Havemand Viborg

3 tilbud på Gartner er i dag stoppet

Find en dygtig havemand Viborg - Få gratis 3 skarpe tilbudGræs i haver

For de fleste mennesker er græsset det udendørs gulvtæppe - lige så uundværligt som væg til væg-tæppet i dagligstuen. Ja, moden skifter og hårde overflader, stenbelægning, grus og træbeklædning, vinder frem, på samme måde som søgræstæpper eller lakerede gulve vinder frem indendørs.
Men der findes meget få haver, der ikke har bare en lille bitte plæne. Græs er stadig den billigste og mest traditionelle udendørs gulvbelægning, især til større arealer, så det er let at tage græs for givet.
Men tænk ikke på det som et selvfornyende tæppe; tænk på det som tusindvis af små individuelle planter, der vokser ganske tæt side om side i hver eneste kvadratmeter jord. Det er ikke vedligeholdelsesfrit. Selv om græs ikke kræver lige så meget tid og lige så mange kræfter som et blomsterbed, skal det stadig passes.Hvilken slags græs?

Da jeg var dreng, havde man to slags græs. I baghaven var hverdagsudgaven plettet med totter af rajgræs, der dukkede op som en trold af en æske, når plæneklipperen var forbi, i stedet for at blive klippet af - akkurat som den hvirvel i håret, der aldrig vil lægge sig ned.
Foran huset var der den fine plæne, man ikke måtte gå på; den skulle imponere naboerne. Begge havde de perfekte striber, som man får, når man bruger en cylinderklipper, og stakkels den, der havde slået græsset, hvis linjerne ikke var lige.
Der er sket meget siden dengang. Nutidens plæne er meget mere naturlig og en, som familien kan bruge til alle udendørs aktiviteter. Ukrudt er ikke mere et uartigt ord, og hos nogle haveejere er selv de tidligere så foragtede vilde blomster velkomne.Billig VVS

Hey! Du har vel ikke glemt at...
... du også kan hente 3 prisbillige tilbud på en fjong rengøringsassistent i Viborg kommune.

Eksempler på
8800 vejnavne:
Banegårdspladsen
Grønnegade
Enghaverne
Fyrrehøjen
Dannevang
Bregnehøjen
Boghvedevej
Skaglen
Enebærstien
Fædalhøjvej
Biskop Eskilds Vej
Rønnestien
Asmild Ager
Bronzehøj
Grønlandsvej
Anemonevej
Samsøvej
Bjergmyntevej
Frejasvej
Asmild Mark

Fredag d. 10/4-20

Postnr. 8800 Viborg havemænd


Handyman-Midt Ivs

Gl. Aalborgvej 66
8800 Viborg
CVR: 36922494
www.handyman-midt.dk

AB Kirketoft ApS

Hedebakken 38
8800 Viborg
CVR: 34802521
www.kirketoft.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt