Billig-gartner.dk

Havemand Virum


Vi kan i dag desværre ikke tilbyde tilbud

Havemand Virum

Veje i postnummer 2830

Klavs Nebs Vej
Malmmosevej
Digevej
Askevænget
Kongevejen
Gammel Kaplevej
Klokkelyng
Furesøvej
Biskop Monrads Vej
Bredevej
Fuglsangvej
Hjortholmsvej
Kaplevej
Bisp Urnes Vej
Frederiksdals Vænge
Mosebakken
Berberisvænget
Baneledet
Kærmysse
Bredesvinget

Havemand Virum - Bestil 3 billige aktuelle tilbud i dag


Jorddækning og ukrudt

Hvis man dækker jorden, når den er tør, udgør jorddækningen kun et delvist uigennemtrængeligt lag, så regnen ikke kan sive ned. Jorddækning er ikke helt ufejlbarlig. Hvis man har flerårigt ukrudt i jorden, vil det vokse igennem jorddækningslaget - akkurat som stauder. Hvis noget ukrudt dukker op, trækkes det op med håndkraft.
Så snart man begynder at tale om jorddækning, er der altid en eller anden, der peger på den klare ulempe, at ukrudtsfrø, som føres med vinden, hurtigt begynder at spire i et organisk jorddækningsmateriale.
Det vil ske, men ikke lige med det samme, og i praksis er jorddækningsmateriale så løst og luftigt, at ukrudtet i det er meget lettere at hakke eller trække op end ukrudt, der vokser i en udækket jord. Men fordi jorddækning kombinerer så mange fordele for jorden, kan det betale sig, selv om det ikke er den ultimative teknik til udryddelse af ukrudt.

Længevarende jorddækningsmaterialer

I et bed med buske, der kan trives godt uden meget pasning, holder jorddækning med grus eller barkflis meget længere end kompost eller staldgødning. Selv disse jorddækningsmaterialer skal dog suppleres hvert år om foråret, da de langsomt synker ned i jorden som følge af ormenes aktivitet.
Det er dog stadig meget mindre arbejdskrævende end at erstatte jorddækningen hvert forår, som man skal med kompost og staldgødning. Jo større barkstykkerne eller gruspartiklerne er, jo længere holder jorddækningen.
En overflade af grus eller bark fremhæver desuden planterne fint. Brug små stenskærver eller grus til jorddækning i et stenbed og barkflis i naturhaver, så det passer til omgivelserne.Vi opsporer de bedste havemænd

Anlægsgartner Jakob Volsing
Frederiksdalsvej 8
2830 Virum
CVR: 33608586
Tlf. 50564882
Anlægsgartner v/ Nicholas Bekner
Astilbehaven 110
2830 Virum
CVR: 34532605
Tlf. 26836532
K. C. Anlægsgartner
Bøgevang 30
2830 Virum
CVR: 19522091
www.kcanlaegsgartner.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt