Havemand Vojens

  • Billig havemand Vojens - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få ca 32 pct i rabat med 3 skarpe tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud pt.

Lokale veje
Vojens

Mejsestien
Kyhls Vej
Uldalvej
Skibelundvej
Møllevej
Solsikkevej
Neder Jerstal Byvej
Vibevej
Skibelund Byvej
Rosendalsvej
Ungdomsskolevej
Mosekær
Ærtevej
Kædevænget
Tørninglundvej
Poppelstien
Nordre Parkvej
Strandelhjørn Skovvej
Sanddallundvej
Ringgade

Billig havemand Vojens - Vi skaffer dig gratis 3 gode tilbud


Ukrudt i haven

Det ukrudt, som er en virkelig plage i plæner, er det, der ligger fladt, og som ikke bliver klippet af ved den normale plæneklipning. Det er rosetdannende ukrudt som tusindfryd, vejbred og mælkebøtte og de lave, nedliggende typer som trekløver.
I ukrudtsmidlernes terminologi kaldes de rosetdannende planter bredbladet ukrudt, og de er lette at slippe af med ved hjælp af selektive plænemidler. Man kan pletbehandle enkelte ukrudtsplanter med klar til brug- produkter. Til småbladet ukrudt som kløver har man brug for et flydende ukrudtsmiddel, der er specielt beregnet til den slags ukrudt. Bland det og vand det ud med en vandkande.
Det er altid klogt at gøde plænen på det tidspunkt, hvor man bekæmper ukrudt. Døde blade giver nøgne pletter i plænen, som hurtigt koloniseres af ukrudtsfrø og mos, medmindre græsset hjælpes til at blive mere fyldigt og udfylde hullerne.

Brug en mælkebøttekniv

Hvis man ikke bryder sig om ukrudtsmiddel, kan man bruge en mælkebøttekniv og fjerne de enkelte ukrudtsplanter med hånden. For kløver, der udvikler sig fra en central rod, så den minder om et kniplingslommetørklæde, finder man midten, samler lommetørklædet i hånden og vrider det, til hele planten kan trækkes op.
Økologiske havedyrkere kan ikke bruge ukrudtsmidler, men der findes adskillige plænegødninger på markedet, som fremmer græsvækst og dermed hæmmer mos og ukrudt i at brede sig. Den grundlæggende præmis er, at hvis græsset vokser kraftigt, er der ikke ret meget plads til invasion af noget andet.
Hvis man går ind for granulatbehandling med kombination af ukrudtsmiddel og næringsstoffer, skal tilførslen planlægges omhyggeligt, for selv om ukrudtsmidlet skal have de samme 12 til 24 timer til at blive absorberet, skal næringsstofferne vandes ned så hurtigt som muligt.


1. klasses havemænd i postnr. 6500

Simons Anlægsgartneri
Østergårdsvej 3
6500 Vojens
CVR: 30249429
www.simonsanlaeg.dk
Torben Gammelgaard
Gelsåvej 26, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR: 17515233
Tlf. 74547256
Arnes Natur-Service
Vedbølvej 7, Vedbøl
6500 Vojens
CVR: 97541159
www.facebook.com/Arnesnaturservice