✅Havemand Vordingborg

  • Billig havemand Vordingborg - Bestil 3 gratis tilbud

  • Spar ca 25 % med 3 prisvenlige tilbud

  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre stoppet

✅Havemand Vordingborg - Få 3 gratis tilbud og spar 27%✅Grønne bladlus i haven

Grønne bladlus (i daglig tale bare bladlus) går efter de saftigste dele af planterne: skudspidser og undersiden af unge blade. De er næsten alle sammen hunner, og de kan føde levende unger uden at være befrugtet af en han (den endegyldige kvindefrigørelse), en eneste lille lus er tilstrækkeligt til at starte en befolkningseksplosion.
I en stue og i opvarmede væksthuse er bladlus aktive hele året. Da de ernærer sig ved at suge saft, kan de sprede virus mellem planterne ved at injicere virus med deres munddele, når de bevæger sig fra den ene plante til den anden. Ved at man bekæmper bladlus, reduceres risikoen for virusangreb.
Når bladlusen har suget plantesaft, kommer det ud af den anden ende som klistret honningdug, hvori der ofte etablerer sig en tyk og sodlignende skimmel.

Vi kan for nærværende ikke tilbyde tilbudSodskimmelsvampe

Sodskimmelsvampe er ikke i sig selv skadelige, men de er ikke kønne at se på, og de forhindrer lyset i at nå bladene, så deres fotosyntese kan fungere optimalt. Bladlus kan tørres af planterne med fingrene, og den sodede skimmel kan vaskes af med en fugtig klud.
Alternativt kan man lade blåmejser tage for sig af bladlusene, og lade regnen rense planterne. Men hvis man ser sodskimmel på en plante, er der begrundet mistanke om bladlusangreb. Bladlus er ikke altid grønne - forskellige arter kan være pink, cremefarvede eller brune.
Der findes også andre typer, herunder de sorte, foruden rodlus og voksdækkede kållus.Der kan desværre ikke fås 3 tilbud for nærværendeVordingborg havemænd eksempel:
© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt