Anlægsgartner Assens

  • Få 3 friske tilbud på pålidelig gartner
  • Udfyld skemaet online på bare ni min.
  • Lej en godkendt anlægsgartner Assens

Vi dækker også
postnummer 5610

Strandgade
Karupvej
Nygårdsvej
Tvingsbjerggyden
Stumpen
Mimosevænget
Sleipnervænget
Ladegårdsgade
Søndre Havnevej
Snævringen
Liljevænget
Mandelalleen
Ved Klinten
Johan Høyas Vej
Mågevej
Slippen
Nørregade
Kærsmindevej
Midtergyden
Lilletoftevej

Lokal anlægsgartner i Assens. Få 3 favorable gartner tilbud

De fleste haveejere i Assens får på et tidspunkt brug for en erfaren anlægsgartner. Det kunne være til en ny rullegræs græsplæne, rydning af et vildnis, nedgravning af en trampolin eller lignende. Der er nu blevet væsentligt lettere at finde en billig og energisk gartner Assens.
Brug den gratis service, vi tilbyder her på Billig-gartner.dk. Uanset om det gælder en lille eller en stor gartner opgave, så kan det altid betale sig, at få 3 førsteklasses tilbud fra reelle anlægsgartnere i Assens-området. De fleste gartnere har været i faget i mange år og er således meget øvede inden for deres felt.
Hvis pH værdien i din havejord er under 7, betyder det, at jorden er sur; jo lavere tallet er, jo mere sur er den, og jo flere briontioner indeholder den. Jordtyper med pH 3 er så sure, at man kun finder dem i sumpede hedeområder, hvor der vokser et meget begrænset udvalg af planter, som kæruld og tranebær.

Når man arver en have

Hvis man ikke har noget imod at bruge kemikalier, er Roundup ofte den lette løsning, hvis junglen rummer mange svært uryddelige flerårige ukrudtsplanter, såsom agersnerle og skvalderkål.
Selvom jeg normalt ikke bruger kemikalier, vil jeg i denne situation anbefale at bruge et glyphosat-baseret produkt til at fjerne ukrudtet med, for det tager rødder og det hele. Glyphosatet nedbrydes, når det rammer andet end plantedele, og det er ufarligt for både kæledyr og dyrene i naturen, når det ikke er fugtigt i vejret mere.
En eller to doser med ca. seks ugers mellemrum, i perioder hvor ukrudtet vokser hurtigt, er normalt alt, hvad der er brug for, medmindre der er tale om en rigtig alvorlig ukrudtsbestand. Derefter kan man dyrke sin have uden brug af kemikalier.

Hvis du har haveproblemer i Assens

Vi indhenter tilbud fra effektive og billige anlægsgartnere i hele Assens kommune:
  • Ebberup
  • Nårup
  • Skalbjerg
  • Flemløse
  • Aarup

Vi opsporer de bedste anlægsgartnere

Anlægsgartner David Jensen
Pilehaven 38
5610 Assens
CVR: 33625189
Tlf. 51913220
Brdr. Petersen I/S
Lerbjergvej 9
5610 Assens
CVR: 21607002
Tlf. 21649594
SPJ Allround Service
Ramsherred 39
5610 Assens
CVR: 27781888