Billig-gartner.dk

Havemand Vanløse


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. aflyst

Havemand Vanløse

Eksempler på veje
fra Vanløse

Ledagersti
Fossgårdsvej
Himmerlandsvej
Hyltebjerg Allé
Lundgærdet
Gjorslevvej
Dronninglundvej
Byhøjen
Nøragervej
Flinterupvej
Guldagervej
Høgholtvej
Harboørevej
Lønstrupvej
Hanebred
Kæragervej
Nysøvej
Grønvangen
Nedertoften
Dybendalsvej

Havemand Vanløse - Udfyld skemaet og få 3 rare tilbud


Havens forbryderalbum

Dette er alvorligt problemukrudt, der enten ikke reagerer på normale bekæmpelsesmetoder, eller som kræver omhyggelig behandling.
Kæmpebjørneklo er en enorm og iøjnefaldende plante, hvis saft i kontakt med huden i solskin udvikler en meget ubehagelig reaktion og fremkalder store blærer. Når man skal af med planter, der er i vækst, skal man være iført beskyttelsestøj og beskyttelsesbriller, så al hud er tildækket. I stedet for at skære den tilbage, mens den er i vækst, så den bløder, venter man indtil den bliver træagtig om vinteren. Brug en ukrudtsbrænder til at ødelægge frøplanterne.
Engbrandbæger er udmærket i en naturhave, hvor dens blade kan være føde for orange karminspinderlarver. På et græsningsareal bør engbrandbæger fjernes fuldstændigt. Hvis den bare rives op og får lov at ligge på jorden, er den endnu mere tiltrækkende og farlig for ponyer og andre pattedyr.

Japanpileurt - argh!

Japanpileurt er en plante, der menes at være indført af en botaniker fra Victoriatiden, som forestillede sig, at den ville tage sig godt ud i hans staudebed. Den har siden forvildet sig og er blevet til et monster, der er i stand til at etablere enorme kolonier. Der findes ikke nogen lette genveje.
Hvis man har den i sin have, er det eneste, man kan gøre, at skære den tilbage eller bruge ukrudtsbrænderen, hver gang nye skud kommer til syne; det er næsten lige så effektivt som et ukrudtsmiddel. Med held og vedholdenhed vil man svække den så meget, at den ikke kan skyde igen. Hvis man ser frøplanter eller de første tegn på, at en ny gruppe er ved at komme til syne, skal man gå til angreb med det samme. Japanpileurt har givet haveejere mange søvnløse nætter gennem tiden.Eksempel på havemænd fra 2720 Vanløse

BHO Haveservice & Vedligeholdelse
Knivholtvej 12
2720 Vanløse
CVR: 40208992
www.bho-hsv.dk
JR Anlæg og Haveservice
Bobakken 16
2720 Vanløse
CVR: 35930418
www.jrhave.dk
Hansen Hus & Have
Kæragervej 4 A
2720 Vanløse
CVR: 25308530
www.hansenhusoghave.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt