Billig-gartner.dk

Havemand Vesthimmerland


Det er ikke muligt at få 3 tilbud i øjeblikket

Eksempler på
9670 vejnavne

Grønlandsvej
Strandstræde
Melhøjvej
Krogagervej
Sparevej
Kristiansmindevej
Engvej
Hasselvænget
Jyllandsvej
Kr. Hansens Vej
Lyngholmvej
Mollysvej
Brogade
Gunhildsvej
Vormstrupvej
Fuglsangsvej
Fruerholmvej
Albertasvej
Gl. Amtsvej
Spurvevej

Få 3 dejlige gratis tilbud på en havemand Vesthimmerland


Gitre, såning og afstand

Når vi viser folk, hvordan en ramme på 1 x 1 m uden gitter ser ud, og spørger: Hvor mange planter kan der være her? Hvor mange forskellige slags afgrøder? bliver de stille, fordi der ser ud til at være så lidt plads, at der ikke kan vokse ret meget.
Når vi lægger gitteret ovenpå, går der et lys op for dem, og de siger: “Aha! Ni rum, så kan der være ni slags afgrøder! Når så et kvadrat er høstet, kan jeg blande en skefuld havekompost i og plante en ny slags afgrøde uden at forstyrre noget af det andet, der vokser rundt om. Bingol De har set lyset.
I reglen om vekslende afgrøder i hvert kvadrat spiller mange faktorer ind, og du vil opdage og forstå dem hen ad vejen. Det har at gøre med næringsstoffer, at begrænse ambitionerne, at plante afgrøderne forskudt, ukrudts- og skadedyrskontrol, havens skønhed og mange flere faktorer.

Et gitter over din køkkenhave

Uden gitter har din have ingen karakter. Dine gæster lægger måske ikke mærke til din have, hvis der kun er almindelige bede. Men hvis det er en køkkenhave med spektakulære gitre, vil de sige: Hvad er det? Det ser godt ud. En sammenfatning af tredive års erfaring i et godt råd er:
Brug ikke snor eller andet blødt materiale til gitre. Et stift og iøjnefaldende gitter, der ligger fast over alle dine rammer, gør alverden til forskel for dem, der ser det, men også for dig selv, og hvordan du bruger og nyder din have. Med et meget synligt gitter får din have sin egen karakter. Du kan let forestille dig de tilplantede kvadrater. Uden gitter er din have ikke en køkkenhave!
På den måde generer du ikke rødderne hos den plante, du vil beholde, og du bliver ikke fristet til at plante de andre igen. Det eneste, du skal gøre, er at få mod til at foretage det endegyldige klip.Her er de bedste havemænd

MK - Service ApS
Brogade 64
9670 Løgstør
CVR: 31879108
www.facebook.com/1108888322458681
Naesborg-Løgstør ApS
Aarsvej 40
9670 Løgstør
CVR: 28867492
Tlf. 40379594
Aggersborg Digelag
Thorupvej 66
9670 Løgstør
CVR: 88223357
Tlf. 98221279


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt