Billig-gartner.dk

Havemand Vejle


Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud i øjeblikket

Havemand Vejle

Lokale veje
Vejle

Høllundvej
Lindevej
Nordlyvej
Nordbanen
Jeppe Jensensgade
Ibækvej
Langemarksvej
Kjærmarksvej
Kongsvej
Nymarksvej
Høgsholtvej
Jakob Knudsens Vej
Kingosvej
Liljevej
Johannesgade
Noersvej
Nørremarksvej
Lærkevænget
Mosen
Nøddevænget

Havemand Vejle. Få hurtigt og gratis 3 stærke tilbud


Hvor ofte har planter brug for deling?

Nogle stauder er længe om at etablere sig efter deling, så lad være med at forstyrre planter som kinesisk sankthansurt, hosta, haveiris og pæon, før det virkelig er nødvendigt. De kan stå fem år eller mere, før de har brug for blive delt, og selv da kan de gladelig fortsætte i flere år.
Nogle af de meget selvkørende gamle staudetyper som visse storkenæb kan få lov at passe sig selv næsten i det uendelige. Men meget kraftige stauder som høstasters og floks kan ikke holde dampen oppe, medmindre man deler dem hvert andet eller hvert tredje år.
Hvis ens have består af en varm, let, veldrænet sandholdig jord, kan man sandsynligvis de fleste år slippe godt afsted med at dele disse planter om efteråret, men i en våd lerjord er det bedst at holde sig til foråret.

Dyrkning i potter

Med krukker, baljer og ampler er det overordentlig let at sætte et personligt præg på havens særlige steder - lige fra altanen og terrassen til det gamle lysthus eller det moderigtige træhus.
De er også meget praktiske til dyrkning af planter på steder uden jord, fx en gårdsplads eller en taghave. De er bærbare og er derfor ideelle for enhver, der står overfor at skulle flytte.
Hvis man ofte møblerer rundt, gør de det muligt at genopfinde omgivelserne, uden at man hver gang skal have besvær med at grave alting op. Alt i alt er det ikke overraskende, at planter i krukker mv. er blevet så uundværlige, men husk, at de skal passes meget omhyggeligt.Velegnede havemænd fra postnr. 7100

Lars Have og Bolig-Sevice
Skrædderbakken 1
7100 Vejle
CVR: 39068079
Anlægsgartner Aksel Nørgaard
Ingemannsvej 3
7100 Vejle
CVR: 13058040
www.gartnernoergaard.dk
Vejle Anlæg
Ulkærvej 9
7100 Vejle
CVR: 31727308
Tlf. 61678648


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt