Anlægsgartner Ebeltoft

  • Få 3 rare tilbud på certificeret gartner
  • Indsend formularen online på under 6 min.
  • Få en engageret anlægsgartner Ebeltoft

Eksempler på
vejnavne Ebeltoft

Højsommervej
Musvitvej
Nymarksvej
Agerlandsvej
Ellevej
Bævervej
Kirkegårdsvej
Birkesvinget
Erik Klippings Vej
Døvnældevej
Hyrdeledet
Nygade
Klydevej
Pilevangen
Glentevej
Krypten
Ny Lufthavnsvej
Parkvej
Mølbjergvej
Julius Kajus Vej

Anlægsgartner Ebeltoft - Indhent 3 gratis tilbud i dag

På Billig-gartner.dk får du nemt, gratis og hurtigt forbindelse med en billig anlægsgartner Ebeltoft. Indtast en nogenlunde detaljeret beskrivelse af din anlægsopgave og bliv kontaktet af lokale anlægsgartnere med 3 prima tilbud. Det er 100 % gratis og du får 3 knaldgode tilbud, du frit kan vælge mellem.
Med det rigtige anlægsgartnertilbud kan du spare op til 22 % i forhold til normalprisen. Udfyld webskemaet på under 6-7 minutter og oplys, hvad det er du har behov for at få ordnet i Ebeltoft. Jo mere konkret du beskriver din gartner opgave, jo mere skræddersyede gartner tilbud vil du sandsynligvis modtage.
Prærieplantning er en stilfuld og fashionabel måde at dyrke stauder på. Her kan man glemme alt om plæner og bede og i stedet anlægge et solidt tæppe af stauder, der ikke kræver ret megen pasning, og prydgræsser, som man kan vandre imellem på snoede bark- eller grusdækkede stier.

Slyng- og klatreplanter

Slyngende planter udvikler hurtigtvoksende stængler, der er forsynet med alle mulige forskellige slags snedige midler til at gribe fat i alt, hvad måtte befinde sig i nærheden - andre planter, rækværker eller spalierer - og nogle af dem kan sågar fæstne sig til overfladen af en mur.
Målet er at udmanøvrere konkurrenterne og rage lyset til sig, og nogle af dem bekymrer sig ikke om de problemer, de skaber undervejs. Hvis man planter klatreplanter, er det klogt at kende lidt til deres metoder, og det hjælper os til at forstå de klatreteknikker, de bruger for at nå deres mål.
Hvis jorden er fuld af ukrudtsfrø, er det bedst at så i rækker: Ja, også enårige blomster. Det bliver meget lettere at luge, da man tydeligt kan se, hvad der er ukrudt, og hvad der ikke er. Hvis det er nødvendigt, kan planterne altid flyttes til deres endelige voksested senere.

Autoriserede anlægsgartnere i Ebeltoft tilbyder deres hjælp

Vigtige opgaver i haven sent efterår (november):
  • Læg tulipaner og hyacinter.
  • Fjern nedfaldne blade fra plæner, stier, blomsterbede og stenbede.
  • Plant barrodede hækplanter eller roser.
  • Efter løvfald kan de løvfældende træer og buske, som har behov for det, flyttes.

Ebeltoft anlægsgartnere eksempler:

Peter Frederiksen
Klodevej 5
8400 Ebeltoft
CVR: 29080895
www.p-e-t.dk
Frihaven
Vipstjertvej 3
8400 Ebeltoft
CVR: 36357282
www.facebook.com/frihaven.dk
Lars Gartner
Nøruplund Tværvej 8
8400 Ebeltoft
CVR: 28926995
www.larsgartner.dk