Havemand Viborg

  • Billig havemand Viborg - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 30 % i rabat med 3 fleksible tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra seriøse havemænd

Det er desværre ikke muligt at modtage 3 tilbud for nærværende

Veje 8800 Viborg

Brovej
Egevænget
Røverdal
Bygvænget
Skelhøjevej
Sandbækvej
Bregnevej
Finderupvej
Elmevangen
Fyrrehøjen
Damvej
Skovbrynet
Saturnvej
Enebærvej
Rønnestien
Enrico Dalgas Vej
Sjørup Mark
Sct. Leonis Stræde
Enebærstien
Bjergsnæs Mose

Find en dygtig havemand Viborg - Få gratis 3 skarpe tilbud


Græs i haver

For de fleste mennesker er græsset det udendørs gulvtæppe - lige så uundværligt som væg til væg-tæppet i dagligstuen. Ja, moden skifter og hårde overflader, stenbelægning, grus og træbeklædning, vinder frem, på samme måde som søgræstæpper eller lakerede gulve vinder frem indendørs.
Men der findes meget få haver, der ikke har bare en lille bitte plæne. Græs er stadig den billigste og mest traditionelle udendørs gulvbelægning, især til større arealer, så det er let at tage græs for givet.
Men tænk ikke på det som et selvfornyende tæppe; tænk på det som tusindvis af små individuelle planter, der vokser ganske tæt side om side i hver eneste kvadratmeter jord. Det er ikke vedligeholdelsesfrit. Selv om græs ikke kræver lige så meget tid og lige så mange kræfter som et blomsterbed, skal det stadig passes.

Hvilken slags græs?

Da jeg var dreng, havde man to slags græs. I baghaven var hverdagsudgaven plettet med totter af rajgræs, der dukkede op som en trold af en æske, når plæneklipperen var forbi, i stedet for at blive klippet af - akkurat som den hvirvel i håret, der aldrig vil lægge sig ned.
Foran huset var der den fine plæne, man ikke måtte gå på; den skulle imponere naboerne. Begge havde de perfekte striber, som man får, når man bruger en cylinderklipper, og stakkels den, der havde slået græsset, hvis linjerne ikke var lige.
Der er sket meget siden dengang. Nutidens plæne er meget mere naturlig og en, som familien kan bruge til alle udendørs aktiviteter. Ukrudt er ikke mere et uartigt ord, og hos nogle haveejere er selv de tidligere så foragtede vilde blomster velkomne.


Havemænd Viborg eksempler:

Glerup Anlæg ApS
Tapdrupvej 136
8800 Viborg
CVR: 33778244
www.glerupanlaeg.dk
BF Anlæg ApS
Katmosevej 29
8800 Viborg
CVR: 30601068
www.bf-anlaeg.dk
Den jyske Havemand ApS
Gjerstrupvej 2
8800 Viborg
CVR: 34477167
www.denjyskehavemand.dk