Havemand Værløse

  • Billig havemand Værløse - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få 23 % rabat med 3 billige tilbud
  • Få kun tilbud fra ansvarsbevidste havemænd

Vi kan pt. desværre ikke tilbyde tilbud

Vi dækker også
postnummer 3500

Bogmosen
Birkedalshusene
Elmevej
Egekrogen
Grantoftevej
Bakkehegnet
Brovænget
Hybenvej
Fægyden
Birketoften
Fjællebro
Bygaden
Bøgehaven
Gran Alle
Bundsvej
Enebærvej
Ballerupvej
Bringevænget
Birkevej
Hasselhaven

Søger du dygtig havemand Værløse? Få 3 tilbud på 2 dage


Hvor skal der skæres?

Skær altid lige oven over et blad, et sideskud eller en knop - i en afstand af ca. 5 mm - selv om man ikke kan se en tydelig knop, da det er der, det nye skud vil udvikle sig. Skær ikke så tæt, at der er risiko for at skade den hvilende knop, men skær på den anden side heller ikke så højt, at det efterlader en lang stump, som vil dø.
En død stump kan give svampeangreb, der breder sig til det skud, man gerne vil lokke til at skyde. Skær lige oven over en knop, der vender i den retning, man gerne vil have det nye skud til at vokse i.
Hvis man har med en meget tæt busk at gøre, skærer man lige oven over en knop, der vender udad, så det nye skud vokser bort fra midten af planten. Hvor der er en enkelt knop, lægges snittet, så det får en vinkel, der skråner let bort fra knoppen; det reducerer risikoen for, at der samler sig regnvand med svampesporer i såret.

Beskæring - redskaber og teknikker

Der kan gå år, uden at det er nødvendigt at beskære i større omfang, men der er visse ting, f.eks. roser og visse typer af klematis, man simpelthen er nødt til at give en overhaling hvert år.
De fleste blomstrende buske egner sig ikke særlig godt til at blive klippet, og planter som buskroser og blodribs har som regel meget bedre af at blive plantet ud i en række og få lov til at vokse naturligt. Men de skal stadig holdes under kontrol, og det gøres ved at beskære dem akkurat så meget, at de holdes i form.
Det gøres på samme måde, som man beskærer fritstående buske, hvis man vil gøre det korrekt. Det kan ikke lade sig gøre, hvor der sidder to knopper over for hinanden; klip et lige snit ca. 5 mm oven over knopperne.


Her er de bedste havemænd

Milford P/S
Walgerholm 13
3500 Værløse
CVR: 25617231
www.milford.dk
Furesø Gartnerservice
Ryetvej 121
3500 Værløse
CVR: 30457889
Tlf. 50834335
Gartneren i Hareskov
Tibberup Alle 9
3500 Værløse
CVR: 33807708
Tlf. 52771169