Anlægsgartner Guldborgsund

  • Få 3 fortrinlige tilbud på troværdig gartner
  • Indsend skemaet online på under to min.
  • Få en engageret anlægsgartner Guldborgsund

Veje 4850 Guldborgsund

Tjørnevænget
Stubbehagelinien
Rodemindesvej
Særslevvej
Liselundvej
Algestrupvej
Tåstrupvej
Pomonavej
Rønvej
Bagergade
Næsvej
Karlsfeltvej
Sullerupvej
Bondemoselinien
Fribrødrevej
Frihedsvej
Granvej
Havnegade
Maglevej
Strandbakken

Anlægsgartner Guldborgsund kommune - Få 3 tilbud

Her på vores unikke online gartnerportal vil vi tilbyde, at finde tre kontante gartner tilbud fra faglærde billige gartnerfirmaer nær dig. Undgå uprofessionelle firmaer - Benyt dig af denne uforpligtende tilbudsside Billig-gartner.dk i dag. Reelle gartnere laver blandt andet disse opgaver: vedligeholdelse af haver, installation af belysning i haver, udsætning af træer og buske og opsætning af lamper på stier.
Resultatet af en jordanalyse fortæller, hvilken pH-værdi jorden har, hvilket igen fortæller hvor sur eller basisk den er. Hvis pH er 7,0, er jorden neutral, hvilket betyder, at de fleste planter trives godt i den, og man kan derfor springe hele det næste afsnit over, for så har man ikke brug for at gøre noget ved sin pH. De fleste jordtyper har en pH-værdi på mellem 6 og 8, det vil sige fra let sur til let basisk. De fleste planter trives i sådan en jord uden problemer, bortset fra surbundsplanter som rododendron.

Hakkejern og lugejern

Havekatalogerne bugner med fantasifulde typer af hakker, men de fungerer alle sammen på samme måde: De luger. Det er nok at begynde med en enkelt, men hakker er noget, man har tendens til at anskaffe sig, hver gang man finder nye modeller, som man synes er en lille smule bedre at bruge.
Der er to forskellige typer. Hakkejernet har skær, der sidder i en lige vinkel på skaftet; det bruges med en hakkende bevægelse og egner sig bedst til større ukrudt, fx hvis man skal hakke en tilgroet køkkenhave.
Udgaver med kort håndtag og buet svanehals er glimrende til at luge mellem rækker af alle former for grøntsager, når man er nede på knæ, og hvor der er brug for en smule mere præcision. Gentagen hakning kan med tiden helt fjerne ukrudt, men det tager tid. Flerårige planter med tykke rødder er det altid bedst helt at fjerne fra jorden.

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud på anlægsgartner

Du kan få konkurrencedygtige tilbud på professionelt anlægsarbejde i hele Guldborgsund kommune:
  • Sakskøbing
  • Slemminge
  • Nysted
  • Marrebæk
  • Væggerløse

Eksempler på anlægsgartnere i postnummer 4850

Anlægsgartner K. Meldgaard
Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
www.gartnerkmeldgaard.dk
Blomstergaarden
Aastrupvej 39
4850 Stubbekøbing
CVR: 32717195
www.elsefisker.dk
Liselund I/S
Liselundvej 5
4850 Stubbekøbing
CVR: 30271254
Tlf. 54400267