Havemand Videbæk

3 tilbud på Gartner er i dag aflyst

Modtag 3 friske havetilbud på en billig havemand VidebækEn stammehæk i haven

Stammehækken er den stramt klippede trærække, der med sin form skaber et betydeligt markant indtryk i det miljø, den befinder sig i. Den har til formål at skabe et arkitektonisk levende ”bygningsværk", der til tider (mellem klipningerne) har et næsten naturligt udseende.
Plejen sigter mod fastholdelse af den stramme geometriske form. Derved bibeholdes den arkitektoniske virkning. Det gøres ved én årlig klipning. Klipning: Der anvendes motorklipper, stangklipper eller hydraulisk klipper, ofte fra lift. Der klippes efter frihånd, så hækken bliver rimeligt lige.
Bedste klippetidspunkt er i vinterperioden, når træerne er i hvile. Kan man ikke vente så længe, bør der klippes sidst i september, så træerne ikke begynder at sætte nye skud op til vinteren. Klippes hækken én gang om året til Sct. Hans, vil den sætte mange nye skud i løbet af sommeren, hvilket får den til at se naturlig ud.Vildskud og vanris

Vildskud og vanris: Skud fra roden (vildskud) eller skud på stammen (vanris) fjernes, så snart de observeres. Er det korte grønne skud, kan de rives af. Er de træagtige, klippes de af, så barken ikke skades.
Ukrudtsbekæmpelse: Da stammehækken ofte står i et anlæg, enten belægning, hæk eller græsarealer, fjernes evt. ukrudt ved renholdelse af disse arealer. Gødskning: Hvis stammehækken vokser dårligt eller har gule blade hen over sommeren, kan det være nødvendigt at tilføre gødning. Da det er træer, er det vigtigt, at der gødes i hele rodzonen, der ofte befinder sig uden for trækronens omfang.
Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK 13-4-17. Der anvendes 2 kg pr. 100 m2 i midten af april eller først i august. Vanding: Vanding er som regel kun nødvendig i etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 15 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet.Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Lokale veje
Videbæk:
Solsorten
Brogårdsvej
Hunnerupvej
Grønningen
Vibevej
Højbovej
Tværvej
Centerparken
Genforeningsvej
Hvirveltoften
Spurven
Vesteralle
Granlyvej
Baunsbjergvej
Håndværkervej
Lille Fiskbækvej
Mejsen
Sønderalle
Nygade
Varnelundvej

3 tilbud på varmepumper

Billig rengøring 3 tilbud

3 advokat tilbud

Aktuelle havemænd fra postnr. 6920


Herborg Planteskole

Finderupvej 35, Herborg
6920 Videbæk
CVR: 52613310
www.herborgplanteskole.dk

Kjelds Haveservice

Buen 9
6920 Videbæk
CVR: 37623792

René K Christensen

Tranemosevej 8
6920 Videbæk
CVR: 20076208
Tlf. 22632708© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt