Havemand Vallensbæk strand

  • Billig havemand Vallensbæk strand - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få rabat (23 pct) med 3 udmærkede tilbud
  • Få kun tilbud fra rutinerede havemænd

3 tilbud er desværre ikke aktiv i øjeblikket

Postnummer 2665
vejnavne

Nordfeldvej
Kløverbo
Svenstrupvej
Strandparksvej
Søndre Ringvej
Rævebo
Kaffehaven
Klintsøvej
Gjeddesdalvej
Risingevej
Ny Mæglergårds Alle
Vejlegårdsvej
Lerchenborgvej
Skærsøvej
Gerdrupvej
Havbovej
Plantagevej
Tranekærvej
Kolleruplund
Nøddebo Alle

Havemand Vallensbæk Strand → Få 3 dejlige gratis tilbud


Plagsomt ukrudt

Det plagsomme ukrudt er det almindelige flerårige ukrudt, som ofte viser sig, især hvis jorden ligger udyrket hen et stykke tid, og det er den slags, man ofte arver, hvis man overtager en forsømt have.
Rens og ryd! Når man først har fået det ind i haven, kan det kræve en del tid at få det ud igen, især hvis det er vokset sammen med de dyrkede planter, så det kan betale sig at rense bedene ordentligt, før man planter dem til, hvis man opdager ukrudt af denne type.
Lad være med at lægge rødder af flerårigt ukrudt på kompostbunken, for så vil de blive spredt overalt, hvor man bruger komposten. Men selv problematisk flerårigt ukrudt kan overleve regelmæssig hakning. Tag det, mens det er småt, og hak løs, hver gang der kommer nye skud til syne over jorden. Jeg ved, at det er hårdt arbejde, men med tiden vil det udmatte ukrudtet!

Burresnerre og Tveskægget ærenpris

Burresnerre er let at genkende på sine tilhæftende, kravlende, 5-7 cm lange stængler, der klæber til alt, hvad de kommer i berøring med. Det gør frøene også - det er sådan, de kommer omkring.
Enårig rapgræs koloniserer hurtigt nøgen jord og udvikler sig i små tuer. Den blomstrer, mens den endnu er lille, og hvis den får lov at være i fred, knytter planterne sig sammen, så de danner en grov, lodden grønsvær, der dækker store områder, som det kan være besværligt at rense.
Tveskægget ærenpris er blåblomstrede, krybende planter danner lave, brede tæpper, hvis stængler slår nye rødder, i takt med at de breder sig. Et almindeligt ukrudt i plæner, men man kan også ofte se dem i bede.


Eksempel på Vallensbæk strand havemand

A. S. Nielsen A/S
Valløvej 9
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 28516835
Hjemmeside
Walther A. Jensen A/S
Vallensbæk Strandvej 225
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 80790716
Hjemmeside
Plantorama Vallensbæk
Vejlegårdsvej 79
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 14982442
Hjemmeside