Anlægsgartner Haslev

  • Få 3 herlige tilbud på dygtig gartner
  • Udfyld skemaet online på ca 5 min.
  • Bestil en robust anlægsgartner Haslev

Eksempler på
vejnavne i 4690

Sofiendalsvej
Møllevænget
Ole Rømers Vej
Skovbakkevej
Villa Gallinavej
Ålebækvej
Nyager
Nyparken
Rundinsvej
Lindhardsvej
Højagervej
Lysholm Alle
Sneholmgårdsvej
Tvinggårdsvej
Teestrup Nedenvej
Tyttebærvej
Nytoften
Jenstrupvej
Ny Ulsevej
Spurvevej

Anlægsgartner Haslev. Spar mange penge - Få 3 tilbud

Vi leverer 100 procent gratis og nemt op til tre reelle pristilbud i Haslev fra ansvarsbevidste gartnere. Internetportalen Billig-gartner.dk er en både hurtig og nyttig online gartnertjeneste, der lover at levere dig drøngode tilbud på gartnerarbejde. Det er hurtigt at bruge ovennævnte gartner side og gartnerne løser alle slags gartneropgaver i hele Haslev - og i resten af kongeriget. Bestil gratis 3 personlige tilbud på dit gartner problem i Haslev fra lokale gartnerfirmaer.
Hvis man har en kalkholdig jord er den med næsten usvigelig sikkerhed basisk og man kan normalt regne ud at man har en sur jord, hvis naboerne dyrker vidunderlige rododendroner. Men den sikreste måde at finde ud af det på, er med en pH-test - den nøjagtige angivelse af jordens surhedsgrad. Mest nøjagtig er naturligvis en analyse lavet af et laboratorium, men man kan også forsøge sig selv; jordanalyseudstyr til måling af pH-værdi fås i velasssorterede havecentre.

Organisk materiale i havejorden

Organisk materiale er svampet, og derfor forbedrer det i virkeligheden både sand- og lerjord. På sandjord hjælper det med at binde partiklerne sammen, så nogle af porerne fyldes ud, og dets svampede natur er med til at holde på vandet.
På lerjord binder det små partikler sammen, så der dannes større partikler og dermed drænkanaler. Organisk materiale er også gavnligt for regnorme, som forbedrer afdræningen af jorden ved at lave tunneller i den. Tilførsel af grus er endnu bedre til at få en lerholdig jord til at åbne sig.
Det er altid klogt at grave et hul såvel som at få foretaget en jordprøve for at kontrollere pH (hvor sur eller basisk jorden er) og næringsstoffer i jorden, når man går i gang i en ny have.

Beskæring af vækster og træer i Haslev

Professionelt og billigt anlægsgartnerarbejde tilbydes i hele Haslev:
  • Tingvej
  • Themstrupvej
  • Teglværksvej
  • Terslevvej
  • Troelstrupvej

Tre anlægsgartnere i 4690 Haslev

Haveentreprenør P. Højlund
Bråbyvej 83
4690 Haslev
CVR: 31326656
Tlf. 56313611
Havegartner.dk
Lysholm Alle 57
4690 Haslev
CVR: 17808338
www.havegartner.dk
JS Udendørs Hjemmeservice
Bøgeparken 4
4690 Haslev
CVR: 33499205
www.jshjemmeservice.dk