Anlægsgartner Glostrup

  • Få 3 hurtige tilbud på potentiel gartner
  • Udfyld webformularen på under tre minutter
  • Find en potentiel anlægsgartner Glostrup

Få 3 Anlægsgartner Glostrup tilbud

2600 Glostrup
vejnavne

Asylvej
Linde Alle
Byskoven
Flemager
Ejby Mosevej
Kildevældets Alle
Elmevej
Bystien
Lavendelstien
Lilliestien
Lerkespield
Dalvangsvej
Bakken
Erdalsvej
Gerdasvej
Hvissingeparken
Enighedsvej
Glostrup Torv
Paul Bergsøes Vej
Fraligsvej

Anlægsgartner i Glostrup - Få 3 gartner tilbud på 24 timer

Skal du have omlagt din have i Glostrup? Her på vores gratis onlineportal kan du nemt og uforpligtende få 3 reelle tilbud på en anlægsgartner Glostrup, der gerne vil tilbyde at løse din gartner opgave for dig. Samtidig kan du spare penge (op til 21%).
Høj faglig stolthed kendetegner alle de anlægsgartnere, vi samarbejder med. Det er din sikkerhed for at få udført din anlægsopgave bedst muligt. Udfyld kontaktskemaet allerede i dag og få tilsendt to-tre anlægsgartnertilbud fra Glostrup anlægsgartnere - du kan få 19% i rabat med 3 fortrinlige tilbud.
Unge nyplantede træer bør have lidt støtte i begyndelsen. Alt, hvad man behøver, er en støttepind på 100-120 cm, der slås ned i en vinkel på 45 grader lidt fra rodklumpen. Det øverste af pinden bør pege i retning af den dominerende vindretning. Brug en rigtig træbinding til at binde stammen til pinden ca. 30 cm fra jorden - bindingen bør hvile mod pinden, ikke træet.

Havekemikalier og bier

De allerfleste havekemikalier er ufarlige for bier og andre nytteinsekter. På de få undtagelser står der: Farlig for bier på etiketten. I øvrigt bør man altid bruge havekemikalier om aftenen, hvor bier og fugle er gået til ro, og vinden ofte har lagt sig.
Så undgår man, at midlet kommer andre steder end der, hvor det skal gøre nytte. Havens fugle spiser de døde insekter. Men olier og sæber skader ikke. Og der er så megen føde rundt omkring, at koncentrationen af giftholdige insekter i fuglenes fordøjelsessystemer er forsvindende lille.
Kløver, mælkebøtter, vejbred, bellis og ærenpris kan være meget charmerende - i mindre omfang. Men storbladet ukrudt stjæler næring og lys fra græsset. Bekæmpes med hormonmidler, når græsset er i god vækst. Virkningen forøges ved gødskning 1 uge før og 1-2 uger efter behandlingen. Græsset bør ikke klippes 3-5 dage før og efter behandlingen.

Effektive fagfolk står klar til dit haveprojekt

Autoriserede anlægsgartnerfirmaer i Glostrup kommune giver gerne tilbud på din anlægsopgave i hele kommunen f.eks:
  • Birkeskoven
  • Sydvestvej
  • Nørre Allé
  • Byparkvej
  • Sportsvej

Få 3 Anlægsgartner Glostrup tilbud


Glostrup anlægsgartner eksempler:

Landskabs-Entreprenøren ApS
Smedeland 13
2600 Glostrup
CVR: 32076424
Hjemmeside
Larsens Erhvervsservice
Ydergrænsen 4
2600 Glostrup
CVR: 26284996
Hjemmeside
Peramo ApS
Kæraasen 6
2600 Glostrup
CVR: 37613320
Hjemmeside