Anlægsgartner Dragør

  • Få 3 kontante tilbud på bundsolid gartner
  • Indsend online skemaet på bare tre min.
  • Lej en kvalitetsbevidst anlægsgartner Dragør

Veje i postnummer 2791

Kastanie Alle
Helder Alle
Gærdevænget
Lille Tværvej
Lundegård Strandvej
Ahornvej
Nordstrands Alle
Bymandsgade
Kirkevej
Apeldoorn Alle
Kompasrosevej
Gartnerstræde
Musvitvej
Kai Lippmanns Alle
Granstien
Badstuevælen
Langstien
Peter Petersens Alle
Linde Alle
Chl Hansensvej

Anlægsgartner Dragør - Få 3 skræddersyede gartner tilbud

Beskriv din anlægsopgave og dine forventninger til en anlægsgartner Dragør i onlinewebskemaet på under fem minutter. Billig-gartner.dk finder herefter 3 eminente anlægsgartnere fra Dragør, hvis kvalifikationer lever op til dine gartner præferencer og behov.
I løbet af få dage tager de 3 udvalgte anlægsgartnere kontakt til dig med deres respektive anlægsgartnertilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i fred og ro. Det kan du gøre på baggrund af de oplysninger, anlægsgartnerene har fremsendt. Du vælger naturligvis selv det gartnertilbud, hvor kvalitet og pris bedst matcher dine ønsker. Herefter kan du påbegynde samarbejdet med den valgte gartner.
Læg dig i hængekøjen en sollys sommerdag, og hold øje med, hvad der sker, i takt med at skyggen flytter omkring i haven. Forsøg at overhøre familiens drillende bemærkninger. De kan finde på at antyde, at du dovner den, mens du i virkeligheden er i gang med at udføre værdifuld forskning.

Nyttehaven i gamle dage

Nyttehaven fandt man normalt bagved huset, hvor der var svinesti, hønsehus, grøntsager og frugttræer og en kilde eller en pumpe, som sørgede for vandforsyning. Foran huset var der en prydelig blomsterhave, hvor der var bikuber til honning, der kunne bruges som sødemiddel.
Planter, der tiltrak bier, var uundværlige! Så sent som indtil slutningen af 2. Verdenskrig var landbohaverne stadig i stand til at gøre deres ejere stort set selvforsynende; selv i dag tjener mange til lommepengene ved at sælge honning, æg og afskårne blomster ved vejen.
Alle, der har prøvet at så frø, ved, at en af havearbejdets glæder er tilfredsstillelsen ved at se resultatet - at kunne servere egne hjemmeproducerede grøntsager og frugter, at plukke afskårne blomster til bordet, at formere planter til sig selv og sine venner, akkurat som alle, der har dyrket have, har gjort til alle tider.

Få 3 tilbud med 16-22 % rabat

Få 3 gratis tilbud fra erfarne anlægsgartnerfirmaer i Dragør uanset hvor i kommunen du bor:
  • Kalvebodvej
  • Fælledvej
  • Hartkornsvej
  • Kongelunden
  • Store Magleby

Anlægsgartnere Dragør eksempler:

Bonico Have & Ejendomsservice
Bylaugsvænget 44
2791 Dragør
CVR: 31103533
J&M Have og Entreprenør
Skippervænget 3
2791 Dragør
CVR: 36740914
Tlf. 26281183
Lille Alberts Træfældning
Harevænget 103
2791 Dragør
CVR: 27549101
www.lillealberts.dk