Anlægsgartner Guldborgsund

Få 3 sammenlignelige tilbud på energisk gartner

Indsend formularen på bare 9 minutter

Bestil en professionel anlægsgartner Guldborgsund

Anlægsgartner Guldborgsund kommune - Få 3 tilbud

Her på vores unikke online gartnerportal vil vi tilbyde, at finde tre kontante gartner tilbud fra faglærde billige gartnerfirmaer nær dig. Undgå uprofessionelle firmaer - Benyt dig af denne uforpligtende tilbudsside Billig-gartner.dk i dag. Reelle gartnere laver blandt andet disse opgaver: vedligeholdelse af haver, installation af belysning i haver, udsætning af træer og buske og opsætning af lamper på stier.
Resultatet af en jordanalyse fortæller, hvilken pH-værdi jorden har, hvilket igen fortæller hvor sur eller basisk den er. Hvis pH er 7,0, er jorden neutral, hvilket betyder, at de fleste planter trives godt i den, og man kan derfor springe hele det næste afsnit over, for så har man ikke brug for at gøre noget ved sin pH. De fleste jordtyper har en pH-værdi på mellem 6 og 8, det vil sige fra let sur til let basisk. De fleste planter trives i sådan en jord uden problemer, bortset fra surbundsplanter som rododendron.

Hakkejern og lugejern

Havekatalogerne bugner med fantasifulde typer af hakker, men de fungerer alle sammen på samme måde: De luger. Det er nok at begynde med en enkelt, men hakker er noget, man har tendens til at anskaffe sig, hver gang man finder nye modeller, som man synes er en lille smule bedre at bruge.
Der er to forskellige typer. Hakkejernet har skær, der sidder i en lige vinkel på skaftet; det bruges med en hakkende bevægelse og egner sig bedst til større ukrudt, fx hvis man skal hakke en tilgroet køkkenhave.
Udgaver med kort håndtag og buet svanehals er glimrende til at luge mellem rækker af alle former for grøntsager, når man er nede på knæ, og hvor der er brug for en smule mere præcision. Gentagen hakning kan med tiden helt fjerne ukrudt, men det tager tid. Flerårige planter med tykke rødder er det altid bedst helt at fjerne fra jorden.

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud på anlægsgartner

Du kan få konkurrencedygtige tilbud på professionelt anlægsarbejde i hele Guldborgsund kommune:
  • Sakskøbing
  • Slemminge
  • Nysted
  • Marrebæk
  • Væggerløse

Der kan spares penge på gartner Guldborgsund med 3 tilbud

Hjemme i din lænestol kan du sammenligne alle de leverede gartnerbud og dernæst udvælge det mest optimale. Vi skaffer 100 % gratis og enkelt 3 uimodståelige gartner tilbud i Guldborgsund fra rutinerede gartnere. Til tider har man ikke kræfter til selv at arbejde i en have - Vi anbefaler derfor, at du i stedet indhenter et antal bæredygtige tilbud.
Faguddannede gartnere tilbyder bistand overalt i Guldborgsund for eksempel: Nørre Alslev, Gedesby, Gedser og Tingsted. I løbet af få dage kontakter de 3 mest egnede gartnerfirmaer dig med deres udsøgte gartnertilbud. Du sparer mange penge på en udvalgt og potentiel fagmand i Guldborgsund.
Uanset hvor i Guldborgsund kommune du er placeret, kan vi levere 3 tilbud på din gartneropgave f.ex.:
  • Nørre Alslev
  • Gedesby
  • Gedser
  • Tingsted
Få gratis kontakt til dygtige gartnerfirmaer her på netportalen Billig-gartner.dk. Lad erfarne og autoriserede virksomheder i Guldborgsund udføre opgaven.

Guldborgsund anlægsgartnere eksempel:


Liselund I/S

Liselundvej 5
4850 Stubbekøbing
CVR: 30271254
Tlf. 54400267

Sylvia Hagendam

Særslev Klep 12
4850 Stubbekøbing
CVR: 11102093

Blomstergaarden

Aastrupvej 39
4850 Stubbekøbing
CVR: 32717195
www.elsefisker.dk

Anlægsgartner K. Meldgaard

Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
www.gartnerkmeldgaard.dk


H. Rasch & Søn A/S

Grønnemosevej 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 31514967
www.hrasch.dk

Anne Marie Halling Jensen

Nykøbingvej 75
4850 Stubbekøbing
CVR: 11100392
Tlf. 54441780

Anlægsgartner Guldborgsund