Havemand Vesthimmerland

  • Billig havemand Vesthimmerland - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få 11 procent rabat med 3 gavnlige tilbud
  • Få kun tilbud fra fleksible havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke aktiv

Veje 9670 Vesthimmerland

Krøldrupvej
Karensvej
Højvej
Rugmarken
Sønderport
Sjægten
Banevej
Bygmarken
Mjallerupvej
Aarsvej
Jægers Toft
Lucernevej
Skolegade
Viborgvej
H.P.'S Plads
Fiskergårdsvej
Udsigten
Kirkebakken
Majasvej
Langdyssen

Få 3 dejlige gratis tilbud på en havemand Vesthimmerland


Gitre, såning og afstand

Når vi viser folk, hvordan en ramme på 1 x 1 m uden gitter ser ud, og spørger: Hvor mange planter kan der være her? Hvor mange forskellige slags afgrøder? bliver de stille, fordi der ser ud til at være så lidt plads, at der ikke kan vokse ret meget.
Når vi lægger gitteret ovenpå, går der et lys op for dem, og de siger: “Aha! Ni rum, så kan der være ni slags afgrøder! Når så et kvadrat er høstet, kan jeg blande en skefuld havekompost i og plante en ny slags afgrøde uden at forstyrre noget af det andet, der vokser rundt om. Bingol De har set lyset.
I reglen om vekslende afgrøder i hvert kvadrat spiller mange faktorer ind, og du vil opdage og forstå dem hen ad vejen. Det har at gøre med næringsstoffer, at begrænse ambitionerne, at plante afgrøderne forskudt, ukrudts- og skadedyrskontrol, havens skønhed og mange flere faktorer.

Et gitter over din køkkenhave

Uden gitter har din have ingen karakter. Dine gæster lægger måske ikke mærke til din have, hvis der kun er almindelige bede. Men hvis det er en køkkenhave med spektakulære gitre, vil de sige: Hvad er det? Det ser godt ud. En sammenfatning af tredive års erfaring i et godt råd er:
Brug ikke snor eller andet blødt materiale til gitre. Et stift og iøjnefaldende gitter, der ligger fast over alle dine rammer, gør alverden til forskel for dem, der ser det, men også for dig selv, og hvordan du bruger og nyder din have. Med et meget synligt gitter får din have sin egen karakter. Du kan let forestille dig de tilplantede kvadrater. Uden gitter er din have ikke en køkkenhave!
På den måde generer du ikke rødderne hos den plante, du vil beholde, og du bliver ikke fristet til at plante de andre igen. Det eneste, du skal gøre, er at få mod til at foretage det endegyldige klip.


Udvalgte havemænd i postnr. 9670

Finn Engemann
Oudrup Kirkevej 25
9670 Løgstør
CVR: 26926556
Eurokap
Skolegade 13
9670 Løgstør
CVR: 31323797
www.eurokap.dk
Aggersund Anlægsgartneri
Bejstrupvej 378
9670 Løgstør
CVR: 88143655
Tlf. 24270858