Anlægsgartner Galten

  • Få 3 ekstraordinære tilbud på ansvarsbevidst gartner
  • Indsend skemaet online på bare 2 minutter
  • Lej en kompetent anlægsgartner Galten

Lokale veje
Galten

Elværksvej
Provstevænget
Bækken
Skærbækvej
Sømosevej
Sangsvane Alle
Vestre Skolevej
Svaneparken
Mosegårdsvej
Skivholmevej
Degnevænget
Jeksenvej
Marktoften
Maries Dal
Glentevænget
Ringvejen
Edelsmindevej
Låsbyvej
Bellisvej
Mindevej

God og billig anlægsgartner Galten - Modtag 3 tilbud

Udfyld kontaktskemaet på mindre end 3-6 minutter allerede i dag og få 3 ekstraordinære tilbud - gratis og uforpligtende på din sag ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 33 % på en professionel anlægsgartner Galten. Max 3 anlægsgartnere i vores netværk får lov at byde på din gartner opgave.
På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra anlægsgartnere fra nær og fjern, som gerne vil have fingre i din anlægsopgave. Vi finder de tre bedste anlægsgartnere i Galten. Når du gennemgår de indkomne anlægsgartnertilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt.
Brede bede, der løber langs kanten af haven, og smalle bede, der løber langs kanten af en sti eller en terrasse, kaldes også rabatter. De har ofte lige kanter, der giver dem et formelt udseende. Hvis man stiler efter det mere bløde og uformelle, skal man etablere disse bedtyper med kurvede kanter. Men pas på!

Sno ikke slyngplanter den forkerte vej

Hvis man vil sno bønneplanter omkring stokke for at hjælpe dem på vej, skal man lægge mærke til, hvilken vej de snor sig af sig selv, for hvis man forsøger at sno dem den forkerte vej, vil de bare sno sig op igen og falde til jorden. Store slyngplanter, som blåregn, skal man holde øje med.
De skal ikke have lov til at sno sig om tagrender eller nedløbsrør, for de tynde skud bliver tykkere med årene og kan med tiden vride det, de har snoet sig omkring, løs fra muren. Hæfteskiver, som man ser hos klatrevildvin og dens fætre og kusiner, gør dem i stand til at hænge fast på nøgne vægge.
De er glimrende til en sund overflade som fx en betonmur, eller hvis man har brug for i hast at skjule et rædselsfuldt gammelt udhus, og de er pragtfulde at slippe løs over en pergola, en stejl skråning eller op ad et stort træ.

Solidt håndværk og anlægsgartnerarbejde af høj kvalitet

Sikkerhed ved omgang med ukrudtsmidler (kemikalier):
  • Brug gummihandsker
  • Dæk al hud
  • Lad være med at indånde midlet
  • Lad være med at sprøjte, når det blæser
  • Beskyt nærstående planter

Veletablerede anlægsgartnere fra postnr. 8464

Nørreskov Anlægsgartneri ApS
Voldbyvej 73, Sjelle
8464 Galten
CVR: 26516056
Tlf. 40280756
Skovby Anlæg
Tinbækparken 55, Skovby
8464 Galten
CVR: 31324769
www.skovby-anleg.dk
Galten Overgaard
Låsbyvej 32
8464 Galten
CVR: 33934424
www.galten-overgaard.dk