Anlægsgartner Albertslund

  • Få 3 udmærkede tilbud på 1. klasses gartner
  • Indsend formularen online på ca seks min.
  • Få en arbejdsvillig anlægsgartner Albertslund

Lokale vejnavne
Albertslund

Humlehusene
Horsholmstræde
Galgebakken Vester
Gildestræde
Holsbjergvej
Klokkens Kvt
Degnehusene
Hjulets Kvt
Miravænget
Hvedens Kvt
Jægerhusene
Hjortens Kvt
Morelgården
Blokland
Enebærhaven
Læhegnet
Kongsager
Egebo
Ankerets Kvt
Hjortelængen

Anlægsgartner Albertslund - Få 3 tilbud på gartner arbejde

På denne side tilbyder vi dig at få forbindelse med en dygtig anlægsgartner Albertslund. Det foregår sådan, at du fortæller os, hvad det er, du skal have lavet. Så afgiver 3 tiptop anlægsgartnere i Albertslund tilbud på opgave. Du får således 3 ekstraordinære gartner tilbud at vælge mellem - absolut gratis.
Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem. Det kan være bøvlet at finde en pålidelig og billig anlægsgartner i Albertslund. Brug derfor vores gratis portal til tilbudsgivning. Fortæl om din anlægsopgave og få tre 100% ekstraordinære tilbud i løbet af 2-3 dage.
Hvis man har mange harer i haven, kan man beskytte stammen med kyllingenet eller lignende efter plantning for at undgå barkafgnavning. Det gør man normalt om vinteren, når der er mangel på føde, men hvis barken ringes hele vejen rundt, vil træet dø. I velassorterede plantecentre fås særlige plasticbælter beregnet til formålet.

Myrer, fluer og hvepse i haven

I myrelokkedåser tiltrækkes myrerne af honninglugten, får bekæmpelsesmidlet i sig og fører det med tilbage til boet, der bliver udryddet. Udendørs kan man vande med myremiddel, når man har fundet indgangen til boet.
Fluer kan bekæmpes med spray eller strips, der klæbes i vindueskarmen eller andre steder, hvor fluerne generer. Disse strips indeholder et bitterstof, der afholder børn og kæledyr fra at spise eller slikke på strippen.
Hvepseboer kan bekæmpes ved solnedgang med spray, der sprøjtes direkte op i indflyvningshullet. Men i øvrigt kan kommunen eller de specialiserede bekæmpelsesvirksomheder hjælpe. Som regel for en meget fornuftig sum penge.

Der er mange penge at spare på en anlægsgartner i Albertslund

Anlægsgartnerfirmaer i Albertslund opererer i hele kommunen:
  • Vestskoven
  • Fabriksparken
  • Galgebakken
  • Herstedvang
  • Herstedøster

Få kontakt til de bedste anlægsgartnere

Hostrups Have Service
Kongsager 2
2620 Albertslund
CVR: 26763681
www.facebook.com/1414534148808580
HRH Gartner & Ejendomsservice A/S
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund
CVR: 26085462
www.hrh.dk
EH Haveanlæg
Koglens Kvarter 4
2620 Albertslund
CVR: 19956598