Anlægsgartner Frederikssund

  • Få 3 udmærkede tilbud på faguddannet gartner
  • Indsend formularen online på ca 6 minutter
  • Få en arbejdsvillig anlægsgartner Frederikssund

Eksempler på veje
i postnummer 3600

Gyvelvej
Bakkegade
Byhøjen
Bjergvejen
Gammel Slangerupvej
Engdraget
Færgevej
Bygvænget
Apholm
Bregnevej
Egebakken
Bygaden
Engvej
Askelundsvej
CO-RO's Vej
Haldor Topsøe Park
Græse Bygade
Ellehammervej
Bøgealle
Englodden

Anlægsgartner Frederikssund - Bestil 3 gratis tilbud nu

Hvad er timeprisen hos en anlægsgartner Frederikssund? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig anlægsgartner, der samtidig ikke er for dyr? Dette er nogle af de spørgsmål man tit har, når man skal bruge en anlægsgartner. Gennemsnitsprisen pr time for anlægsgartnere i Frederikssund området ligger på ca 400,- kr.
Hold et møde med den anlægsgartner, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om anlægsgartneriet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt og billigt stykke gartner arbejde i Frederikssund.
Muldjord er mørkebrun og holder forholdsvis godt på fugtigheden, men overskudsvand afdræner hurtigt, når det har regnet kraftigt, så vandpytter holder ikke mere end få timer. Hvis man ruller jorden sammen til en pølse, holder den formen, men den knækker, når man forsøger at danne en ring af den.

Træagtige planter

Dette er en samlebetegnelse for træer, buske og klatreplanter, der har et stift skelet af træagtige stammer og grene over jorden. Et træ har altid en stamme, også selvom den kun er ganske kort med forgrening næsten helt nede ved jorden.
En busk har grene, men ingen hovedstamme. Det kan ofte være svært at kende forskel på klatre- og slyngplanter. Klatreplanter har adskillige stængler helt nede fra jorden og har en naturlig tilbøjelighed til at klatre.
Slyngplanter er normalt fritstående buske som formes, de kan vokse fladt op ad en mur, ofte fordi de er en smule sarte (stænglerne knækker let) og har svært ved at klare sig uden støtte. De har normalt kun en enkelt stængel helt nede ved jorden.

Håndværksarbejde - få 3 gode og billige tilbud i Frederikssund

Vores netværk af autoriserede anlægsgartnerfirmaer udfører anlægsopgaver overalt i Frederikssund:
  • Tørslev
  • Gerlev
  • Landerslev
  • Lyngerup
  • Græse

Aktuelle anlægsgartnere fra 3600 Frederikssund

3K-Entreprise
Blommevænget 26
3600 Frederikssund
CVR: 21189235
www.3kloever.dk
Gads Service
Kølholmvej 12
3600 Frederikssund
CVR: 29590907
Tlf. 47387713
Brian Jespersen
Roskildevej 140
3600 Frederikssund
CVR: 35081496
www.b-jespersen.dk