Havemand Thisted

  • Billig havemand Thisted - Bestil gratis 3 tilbud
  • Spar ca 20 % med 3 solide tilbud
  • Modtag kun tilbud fra energiske havemænd

Der kan ikke bestilles 3 tilbud i dag

Eksempler på veje
i postnummer 7700

Langdysselund
Mallevej
Nørrealle
Nordhavnsvej
Jens Smeds Vej
Mads Posts Vej
Kåstrupvej
Aabergsvej
Kornblomstvej
Marmorvej
Ramsgårdvej
Solkrogen
Thykiersvej
Tigervej
Ingerslevvej
Kongensgade
Jørgen Hedes Vej
Lars Badskjærs Sti
Solvænget
Korsgade

Spar 29 procent på lokal billig havemand på Thisted egnen


Reparation af græsplænen

Begynd med at give plænen den sædvanlige behandling. Hvis man gør dette som en del af programmet for plænereparation, kan det gøres enten forår eller efterår.
Hvis en forsømt plæne er i virkelig dårlig stand, er der ingen grund til ikke at reparere den om sommeren, bare vejret er køligt, og jorden er fugtig; men lad være med at gøre det, når det er tørt, eller i en hedebølge. Da sommer er grillsæson, skal man også være opmærksom på, at behandlingen vil få plænen til at se værre ud, før den får det bedre, og det vil ikke imponere gæsterne!
Når plænen er klippet - og klippet igen i en ret vinkel på den første klipning (for at fange de dele, der normalt blive trykket flade af plæneklipperen) - rives og løsnes plænen med en greb, derefter bruges efterårsgødning, selv om det er forår eller sommer.

Nøgne pletter

Nogle nøgne pletter er nøgne, fordi en bestemt del af plænen hele tiden er i brug som gangareal. Hvis det er tilfældet, ville det være bedre at lave en egentlig sti eller i det mindste at udlægge en række sten, der kan bruges som trædesten.
Nogle steder kan se lidt tynde ud, fordi græsset ikke gror godt, og måske er luftning med en greb og gødskning alt, hvad der er brug for. Andre pletter er blot skalperede buler, der dannes når plæneklipperen rammer den bare jord. Udjævning bringer denne sag i orden.
Men hvis der er store nøgne pletter, efter at der er blevet fjernet store områder med rosetdannende ukrudt, eller fordi plænen er i meget dårlig stand, er det hurtigste at genså pletterne. Efter at jorden er løsnet godt med en greb, kan man blande lidt potteplantejord med frø og derefter fordele blandingen i den nøgne plet.


Thisted havemand eksempler:

Din Haveservice i Thisted
Bellisvej 17
7700 Thisted
CVR: 36659823
Hjemmeside
Thisted Anlægsgartneri
Simons Bakke 57
7700 Thisted
CVR: 74925618
Hjemmeside
Nordvestjydsk Vikarservice
Silstrupparken 2
7700 Thisted
CVR: 60399328
Hjemmeside