Havemand Virum

  • Billig havemand Virum - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få rabat (23 %) med 3 optimale tilbud
  • Få kun tilbud fra fleksible havemænd

Vi kan lige nu ikke tilbyde tilbud

Virum
vejnavne eksempler

Jørgensvej
Bisp Peders Vej
Højdevej
Klokkerbakken
Agernvej
Brovænget
Klokkelyng
Holmevej
Kvædevej
Hjertebjergvej
Kronebakken
Bredesvinget
Blåregnvænget
Løvgårdsvej
Hybenvej
Digevej
Dahliahaven
Krogvej
Askimvej
Elmevang

Havemand Virum - Bestil 3 billige aktuelle tilbud i dag


Jorddækning og ukrudt

Hvis man dækker jorden, når den er tør, udgør jorddækningen kun et delvist uigennemtrængeligt lag, så regnen ikke kan sive ned. Jorddækning er ikke helt ufejlbarlig. Hvis man har flerårigt ukrudt i jorden, vil det vokse igennem jorddækningslaget - akkurat som stauder. Hvis noget ukrudt dukker op, trækkes det op med håndkraft.
Så snart man begynder at tale om jorddækning, er der altid en eller anden, der peger på den klare ulempe, at ukrudtsfrø, som føres med vinden, hurtigt begynder at spire i et organisk jorddækningsmateriale.
Det vil ske, men ikke lige med det samme, og i praksis er jorddækningsmateriale så løst og luftigt, at ukrudtet i det er meget lettere at hakke eller trække op end ukrudt, der vokser i en udækket jord. Men fordi jorddækning kombinerer så mange fordele for jorden, kan det betale sig, selv om det ikke er den ultimative teknik til udryddelse af ukrudt.

Længevarende jorddækningsmaterialer

I et bed med buske, der kan trives godt uden meget pasning, holder jorddækning med grus eller barkflis meget længere end kompost eller staldgødning. Selv disse jorddækningsmaterialer skal dog suppleres hvert år om foråret, da de langsomt synker ned i jorden som følge af ormenes aktivitet.
Det er dog stadig meget mindre arbejdskrævende end at erstatte jorddækningen hvert forår, som man skal med kompost og staldgødning. Jo større barkstykkerne eller gruspartiklerne er, jo længere holder jorddækningen.
En overflade af grus eller bark fremhæver desuden planterne fint. Brug små stenskærver eller grus til jorddækning i et stenbed og barkflis i naturhaver, så det passer til omgivelserne.


Eksempel på lokal havemand i 2830 Virum

Anlægsgartner Jakob Volsing
Frederiksdalsvej 8
2830 Virum
CVR: 33608586
Hjemmeside
Den Lille Gartner
Bredevej 43 C
2830 Virum
CVR: 34246033
Hjemmeside
46 Grader Nord - Have og Anlæg
Kongestien 55
2830 Virum
CVR: 31244838
Hjemmeside