Havemand Virum

  • Billig havemand Virum - Modtag 3 gratis tilbud
  • Spar ca 26 procent med 3 ekstraordinære tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra anerkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. aflyst

Eksempler på
2830 vejnavne

I.H.Mundts Vej
Hummeltoftevej
Hjortholmsvej
L.F.Cortzens Vej
Byagervej
Guldregnvænget
Højdevej
Johan Jepsens Vej
Benvedvænget
Boelvej
Kongevejen
Kongsbjergvej
Kongestien
Ingvar Hjorts Vej
Fuglsanggårds Allé
Lavendelhaven
Kirkebakken
Frederiksdalsvej
Kildevældsvej
Blåregnvænget

Havemand Virum - Bestil 3 billige aktuelle tilbud i dag


Jorddækning og ukrudt

Hvis man dækker jorden, når den er tør, udgør jorddækningen kun et delvist uigennemtrængeligt lag, så regnen ikke kan sive ned. Jorddækning er ikke helt ufejlbarlig. Hvis man har flerårigt ukrudt i jorden, vil det vokse igennem jorddækningslaget - akkurat som stauder. Hvis noget ukrudt dukker op, trækkes det op med håndkraft.
Så snart man begynder at tale om jorddækning, er der altid en eller anden, der peger på den klare ulempe, at ukrudtsfrø, som føres med vinden, hurtigt begynder at spire i et organisk jorddækningsmateriale.
Det vil ske, men ikke lige med det samme, og i praksis er jorddækningsmateriale så løst og luftigt, at ukrudtet i det er meget lettere at hakke eller trække op end ukrudt, der vokser i en udækket jord. Men fordi jorddækning kombinerer så mange fordele for jorden, kan det betale sig, selv om det ikke er den ultimative teknik til udryddelse af ukrudt.

Længevarende jorddækningsmaterialer

I et bed med buske, der kan trives godt uden meget pasning, holder jorddækning med grus eller barkflis meget længere end kompost eller staldgødning. Selv disse jorddækningsmaterialer skal dog suppleres hvert år om foråret, da de langsomt synker ned i jorden som følge af ormenes aktivitet.
Det er dog stadig meget mindre arbejdskrævende end at erstatte jorddækningen hvert forår, som man skal med kompost og staldgødning. Jo større barkstykkerne eller gruspartiklerne er, jo længere holder jorddækningen.
En overflade af grus eller bark fremhæver desuden planterne fint. Brug små stenskærver eller grus til jorddækning i et stenbed og barkflis i naturhaver, så det passer til omgivelserne.


Udvalgte havemænd i 2830 Virum

Hus og Haveservice
Frederiksdalsvej 29
2830 Virum
CVR: 17812408
46 Grader Nord - Have og Anlæg
Kongestien 55
2830 Virum
CVR: 31244838
www.46gradernord.dk
K. C. Anlægsgartner
Bøgevang 30
2830 Virum
CVR: 19522091
www.kcanlaegsgartner.dk