Anlægsgartner Hørsholm

  • Få 3 prægtige tilbud på certificeret gartner
  • Udfyld skemaet online på ca 7 min.
  • Få en velrenommeret anlægsgartner Hørsholm

Veje 2970 Hørsholm

Dronningvej
Christianshusvej
Birkevej
Femsølyngvej
Hvedevej
Gammelmosevej
Lyngsø Alle
Kirsebærvej
Ellevej
Høsterkøbvej
Mikkelborg Alle
Højdevang
Ambolten
Breeltelund
Nebbegårds Alle
Mortenstrupvej
Johannehaven
Breelte Haven
Hækkevej
Hørsholm Kongevej

Anlægsgartner Hørsholm. Find nemt en lokal gartner

Lad velrenommerede og prekvalificerede eksperter i Hørsholm løse opgaven. Reelle og effektive eksperter er parate til din opgave. Vore samarbejdspartnere udfører professionelt arbejde med nøgleord som gode materialer, seriøs rådgivning og knaldgod service.
Det kan gøres på under 3 minutter at indtaste opgaven i webskemaet og afsende den til videre behandling. Vi leverer 100 % gratis og let 2-3 friske pristilbud i Hørsholm fra udvalgte gartnere. Vores landsdækkende gartnernetværk rummer rutinerede og professionelle anlægsgartnervirksomheder over hele det ganske land - også i Hørsholm.

Den vej, haven vender, er det mest afgørende for, hvor meget lys den får. Det siger sig selv, at en sydvendt have vil blive mere solfyldt, mens en have, der er nordvendt ikke får ret meget, om noget, direkte sol - selvom den ikke nødvendigvis er dyster.

Årstidens arbejde

Det er ikke kun planter, der påvirkes af de skiftende årstider. Mange af aktiviteterne i haven skal udføres på bestemte årstider og som følge af årstidernes virkning på planterne. Foråret er den traditionelle start på havesæsonen.
Det er den travleste tid i haven, når det varmere vejr sætter gang i ukrudtet, lusene og de andre skadegørere, og der er meget formering og plantning, der skal overstås. Det er et godt tidspunkt for plantning af stauder, og hvis man dyrker grøntsager, er der også meget at gøre i urtehaven.
Man føler sig lidt som en cirkusakrobat, der har mange tallerkener i luften på en gang; før eller senere er der nogle af dem, der falder til jorden. Det er der ingen grund til at blive ked af; de kan altid samles op igen. I takt med at vejret bliver bedre, er den afgørende dato i haveejerens kalender datoen for den sidste nattefrost.

Indtast din anlægsopgave på under 6 minutter

Anlægsgartnerfirmaer i Hørsholm kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Folehavevej
  • Isterød
  • Vallerød
  • Smidstrup
  • Rungsted Kyst

Eksempler på anlægsgartnere fra postnr. 2970

Anlægsgartnerfirmaet Henrik Chalmer
Gøngevangen 2
2970 Hørsholm
CVR: 10221293
Tlf. 20662586
Bjarne Plenge Egedal
Løjeltevej 5
2970 Hørsholm
CVR: 50604152
Tlf. 48280355
MD Have & Anlæg
Slotsdalen 145
2970 Hørsholm
CVR: 34276072
www.mdhave.dk