Anlægsgartner Greve

  • Få 3 reelle tilbud på 1. klasses gartner
  • Indsend skemaet på under 7 min.
  • Få en ansvarsbevidst anlægsgartner Greve

Postnummer 2670
vejnavne

Grevetoften
Blågårdsparken
Hegnsgården
Falkevej
Dalsvinget
Elisevej
Blokhusvej
Evaldsvej
Blåhegnet
Carl E Lentz Vej
Broås
Hedebovej
Fresiahaven
Eriksmindevej
Gøgevej
Greve Midtby Center
Godsvej
Bækvej
Axel Meiersvej
Blåbærlunden

Erfaren anlægsgartner Greve - Indhent 3 gartner tilbud

Her på portalen tilbyder vi brugere at finde en erfaren anlægsgartner i Greve. Det foregår sådan, at du opdaterer online formularen med, hvad du ønsker hjælp til. På mindre end 38 timer afgiver 3 kvalitetssikrede anlægsgartner Greve tilbud på den gartner opgave, som du ønsker hjælp til.
Det kan være tidskrævende at finde en pålidelig og kreativ anlægsgartner i Greve. Benyt derfor vores gratis online tjeneste. Indsend din anlægsopgave på under 8 minutter og få tre superstærke tilbud indenfor 38 timer. På denne måde kan du få 27% i god rabat på gartnerregningen.
De gyldne regler for havedyrkning er først og fremmest ikke at gå i gang med for meget på en gang og dernæst aldrig at forvente, at haven bliver perfekt. En have udvikler sig - den er aldrig den samme, den forandrer sig hele tiden. Du vil ikke en skønne dag komme farende ind i huset og sige til din ægtefælle: Det var det! Nu er den færdig.

Hækplanter og hækkeklipning

Det er i første række vækstforholdene, der er afgørende for valg af hækplanter. F.eks. har en ligusterhæk det ikke så godt, hvis den til stadighed står meget vindomsust eller jorden er våd.
Om hækken skal være avnbøg, bøg, tuja, liguster, tjørn eller noget helt andet, må være baseret på ens personlige smag og rådgivning fra gartner eller planteskole. Når hækken er smallest i toppen, kommer der mest mulig lys til den nederste del.
En hækklipper skal have et afbalanceret tyngdepunkt og en udformning, der sikrer god håndtering - og sikkerheden skal være høj med hurtigstop, så snart den ene hånd slipper håndgrebet. Afrundede sikkerhedsknive og stødbeskyttelse giver ekstra sikkerhed. Det er vigtigt at vælge en maskine med den rigtige sværdlængde.

Håndværksarbejde - spar op til 25%

Få 3 gode tilbud fra autoriserede anlægsgartnerfirmaer - uanset hvor du bor i Greve kommune:
  • Godsvej
  • Grevevej
  • Lillevang
  • Holmeager
  • Tune

Lokale anlægsgartnere fra 2670 Greve

Skjoldmosegård ApS
Rytterbakken 25
2670 Greve
CVR: 32677894
Anlægsgartner Danny Bruun
Mosede Bygade 12
2670 Greve
CVR: 34915407
JKS Anlæg og Kloak ApS
Greve Centervej 68
2670 Greve
CVR: 33151322
www.jks-anlaeg.dk