Havemand Thisted

  • Billig havemand Thisted - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få 25 % rabat med 3 sammenlignelige tilbud
  • Du får kun tilbud fra udvalgte havemænd

Der kan ikke indhentes 3 tilbud indtil videre

Lokale vejnavne
Thisted

Kornblomstvej
Mirabellevej
Lerhøjvej
Skradekær
Markstræde
Troldhøjvej
Lindealle
Porsevej
Sortebærbakken
Thylandsvej
Svalgårdsvej
Smedevej
Vangsåvej
Vilsundvej
Kapelvej
Østervang
Skolestræde
P. Madsens Gang
Skovengen
Ved Bækken

Spar 29 procent på lokal billig havemand på Thisted egnen


Reparation af græsplænen

Begynd med at give plænen den sædvanlige behandling. Hvis man gør dette som en del af programmet for plænereparation, kan det gøres enten forår eller efterår.
Hvis en forsømt plæne er i virkelig dårlig stand, er der ingen grund til ikke at reparere den om sommeren, bare vejret er køligt, og jorden er fugtig; men lad være med at gøre det, når det er tørt, eller i en hedebølge. Da sommer er grillsæson, skal man også være opmærksom på, at behandlingen vil få plænen til at se værre ud, før den får det bedre, og det vil ikke imponere gæsterne!
Når plænen er klippet - og klippet igen i en ret vinkel på den første klipning (for at fange de dele, der normalt blive trykket flade af plæneklipperen) - rives og løsnes plænen med en greb, derefter bruges efterårsgødning, selv om det er forår eller sommer.

Nøgne pletter

Nogle nøgne pletter er nøgne, fordi en bestemt del af plænen hele tiden er i brug som gangareal. Hvis det er tilfældet, ville det være bedre at lave en egentlig sti eller i det mindste at udlægge en række sten, der kan bruges som trædesten.
Nogle steder kan se lidt tynde ud, fordi græsset ikke gror godt, og måske er luftning med en greb og gødskning alt, hvad der er brug for. Andre pletter er blot skalperede buler, der dannes når plæneklipperen rammer den bare jord. Udjævning bringer denne sag i orden.
Men hvis der er store nøgne pletter, efter at der er blevet fjernet store områder med rosetdannende ukrudt, eller fordi plænen er i meget dårlig stand, er det hurtigste at genså pletterne. Efter at jorden er løsnet godt med en greb, kan man blande lidt potteplantejord med frø og derefter fordele blandingen i den nøgne plet.


Professionelle havemænd i postnr. 7700

Din Haveservice i Thisted
Bellisvej 17
7700 Thisted
CVR: 36659823
Heides Planteskole
Simons Bakke 122
7700 Thisted
CVR: 10917336
www.heidesplanteskole.dk
Hundborg Anlægsgartneri
Katholmvej 3, Hundborg
7700 Thisted
CVR: 17520296
www.xn--hundborg-anlg-fgb.dk