Havemand Virum

  • Billig havemand Virum - Få gratis 3 tilbud
  • Få 20 % rabat med 3 sikre tilbud
  • Du får kun tilbud fra faglærde havemænd

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket aflyst

2830 Virum
vejnavne

Dybensøvej
Kronebakken
Kirkebakken
Løvgårdsvej
Akacievej
Geelsskovvej
Gammel Kaplevej
Birkevej
Hjelmsvej
Malmtoften
Frederiksdalsvej
Bygdevej
Arnevej
Bispekrogen
L.F.Cortzens Vej
Krogvej
Hasselvej
Astilbehaven
Hjortholmsvej
Geelskovparken

Havemand Virum - Bestil 3 billige aktuelle tilbud i dag


Jorddækning og ukrudt

Hvis man dækker jorden, når den er tør, udgør jorddækningen kun et delvist uigennemtrængeligt lag, så regnen ikke kan sive ned. Jorddækning er ikke helt ufejlbarlig. Hvis man har flerårigt ukrudt i jorden, vil det vokse igennem jorddækningslaget - akkurat som stauder. Hvis noget ukrudt dukker op, trækkes det op med håndkraft.
Så snart man begynder at tale om jorddækning, er der altid en eller anden, der peger på den klare ulempe, at ukrudtsfrø, som føres med vinden, hurtigt begynder at spire i et organisk jorddækningsmateriale.
Det vil ske, men ikke lige med det samme, og i praksis er jorddækningsmateriale så løst og luftigt, at ukrudtet i det er meget lettere at hakke eller trække op end ukrudt, der vokser i en udækket jord. Men fordi jorddækning kombinerer så mange fordele for jorden, kan det betale sig, selv om det ikke er den ultimative teknik til udryddelse af ukrudt.

Længevarende jorddækningsmaterialer

I et bed med buske, der kan trives godt uden meget pasning, holder jorddækning med grus eller barkflis meget længere end kompost eller staldgødning. Selv disse jorddækningsmaterialer skal dog suppleres hvert år om foråret, da de langsomt synker ned i jorden som følge af ormenes aktivitet.
Det er dog stadig meget mindre arbejdskrævende end at erstatte jorddækningen hvert forår, som man skal med kompost og staldgødning. Jo større barkstykkerne eller gruspartiklerne er, jo længere holder jorddækningen.
En overflade af grus eller bark fremhæver desuden planterne fint. Brug små stenskærver eller grus til jorddækning i et stenbed og barkflis i naturhaver, så det passer til omgivelserne.


Eksempler på lokal havemand Virum

Anlægsgartner Jakob Volsing
Frederiksdalsvej 8
2830 Virum
CVR: 33608586
Hjemmeside
K. C. Anlægsgartner
Bøgevang 30
2830 Virum
CVR: 19522091
Hjemmeside
Hus og Haveservice
Frederiksdalsvej 29
2830 Virum
CVR: 17812408
Hjemmeside