Anlægsgartner Brøndby

  • Få 3 optimale tilbud på engageret gartner
  • Udfyld skemaet på under 8 min.
  • Få en troværdig anlægsgartner Brøndby

Få 3 Anlægsgartner Brøndby tilbud

Lokale vejnavne
Brøndby

Banestien
Nordtoftevej
Hedegårds Allé
Lillegården
Klosterdammen
Munkedammen
Hyggestien
Hyldegårdsvej
Falkemosen
Brøndbyvænge
Lindeager
Kløverhøj
Midlergårdsvej
Bygmarksvej
Gildhøj
Kornmarksvej
Anemonestien
Kværulantstien
Oliversvej
Mannavej

Anlægsgartner Brøndby. Få 3 tilbud og find en gartner

Søger du en anlægsgartner Brøndby? Her på Billig-gartner.dk får du gratis og hurtigt 3 megafede tilbud. Vi ekspederer hurtigt din anlægsopgave videre til vores netværk af kvalitetssikrede anlægsgartnere i Brøndby, som rigtig gerne vil påtage sig din specielle anlægsopgave.
I løbet af et par dage får du 2-3 seriøse anlægsgartnertilbud som du frit kan bruge. Med et rigtig godt anlægsgartnertilbud kan du få mindst 22% i rabat på gartner regningen i forhold til den normale dagspris. Det er alt for tidskrævende selv at skulle kontakte forskellige anlægsgartnere i Værløse og få tilbud og priser.
Efterhånden som vejret bliver varmere, skubbes dækket til side eller løftes lidt mere hver uge, indtil det kan fjernes helt. De fleste hårdføre afgrøder tåler en let frost, men for megen varme vil koge dem. Det kræver lidt erfaring at få kontrol over varme og fugtighed inde i din ramme. Husk disse forholdsregler, når du skal dyrke uden for sæsonen.

Svampe i haven

Rust, stråleplet, skurv og meldug er svampe, hvis sporer findes overalt og transporteres gennem luften. Der findes midler, der virker systemisk, dvs. de opsuges i planten og dræber de svampe og insekter, der suger og gnaver.
Andre midler, sæber og olier virker ved at forhindre ilttilførsel til svampesporerne. Tal med en planteskole, og tag evt. de angrebne blade, blomster med. OBS! Angrebne plantedele må ikke lægges på kompostbunken, fordi sporerne kan leve videre. De bør brændes. Yderligere information kan fås på biblioteket, fra Det Danske Haveselskab eller fra havecenter eller forhandler.
For meget mos i plænen skyldes for lidt gødning og/eller for lidt lys. Mos undgås bedst ved regelmæssig gødskning. Hvis mosset har fået overtaget, behandles med mosfjerner. Bedst efterår og forår. Riv det visne mos væk, og så evt. nyt græs igen.

Betal ikke mere end nødvendigt

Her er nogle eksempler på, hvor du kan få tilbud fra professionelle anlægsgartnere i Brøndby kommune:
  • Lindelund
  • Strandesplanaden
  • Brøndby Strand
  • Park Allé
  • Kirkebjerg

Få 3 Anlægsgartner Brøndby tilbud


Eksempler på anlægsgartner Brøndby

Gartner Ivan Jønsson
Kirkebjerg Allé 128
2605 Brøndby
CVR: 29099529
Hjemmeside
Green Clean
Lerdammen 43
2605 Brøndby
CVR: 36585757
Hjemmeside
Bomin Erhverv Service ApS
Kirkebjerg Parkvej 8
2605 Brøndby
CVR: 29631336
Hjemmeside