Havemand Vejen

Billig havemand Vejen - Indhent 3 gratis tilbud

Du sparer 25 procent med 3 strålende tilbud

Du modtager kun tilbud fra arbejdsvillige havemænd

Find en effektiv og billig havemand i Vejen med 3 tilbud

Forskellige typer af tomater

Der findes mange forskellige sorter af tomater, der er velegnede til at blive dyrket i en køkkenhave for eksempel:
Snoretomat: Gardener's Delight (cherry), Sungold (cherry, bedst under dække, men kan gro udendørs), Moneymaker (til at skære i skiver).
Busktomat: Losetto (cherry), Tornado (til at skære i skiver), Red Alert (cherry), Roma lmproved (stor blommetomat til madlavning).
Dværgtomat: Tumbler, Sweet 'n' Neat eller Venus (disse typer har små cherrytomater).
Af afgrøder, der giver en konstant høst som for eksempel bladbeder, persille, tomater, Courgetter eller snittebønner, skal du kun dyrke planter nok til at give dig den mængde, som du vil høste hver uge. Du behøver ikke at fodre hele nabolaget - men sommetider kan du blive nødt til at give nogle Courgetter væk.

Forår i haven

En god tid til at udvide vækstsæsonen er det tidlige forår, før andre er ude i deres haver. Begynd med at opvarme jorden i dine køkkenhaver. Læg klar eller sort polyethylen over jorden og tyng hjørnerne ned med mursten.
Efter nogle dage med solskin tager du dækket af, fjerner gitteret og blander jorden med en planteske, sådan at den varme overfladejord kommer nederst og den kølige jord fra bunden kommer op i toppen. Derefter dækker du rammerne til igen. Det er ikke besværligt, fordi jorden er løs og luftig hele året.
Og så er jordlaget jo kun 15 cm dybt. Vil du have en hurtigere start og tidligere vækst, skal dine frø spire indendørs og flyttes over i spirekasser eller potter, når de er ganske små. Inden planterne bliver for store, skal de afhærdes, inden de plantes udendørs i din forårskasse.

Udvalgte havemænd i postnr. 6600


Alt Er Muligt Grosen

Rolykkevej 15
6600 Vejen
CVR: 36581557
Tlf. 30349504

Haveentreprenør

Gammelbyvej 7
6600 Vejen
CVR: 31205956
www.haveentreprenoer.dk

Hedevig.dk ApS

Gammelby Mosevej 7
6600 Vejen
CVR: 34606048
www.hedevig.dk


Hans Peter Antonisen

Skottevej 4, Nyby
6600 Vejen
CVR: 12038232

Havemand Vejen