Havemand Vejen

  • Billig havemand Vejen - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 11 procent med 3 aktuelle tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra bundsolide havemænd

Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud i dag

Eksempler på
6600 vejnavne

Markdannersvej
Rølkjær
Kongehøj
Høgevej
Ahorngade
Mannehøjvej
Skodborghusvej
Skottevej
Anlægsvej
Blichersvej
Ludvig Schrøders Vej
Solsortevej
Estrupskovvej
Lykkegårdsvej
Danmarksgade
Solbærvænget
Fasanvej
Fredensgade
Haraldsvej
Lindetorvet

Find en effektiv og billig havemand i Vejen med 3 tilbud


Prydbuske

Prydbuskene er den store gruppe af store og små, oftest opret voksende, buske. De anvendes for deres egenskab i form af blomster, løvform, frugter, høstfarve eller for deres særegne form. De anvendes enkeltvis fritstående eller samlet i grupper.
Prydbuskene står, så hver enkelt plantes fremtoning tydeligt ses, eller mange af samme art står samlet i et bed. Plejen sigter mod prydbuskenes individuelle krav, så de altid fremstår sunde. Plejebeskrivelse prydbuske: Prydpræg, funktionsfasen Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under prydbuskene holdes fri for synligt ukrudt. Det sker ved renholdelse hver 3. uge, så intet ukrudt når at smide frø.
Sommerfuglebuske er én af de buske, der ofte får frostdøde skudspidser. Den og andre ikke hårdføre buske (halvbuske) skæres noget tilbage på alle skud, ofte 2/3 af grenenes længde. Herfra skyder de til fuld størrelse og blomstring i løbet af sommeren.

Forår i haven

En god tid til at udvide vækstsæsonen er det tidlige forår, før andre er ude i deres haver. Begynd med at opvarme jorden i dine køkkenhaver. Læg klar eller sort polyethylen over jorden og tyng hjørnerne ned med mursten.
Efter nogle dage med solskin tager du dækket af, fjerner gitteret og blander jorden med en planteske, sådan at den varme overfladejord kommer nederst og den kølige jord fra bunden kommer op i toppen. Derefter dækker du rammerne til igen. Det er ikke besværligt, fordi jorden er løs og luftig hele året.
Og så er jordlaget jo kun 15 cm dybt. Vil du have en hurtigere start og tidligere vækst, skal dine frø spire indendørs og flyttes over i spirekasser eller potter, når de er ganske små. Inden planterne bliver for store, skal de afhærdes, inden de plantes udendørs i din forårskasse.


Vejen havemand eksempel:

Anlægsgartner Kaj Ryom
Akacievej 4
6600 Vejen
CVR: 32732992
Hjemmeside
Anlægsgartner Brian Stølegaard
Gamstvej 13, Gamst
6600 Vejen
CVR: 25953126
Hjemmeside
Hans Peter Antonisen
Skottevej 4, Nyby
6600 Vejen
CVR: 12038232
Hjemmeside