Billig-gartner.dk

Havemand Vordingborg


3 tilbud på Gartner er i dag aflyst

Havemand Vordingborg

Lokale veje
Vordingborg

Bøgevej
Favnevej
Florkevænget
Barmosevej
Birkealle
Gyvelvænget
Fjordternevej
Fasanvej
Banegårdspladsen
Farøvej
Hejrevej
Algade
Fæbyvej
Bramgåsvej
Bøgely
Frøvænget
Carl Blochs Vej
Amaliehaven
Chr Mathiesensgade
Græsvænget

Havemand Vordingborg - Få 3 gratis tilbud og spar 27%


Grønne bladlus i haven

Grønne bladlus (i daglig tale bare bladlus) går efter de saftigste dele af planterne: skudspidser og undersiden af unge blade. De er næsten alle sammen hunner, og de kan føde levende unger uden at være befrugtet af en han (den endegyldige kvindefrigørelse), en eneste lille lus er tilstrækkeligt til at starte en befolkningseksplosion.
I en stue og i opvarmede væksthuse er bladlus aktive hele året. Da de ernærer sig ved at suge saft, kan de sprede virus mellem planterne ved at injicere virus med deres munddele, når de bevæger sig fra den ene plante til den anden. Ved at man bekæmper bladlus, reduceres risikoen for virusangreb.
Når bladlusen har suget plantesaft, kommer det ud af den anden ende som klistret honningdug, hvori der ofte etablerer sig en tyk og sodlignende skimmel.

Sodskimmelsvampe

Sodskimmelsvampe er ikke i sig selv skadelige, men de er ikke kønne at se på, og de forhindrer lyset i at nå bladene, så deres fotosyntese kan fungere optimalt. Bladlus kan tørres af planterne med fingrene, og den sodede skimmel kan vaskes af med en fugtig klud.
Alternativt kan man lade blåmejser tage for sig af bladlusene, og lade regnen rense planterne. Men hvis man ser sodskimmel på en plante, er der begrundet mistanke om bladlusangreb. Bladlus er ikke altid grønne - forskellige arter kan være pink, cremefarvede eller brune.
Der findes også andre typer, herunder de sorte, foruden rodlus og voksdækkede kållus.Tre havemænd fra 4760 Vordingborg

Højgårdens Have- og entreprenørservice
Kohavevej 145
4760 Vordingborg
CVR: 13174288
Tlf. 55344560
Villa Plus
Østergårdsvej 8
4760 Vordingborg
CVR: 36149655
Bjarnes Multiservice
Næstvedvej 310
4760 Vordingborg
CVR: 35307842
Tlf. 21784309


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt