Anlægsgartner Als

  • Få 3 konkrete tilbud på dygtig gartner
  • Udfyld web skemaet på under seks min.
  • Bestil en velrenommeret anlægsgartner Als

Lokale vejnavne
Als

Skærtoftvej
Vinkelbæk
Tranebærvej
Skolemarken
Østergade
Strelbjergvej
Tontoft
Sandvigvej
Spangsmosevej
Våninggade
Røde Plads
Slotsmosevej
Søvang
Vesterballe
Ved Vandtårnet
Æblehaven
Spanbro
Søskrænten
Solbærvej
Slåenvej

Anlægsgartner Als. Få 3 gratis gartner tilbud i dag

Skal vi skaffe dig et skræddersyet gartner tilbud på din aktuelle anlægsopgave på Als? Vi tilbyder at sende dig 3 gratis anlægsgartnertilbud som du kan gennemlæse i dit eget tempo. Vejen til det bedste gartner tilbud på Als går via vores gratis tjeneste, hvor du kan bestille 3 perfekte gartnertilbud.
Vi sætter nemlig din haveopgaven i udbud og på 1-3 hverdage lander der 3 megafede tilbud i din indbakke. De kommer fra lokale gartnerfirmaer på Als, som gerne vil løse din haveopgave. Kompromisløs havearbejde med løbende kvalitetskontrol, der sikrer dig som kunde, er nøgleord for vores havepartnere.
Hvis havejorden er ekstremt sur eller basisk, er det kostbart og vanskeligt at forandre dens pH drastisk, og kurene er sjældent holdbare. Man kan måske gøre en ekstra indsats for at forandre pH i et lille område af haven, men ikke en hel have. Selv om det er forholdsvis let at hæve pH ved at tilføre kalk, er det vigtigt ikke at overdrive.

NPK gødning

NPK står for kvælstof, fosfor og kalium. N (kvælstof) fremmer planternes bladvækst, P (fosfor) gavner rødderne, og K (kalium) er afgørende for blomstring og frugtsætning. Hvis deklarationen på pakken siger 6:4:4, betyder det, at der for hver 100 gram gødning er 6 gram kvælstof og 4 gram af henholdsvis fosfor og kalium (resten er fyldstoffer).
Det fortæller, hvad produktet er bedst til - et produkt med stort indhold af N, men ikke ret meget P og K er en kvælstofholdig gødning, der fremmer bladvækst; sådan noget, man tilfører plænen om foråret.
Nu om dage behøver man faktisk ikke at bekymre sig om selv at regne det ud, for etiketten fortæller, hvad det er beregnet til - hvis man er i tvivl kan man læse det, der er skrevet med småt. Men der er forskellige gødningstyper til forskellige situationer.

Få gratis tilbud på anlægsgartnerarbejde på Als

På Als kan du nemt indhente 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere uanset, hvor du bor:
  • Ulkebøl
  • Augustenborg
  • Mommark
  • Guderup
  • Mjels

Eksempel på anlægsgartnere fra postnr. 6430

Bjarnes Have & Anlæg
Dyndved Gade 11
6430 Nordborg
CVR: 25896378
Tlf. 74459403
Druelund
Færgevej 2
6430 Nordborg
CVR: 25609573
Tlf. 74454746
Anlægsgartner Hans-Henrik Hjelm ApS
Næsvej 38
6430 Nordborg
CVR: 30489497
www.hanshenrikhjelm.dk