Havemand Vojens

  • Billig havemand Vojens - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 14 procent rabat med 3 seriøse tilbud
  • Du får kun tilbud fra faglærde havemænd

3 tilbud er desværre ikke i drift i dag

Veje i postnummer 6500

Ringgade
Skolevænget
Pilevej
Møllevej
Kløverstien
Neder Jernhytvej
Platanvej
Aage Grams Vej
Vadebrovej
Syrenvej
Muninslund
Østergade
Skovby Bygade
Søndre Ringvej
Søndergård Alle
Ladegårdmark
Kærsangerstien
Kraggårdvej
Sneppevej
Tingvejen

Billig havemand Vojens - Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud


Ukrudt i haven

Det ukrudt, som er en virkelig plage i plæner, er det, der ligger fladt, og som ikke bliver klippet af ved den normale plæneklipning. Det er rosetdannende ukrudt som tusindfryd, vejbred og mælkebøtte og de lave, nedliggende typer som trekløver.
I ukrudtsmidlernes terminologi kaldes de rosetdannende planter bredbladet ukrudt, og de er lette at slippe af med ved hjælp af selektive plænemidler. Man kan pletbehandle enkelte ukrudtsplanter med klar til brug- produkter. Til småbladet ukrudt som kløver har man brug for et flydende ukrudtsmiddel, der er specielt beregnet til den slags ukrudt. Bland det og vand det ud med en vandkande.
Det er altid klogt at gøde plænen på det tidspunkt, hvor man bekæmper ukrudt. Døde blade giver nøgne pletter i plænen, som hurtigt koloniseres af ukrudtsfrø og mos, medmindre græsset hjælpes til at blive mere fyldigt og udfylde hullerne.

Brug en mælkebøttekniv

Hvis man ikke bryder sig om ukrudtsmiddel, kan man bruge en mælkebøttekniv og fjerne de enkelte ukrudtsplanter med hånden. For kløver, der udvikler sig fra en central rod, så den minder om et kniplingslommetørklæde, finder man midten, samler lommetørklædet i hånden og vrider det, til hele planten kan trækkes op.
Økologiske havedyrkere kan ikke bruge ukrudtsmidler, men der findes adskillige plænegødninger på markedet, som fremmer græsvækst og dermed hæmmer mos og ukrudt i at brede sig. Den grundlæggende præmis er, at hvis græsset vokser kraftigt, er der ikke ret meget plads til invasion af noget andet.
Hvis man går ind for granulatbehandling med kombination af ukrudtsmiddel og næringsstoffer, skal tilførslen planlægges omhyggeligt, for selv om ukrudtsmidlet skal have de samme 12 til 24 timer til at blive absorberet, skal næringsstofferne vandes ned så hurtigt som muligt.


Eksempel på lokal Vojens havemand

Simons Anlægsgartneri
Østergårdsvej 3
6500 Vojens
CVR: 30249429
Hjemmeside
Sønderjysk Landskab & Anlægsdesign ApS
Diagonalvej 14
6500 Vojens
CVR: 30806557
Hjemmeside
Skovgaarden Rengøringsservice ApS
Hærvejen 7
6500 Vojens
CVR: 32944043
Hjemmeside