Anlægsgartner Aarhus

  • Få 3 flotte tilbud på pålidelig gartner
  • Udfyld formularen på ca 8 minutter
  • Få en godkendt anlægsgartner Aarhus

Få 3 Anlægsgartner Aarhus tilbud

Vejnavne i
postnummer 8000

Filmbyen
Augustenborggade
Ferdinand Sallings Stræde
Helgenæsgade
Marselisvej
Nørreport
Eugen Warmings Vej
Grete Løchtes Gade
Busgaden
Adolph Meyers Vej
Niels W. Gades Vej
Hans Hartvig Seedorffs Stræde
Bahreinvej
C.F. Møllers Allé
Langenæsstien
Mindegade
Pakkerivej
Dalargade
Hjortholmsvej
J.M. Mørks Gade

Søger du en dygtig anlægsgartner Århus? Få 3 tilbud her

Her har du den hurtige vej til den helt rigtige anlægsgartner i Århus. Billig-gartner.dk har siden 2014 formidlet en lang række anlægsgartnerarbejde over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde en både billig og erfaren anlægsgartner Århus. Indtast din anlægsopgave og få 20-30 procents rabat.
På den måde kan vi bedre hjælpe dig og lettere identificere de helt rigtige anlægsgartnere i Århus områder, som vil kontakte dig med 3 gedigne tilbud på gartner opgaven. Anlægsgartnere kontakter dig normalt inden for 2-3 arbejdsdage. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele haveprojektet.
Det behøver ikke at være i havens hovedafdeling; et sted ved siden af huset eller garagen er bedre, især hvis du har hvide mure, da en del varme bliver kastet tilbage til din miniaturehave. Husk at solen står lavt på himlen om vinteren, og at det sted, der fik masser af sol om sommeren, meget vel kan være meget skyggefuldt om vinteren.

Sådan sår man udendørs

Udendørs såning er bedst for de hårdføre enårige planter og grøntsager. Det kan også bruges til staudefrø tidligt om sommeren. Lad være med at gøre forsøget med delvist hårdføre planter, da de ikke kan sås udendørs før efter den sidste frost, og så vil der ikke komme blomster før sent på sommeren.
Man har ikke brug for særligt udstyr, men da man ikke kan kontrollere vækstbetingelserne, er det vigtigt at vælge det rette øjeblik. Selv hårdføre enårige vil ikke spire, hvis det er for koldt om foråret, og hvis jorden er for våd, er der mange frø som fx ærter og bønner, der vil rådne, før de har fået en chance for at spire.
Det er altid bedst at vente, til vejret er bedre. Hvis man er utålmodig, kan man anbringe en række klokker (minivæksthuse) eller plasticbuer over jorden et par uger, så jorden tørres let og varmes en smule op før såning. Ukrudt er det næste, man skal holde øje med.

Få udført alle dine haveprojekter i Århus

Overalt i Århus og omegn tilbyder vi at indhente 3 gratis tilbud på din anlægsgartneropgave:
  • Nobelparken
  • Den Gamle By
  • Vestre Kirkegård
  • Mølleparken
  • Rådhusparken

Få 3 Anlægsgartner Aarhus tilbud


Eksempler på lokal anlægsgartner Aarhus

DesignHaver ApS
Silkeborgvej 53
8000 Århus C
CVR: 26493862
Hjemmeside
JK Multiservice
Åboulevarden 39
8000 Århus C
CVR: 33968647
Hjemmeside
Bygartneren
Sjællandsgade 62 D
8000 Århus C
CVR: 29297398
Hjemmeside