Havemand Tranbjerg

  • Billig havemand Tranbjerg - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 19 % i rabat med 3 idelle tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra velrenommerede havemænd

3 tilbud er ikke tilgængelig i øjeblikket

Eksempler på veje
fra Tranbjerg

Ingerslevtoften
Sønderbro
Mejerivænget
Vestre Tingskovvej
Tingskov Allé
Torvevænget
Industrivej
Tranbjerg Tværvej
Skovgårdsvænget
Østerbyvej
Østergårdsparken
Orholt Allé
Hammervænget
Sønderbrokrogen
Ellevej
Bjødstrupvej
Tingskovvej
Morelvænget
Egevænget
Laurbærvænget

Havemand Tranbjerg. Få 3 tilbud fra lokale billige firmaer


Skråninger i haven

For at få en have i plan, så ikke jord og vand løber af, må du grave ud i skråningen og anlægge en sti, så der er plads til at anlægge en have. Vil du have en 1 m bred kasse, er du nødt til at kunne nå ind fra begge sider, og det kan blive besværligt fra den skrånende side.
Men med en 1 m bred kasse, der bliver højere end stien i skråningen, bliver du i stand til at nå 1 m ind fra den nederste del, fordi du står op i stedet for at ligge på knæ ved kassen. For at få et plant sted på 1 m´s bredde graver du ind i skråningen og flytter jorden ned til skråningens fod, så der dannes et område på 1 m's bredde.
Tænk lidt frem på vandingsforholdene, tiden og udgifterne til gravning og nivellering af en sti, der er bred nok til at rumme både dig og haven. Jo stejlere skråning, jo sværere bliver det. Få 3 eminente tilbud på en bundsolig havemand med 10% rabat.

Altaner og balkoner

Når du anlægger en taghave eller en have på en altan, bør du tænke på folkene, der bor under dig, når du vander. Måske er din have intet problem i regnvejr, men når det er klart solskin, og det drypper fra din have ned på underboerne, der griller, er de nok ikke så positive over for dig eller haven.
Du kan gøre flere ting i denne situation. Da min mix er så vandholdende, er det højst usandsynligt at du kan overvande, hvilket vil forhindre meget dryppende vand eller ligefrem oversvømmelse. Men for en sikkerheds skyld kan du vælge ikke at bore drænhuller i hele bunden af din køkkenhavekasse, men nøjes med et par stykker i et hjørne.
Derefter giver du kassen en lille hældning mod dette hjørne og sætter en dekorativ vase eller beholder under for at fange de dråber, der måtte komme. Vi skaffer dig gratis 3 uforlignelige tilbud fra energiske og billige havemænd fra Tranbjerg.


Prekvalificerede havemænd i postnummer 8310

Birchs Træservice
Pøelgårdsvej 11
8340 Malling
CVR: 36147598
www.birchstraeservice.dk
PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
www.facebook.com/859436927433813
Leon Askov
Tranbjerg Stationsvej 22
8310 Tranbjerg J
CVR: 74266711
www.leon-askov.dk