Havemand Vanløse

  • Billig havemand Vanløse - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 15 procent i rabat med 3 gode tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra autoriserede havemænd

3 tilbud er desværre ikke online i dag

Eksempler på
vejnavne i 2720

Nordbyvej
Birkholmvej
Lyngvigvej
Gennemløbet
Jyllingevej
Hirtshalsvej
Himmerlandsvej
Grønvangen
Herlufsholmvej
Bangsbovej
Hjertingvej
Nøragervej
Bobakken
Apollovej
Hjortdalsvej
Krogebjerg
Haldagervej
Floras Allé
Bellahøjvej
Katrinedalsvej

Havemand Vanløse - Udfyld skemaet og få 3 rare tilbud


Havens forbryderalbum

Dette er alvorligt problemukrudt, der enten ikke reagerer på normale bekæmpelsesmetoder, eller som kræver omhyggelig behandling.
Kæmpebjørneklo er en enorm og iøjnefaldende plante, hvis saft i kontakt med huden i solskin udvikler en meget ubehagelig reaktion og fremkalder store blærer. Når man skal af med planter, der er i vækst, skal man være iført beskyttelsestøj og beskyttelsesbriller, så al hud er tildækket. I stedet for at skære den tilbage, mens den er i vækst, så den bløder, venter man indtil den bliver træagtig om vinteren. Brug en ukrudtsbrænder til at ødelægge frøplanterne.
Engbrandbæger er udmærket i en naturhave, hvor dens blade kan være føde for orange karminspinderlarver. På et græsningsareal bør engbrandbæger fjernes fuldstændigt. Hvis den bare rives op og får lov at ligge på jorden, er den endnu mere tiltrækkende og farlig for ponyer og andre pattedyr.

Japanpileurt - argh!

Japanpileurt er en plante, der menes at være indført af en botaniker fra Victoriatiden, som forestillede sig, at den ville tage sig godt ud i hans staudebed. Den har siden forvildet sig og er blevet til et monster, der er i stand til at etablere enorme kolonier. Der findes ikke nogen lette genveje.
Hvis man har den i sin have, er det eneste, man kan gøre, at skære den tilbage eller bruge ukrudtsbrænderen, hver gang nye skud kommer til syne; det er næsten lige så effektivt som et ukrudtsmiddel. Med held og vedholdenhed vil man svække den så meget, at den ikke kan skyde igen. Hvis man ser frøplanter eller de første tegn på, at en ny gruppe er ved at komme til syne, skal man gå til angreb med det samme. Japanpileurt har givet haveejere mange søvnløse nætter gennem tiden.


Vi finder de bedste havemænd

Sønderskov Gartner & Kloakmester
Thorupgård Allé 57
2720 Vanløse
CVR: 33062826
www.haveservice.net
Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS ​
Tustrupvej 8
2720 Vanløse
CVR: 30502671
www.dtanlaeg.dk
Klaus Bering Frick
Bellahøjvej 117
2720 Vanløse
CVR: 19144585
Tlf. 38883844