Havemand Vejle

  • Billig havemand Vejle - Indhent gratis 3 tilbud
  • Spar ca 26 pct med 3 super tilbud
  • Du får kun tilbud fra kreative havemænd

3 tilbud er ikke online for nærværende

Lokale vejnavne
Vejle

Kjeld Abellsvej
Nymarksvej
Munkevej
Karsevej
Medeavej
Parkvej
Jomfru Ingefreds Vej
Nørre Alle
Kirketorvet
Jenlevej
Lyngbakken
Moselunden
Pomonavej
Logistikvej
Kikkenborg
Julius Thomsensvej
Høgestien
Kærvej
Møllehusvej
Jennumvej

Havemand Vejle. Få hurtigt og gratis 3 stærke tilbud


Hvor ofte har planter brug for deling?

Nogle stauder er længe om at etablere sig efter deling, så lad være med at forstyrre planter som kinesisk sankthansurt, hosta, haveiris og pæon, før det virkelig er nødvendigt. De kan stå fem år eller mere, før de har brug for blive delt, og selv da kan de gladelig fortsætte i flere år.
Nogle af de meget selvkørende gamle staudetyper som visse storkenæb kan få lov at passe sig selv næsten i det uendelige. Men meget kraftige stauder som høstasters og floks kan ikke holde dampen oppe, medmindre man deler dem hvert andet eller hvert tredje år.
Hvis ens have består af en varm, let, veldrænet sandholdig jord, kan man sandsynligvis de fleste år slippe godt afsted med at dele disse planter om efteråret, men i en våd lerjord er det bedst at holde sig til foråret.

Dyrkning i potter

Med krukker, baljer og ampler er det overordentlig let at sætte et personligt præg på havens særlige steder - lige fra altanen og terrassen til det gamle lysthus eller det moderigtige træhus.
De er også meget praktiske til dyrkning af planter på steder uden jord, fx en gårdsplads eller en taghave. De er bærbare og er derfor ideelle for enhver, der står overfor at skulle flytte.
Hvis man ofte møblerer rundt, gør de det muligt at genopfinde omgivelserne, uden at man hver gang skal have besvær med at grave alting op. Alt i alt er det ikke overraskende, at planter i krukker mv. er blevet så uundværlige, men husk, at de skal passes meget omhyggeligt.


Tre havemænd i 7100 Vejle

Arnebuch.dk ApS
Rugbakken 2
7100 Vejle
CVR: 27183751
www.arnebuch.dk
Anlægsgartner Aksel Nørgaard
Ingemannsvej 3
7100 Vejle
CVR: 13058040
www.gartnernoergaard.dk
Anlægsgartner Trædballe
Frederikshøjvej 98
7100 Vejle
CVR: 18285088
www.tshs.dk