud, kan du opnå en god rabat på 30-32 procent afhængig af opgavens størrelse.
Hvis man har en kalkholdig jord er den med næsten usvigelig sikkerhed basisk og man kan normalt regne ud at man har en sur jord, hvis naboerne dyrker vidunderlige rododendroner. Men den sikreste måde at finde ud af det på, er med en pH-test - den nøjagtige angivelse af jordens surhedsgrad. Mest nøjagtig er naturligvis en analyse lavet af et laboratorium, men man kan også forsøge sig selv; jordanalyseudstyr til måling af pH-værdi fås i velasssorterede havecentre.

Organisk materiale i havejorden

Organisk materiale er svampet, og derfor forbedrer det i virkeligheden både sand- og lerjord. På sandjord hjælper det med at binde partiklerne sammen, så nogle af porerne fyldes ud, og dets svampede natur er med til at holde på vandet.
På lerjord binder det små partikler sammen, så der dannes større partikler og dermed drænkanaler. Organisk materiale er også gavnligt for regnorme, som forbedrer afdræningen af jorden ved at lave tunneller i den. Tilførsel af grus er endnu bedre til at få en lerholdig jord til at åbne sig.
Det er altid klogt at grave et hul såvel som at få foretaget en jordprøve for at kontrollere pH (hvor sur eller basisk jorden er) og næringsstoffer i jorden, når man går i gang i en ny have.

Beskæring af vækster og træer i Haslev

Professionelt og billigt anlægsgartnerarbejde tilbydes i hele Haslev:
  • Tingvej
  • Themstrupvej
  • Teglværksvej
  • Terslevvej
  • Troelstrupvej

Få 3 Anlægsgartner Haslev tilbud


Anlægsgartner Haslev eksempler:

Haveentreprenør P. Højlund
Bråbyvej 83
4690 Haslev
CVR: 31326656
Hjemmeside
ALP-Haveservice
Bregentvedvej 45
4690 Haslev
CVR: 36608439
Hjemmeside
Musse Byg & Anlæg ApS
Mejerivej 15 A
4690 Haslev
CVR: 32447384
Hjemmeside