Havemand Videbæk

Der kan ikke indhentes 3 tilbud indtil videre

Modtag 3 friske havetilbud på en billig havemand VidebækEn stammehæk i haven

Stammehækken er den stramt klippede trærække, der med sin form skaber et betydeligt markant indtryk i det miljø, den befinder sig i. Den har til formål at skabe et arkitektonisk levende ”bygningsværk", der til tider (mellem klipningerne) har et næsten naturligt udseende.
Plejen sigter mod fastholdelse af den stramme geometriske form. Derved bibeholdes den arkitektoniske virkning. Det gøres ved én årlig klipning. Klipning: Der anvendes motorklipper, stangklipper eller hydraulisk klipper, ofte fra lift. Der klippes efter frihånd, så hækken bliver rimeligt lige.
Bedste klippetidspunkt er i vinterperioden, når træerne er i hvile. Kan man ikke vente så længe, bør der klippes sidst i september, så træerne ikke begynder at sætte nye skud op til vinteren. Klippes hækken én gang om året til Sct. Hans, vil den sætte mange nye skud i løbet af sommeren, hvilket får den til at se naturlig ud.Vildskud og vanris

Vildskud og vanris: Skud fra roden (vildskud) eller skud på stammen (vanris) fjernes, så snart de observeres. Er det korte grønne skud, kan de rives af. Er de træagtige, klippes de af, så barken ikke skades.
Ukrudtsbekæmpelse: Da stammehækken ofte står i et anlæg, enten belægning, hæk eller græsarealer, fjernes evt. ukrudt ved renholdelse af disse arealer. Gødskning: Hvis stammehækken vokser dårligt eller har gule blade hen over sommeren, kan det være nødvendigt at tilføre gødning. Da det er træer, er det vigtigt, at der gødes i hele rodzonen, der ofte befinder sig uden for trækronens omfang.
Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK 13-4-17. Der anvendes 2 kg pr. 100 m2 i midten af april eller først i august. Vanding: Vanding er som regel kun nødvendig i etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 15 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet.Veje 6920 Videbæk:
Kirkealle
Egeris-Møllevej
Svanevej
Brinken
Torvegade
Lærkevænget
Skråvejen
Sandbækalle
St Ahlevej
Hammelsvangvej
Vibevænget
Vikivej
Raghedevej
Hunnerupvej
N C Madsensvej
Idrætsalle
Spurvevej
Rosenalle
Kratvej
Rønnealle

Nyt badeværelse? Book gratis møde

3 tilbud på isolering

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Postnummer 6920 Videbæk havemænd


Handyman Jørn Linddal

Raghedevej 4
6920 Videbæk
CVR: 30406079
Tlf. 20475094

Herborg Planteskole

Finderupvej 35, Herborg
6920 Videbæk
CVR: 52613310
www.herborgplanteskole.dk

Gartner Bertil Jeppesen

Herningvej 56, Barde
6920 Videbæk
CVR: 88041356
Tlf. 97175770© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt