Billig-gartner.dk

Havemand Værløse


3 tilbud er desværre ikke aktiv for nærværende

Havemand Værløse

Lokale vejnavne
Værløse

Brådervej
Enebærhaven
Elsevej
Bjørnsholmvej
Elmevej
Bavnestedet
Bråderstræde
Askevej
Hasselhaven
Frederiksborgvej
Fægyden
Fredensvej
Chr Hauchs Alle
Dalsø Park
Birkedalsvej
Bringevænget
Bygaden
Gadekærsvej
Egekrogen
Gyvelvej

Søger du dygtig havemand Værløse? Få 3 tilbud på 2 dage


Hvor skal der skæres?

Skær altid lige oven over et blad, et sideskud eller en knop - i en afstand af ca. 5 mm - selv om man ikke kan se en tydelig knop, da det er der, det nye skud vil udvikle sig. Skær ikke så tæt, at der er risiko for at skade den hvilende knop, men skær på den anden side heller ikke så højt, at det efterlader en lang stump, som vil dø.
En død stump kan give svampeangreb, der breder sig til det skud, man gerne vil lokke til at skyde. Skær lige oven over en knop, der vender i den retning, man gerne vil have det nye skud til at vokse i.
Hvis man har med en meget tæt busk at gøre, skærer man lige oven over en knop, der vender udad, så det nye skud vokser bort fra midten af planten. Hvor der er en enkelt knop, lægges snittet, så det får en vinkel, der skråner let bort fra knoppen; det reducerer risikoen for, at der samler sig regnvand med svampesporer i såret.

Beskæring - redskaber og teknikker

Der kan gå år, uden at det er nødvendigt at beskære i større omfang, men der er visse ting, f.eks. roser og visse typer af klematis, man simpelthen er nødt til at give en overhaling hvert år.
De fleste blomstrende buske egner sig ikke særlig godt til at blive klippet, og planter som buskroser og blodribs har som regel meget bedre af at blive plantet ud i en række og få lov til at vokse naturligt. Men de skal stadig holdes under kontrol, og det gøres ved at beskære dem akkurat så meget, at de holdes i form.
Det gøres på samme måde, som man beskærer fritstående buske, hvis man vil gøre det korrekt. Det kan ikke lade sig gøre, hvor der sidder to knopper over for hinanden; klip et lige snit ca. 5 mm oven over knopperne.Havemænd Værløse eksempler:

LSK Service
Elmevej 1
3500 Værløse
CVR: 17294601
Tlf. 39666161
Klaus Hansen Rhododendron
Skandrups Alle 60
3500 Værløse
CVR: 60215553
www.klaushansenrhododendron.dk
Milford P/S
Walgerholm 13
3500 Værløse
CVR: 25617231
www.milford.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt