Anlægsgartner Amager

  • Få 3 udsøgte tilbud på kompetent gartner
  • Udfyld webformularen på mindre end fem minutter
  • Lej en energisk anlægsgartner Amager

Eksempler på veje
i postnummer 2300

Jens Warmings Vej
Lupingang
Cedergangen
Pallesvej
Gårdfæstevej
Fussingsvej
Lysefjordsgade
Per Døvers Vej
Birketinget
Nebraskavej
Greisvej
Lerfosgade
Nordlandsgade
Bulgariensgade
Malakkavej
Kilometerbroen
J.C. Christensens Gade
Donaugade
Keplersgade
Etonvej

Anlægsgartner Amager - Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud

Søger du en erfaren anlægsgartner på Amager? Svaret er Billig-gartner.dk! Her får du nemlig 3 eminente tilbud på en anlægsgartner. Uanset om du som privat eller erhverv har brug for en anlægsgartner Amager, står vores net af partnere parat. Du udfylder blot formularen på 4-5 min og oplyser os om din anlægsgartneropgave.
Når vi har modtaget din haveopgave, bliver den læst igennem og kontrolleret. Herefter bliver den udsendt i vores netværk af forhåndskvalificerede anlægsgartner Amager firmaer. Vores helt gratis tilbudsservice tilbydes overalt på Amager. Sæt dig på terressen med en kølig pilsner og se Superliga, mens de arbejder i din have.
Til din første forårsplantning sætter du en ramme op med et PVC-dække over hele kassen, eller sæt en kuppel i passende størrelse over det kvadrat, hvor du vil have en tidlig afgrøde, så solen kan opvarme jorden. Det gøres en måneds tid inden tilplantningen.

Ukrudt kan bekæmpes

Ukrudt er alle de planter, man ikke vil se på et bestemt sted. Græs i plænen er smukt. Men ikke mellem fliserne på terrassen (synes de fleste). Mos er smukt i granskoven, men ikke i plænen, osv. Der findes to principielt forskellige ukrudtsmidler:
Totalbekæmpelse: Man kan hakke alt ukrudt væk med et hakkejern, hvis man er omhyggelig og husker at få alle rodstumper med op. Man kan brænde med en gasflamme, så safterne koger i planten og sprænger cellevæggene. Og man kan klippe de grønne dele væk, så kan fotosyntesen ikke foregå, og ukrudtet vil visne bort.
Roundup: Man kan også vande med et såkaldt systemisk middel, hvis aktive bestanddel kaldes glyfosat. Roundup er et sådant middel.

Der er mange dygtige gartnere på Amager

Vores anlægsservice omfatter naturligvis hele Amager for eksempel:
  • Ørestaden
  • Ullerup
  • Amager Fælled
  • Englangsvej
  • Christiania

Her er de bedste anlægsgartnere

Grøn plejeservice
Sundholmsvej 113
2300 København S
CVR: 37201197
Tlf. 20766389
Elling´s Have Entreprise
Amagerbrogade 208 A
2300 København S
CVR: 38237462
Anlægsgartner Robert Tranto
Peder Lykkes Vej 8
2300 København S
CVR: 25994507
www.rt-anlaeg.dk