Havemand Vesterbro

3 tilbud på Gartner er lige nu ikke aktiv

Havemand Vesterbro - Spar mange penge med 3 tilbudEtableringsfasen

Etableringsfasen er den periode, hvor det grønne element etablerer sig, efter det er anlagt. Etableringsfasen må ikke forveksles med udtrykket ”etablering”, som anvendes inden for byggeri.
Når vi taler om pleje af grønne elementer, er etableringsfasen ensbetydende med et grønt anlæg, der ER bygget, altså i traditionelt håndværkersprog ”er etableret". Etableringsfasen strækker sig over en kortere årrække, hvor det er nødvendigt med ekstra pleje. Det gælder ekstra beskæringer, efterplantning, hvis planter mistrives eller dør, gødskning, kunstvanding, opbindinger på træer, ukrudtsbekæmpelse etc.
Opbygningsfasen er perioden efter, elementet er etableret, men inden det er i fuld funktion. For en brugsplæne er det 6-8 uger. For et bed med bunddækkebuske vil det være en kortere årrække. For en allé varer det måske 25 år.Funktionsfasen

Funktionsfasen er perioden, hvor elementet er vokset til det forventede. Det er det grønne elements længste periode. Funktionsfasens længde er dog afhængig af den udførte pleje.
Man bør forvente, at når nogen, fx kunden, udtaler sig om pleje af et grønt element, vil det som regel være elementets funktionsfase, der hentydes til. Det kan endvidere ofte være nødvendigt at kende ”arkitektens” hensigter, altså hvordan funktionsfasen skal tage sig ud for det enkelte element, fx hække, træbeplantninger i byområder eller kraftigt voksende buske i små bede.
Der er ofte tænkt arkitektoniske linier med i det grønne anlæg. Fasens længde afhænger endvidere af, om elementet får den korrekte pleje.Mandag d. 6/7-20

Denne side kan deles:

Billig rengøring 3 tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 1650:
Sankt Jørgens Allé
Helgolandsgade
Vester Farimagsgade
Jernbanegade
Herman Triers Plads
Ullerupgade
Kleinsgade
Herholdtsgade
Brorsonsgade
Svendsgade
Viktoriagade
Værnedamsvej
Stenosgade
Hammerichsgade
Rosenørns Allé
Tullinsgade
Absalonsgade
Gasværksvej
Bagerstræde
Tove Ditlevsens Plads

Havemand Vesterbro

Vesterbro havemænd eksempel:


Træ og Guld

Frederiksberg Allé 5
1650 København V
CVR: 30028503
Tlf. 21934869

Den Unikke Have

Gasværksvej 12
1650 København V
CVR: 30379462
Tlf. 41581058© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt