Havemand Vesterbro

Det er desværre ikke muligt at sammenligne 3 tilbud indtil videre

Havemand Vesterbro - Spar mange penge med 3 tilbudEtableringsfasen

Etableringsfasen er den periode, hvor det grønne element etablerer sig, efter det er anlagt. Etableringsfasen må ikke forveksles med udtrykket ”etablering”, som anvendes inden for byggeri.
Når vi taler om pleje af grønne elementer, er etableringsfasen ensbetydende med et grønt anlæg, der ER bygget, altså i traditionelt håndværkersprog ”er etableret". Etableringsfasen strækker sig over en kortere årrække, hvor det er nødvendigt med ekstra pleje. Det gælder ekstra beskæringer, efterplantning, hvis planter mistrives eller dør, gødskning, kunstvanding, opbindinger på træer, ukrudtsbekæmpelse etc.
Opbygningsfasen er perioden efter, elementet er etableret, men inden det er i fuld funktion. For en brugsplæne er det 6-8 uger. For et bed med bunddækkebuske vil det være en kortere årrække. For en allé varer det måske 25 år.Funktionsfasen

Funktionsfasen er perioden, hvor elementet er vokset til det forventede. Det er det grønne elements længste periode. Funktionsfasens længde er dog afhængig af den udførte pleje.
Man bør forvente, at når nogen, fx kunden, udtaler sig om pleje af et grønt element, vil det som regel være elementets funktionsfase, der hentydes til. Det kan endvidere ofte være nødvendigt at kende ”arkitektens” hensigter, altså hvordan funktionsfasen skal tage sig ud for det enkelte element, fx hække, træbeplantninger i byområder eller kraftigt voksende buske i små bede.
Der er ofte tænkt arkitektoniske linier med i det grønne anlæg. Fasens længde afhænger endvidere af, om elementet får den korrekte pleje.Havemand Vesterbro

Eksempler på
vejnavne Vesterbro:
Staunings Plads
Sankelmarksgade
Kongshøjgade
Westend
Istedgade
Brorsonsgade
Colbjørnsensgade
Tove Ditlevsens Plads
Broagergade
Vester Søgade
Viktoriagade
Reventlowsgade
Bagerstræde
Gasværksvej
Ved Vesterport
Staldgade
Kleinsgade
Stenosgade
Svendsgade
Sankt Jørgens Allé

Søndag d. 20/9-20

Har du hørt at...
... du også kan skaffe dig op til 3 lønsomme tilbud på en 1. klasses blikkenslager på Vesterbro.

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Vesterbro eksperter i Gartnerfaget


Den Unikke Have

Gasværksvej 12
1650 København V
CVR: 30379462
Tlf. 41581058

Træ og Guld

Frederiksberg Allé 5
1650 København V
CVR: 30028503
Tlf. 21934869

La Tienda

Flensborggade 11
1650 København V
CVR: 35687386© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt