Billig-gartner.dk

Havemand Thisted


Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud pt.

Havemand Thisted

Eksempler på
vejnavne Thisted

Klitstien
Stensagervej
Åstien
Lars Kjærs Vej
Vilsundvej
Karetmagervej
Lønnerup Fjord Vej
Toften
Kronborgvejs Sidevej
Vænget
Jægerhøjen
Thylandsvej
Østerild Byvej
Winthersmøllevej
Mælkebøttevej
Stadionvej
Kanstrupvej
Mardalvej
Odinsvej
Johns Vej

Spar 29 procent på lokal billig havemand på Thisted egnen


Reparation af græsplænen

Begynd med at give plænen den sædvanlige behandling. Hvis man gør dette som en del af programmet for plænereparation, kan det gøres enten forår eller efterår.
Hvis en forsømt plæne er i virkelig dårlig stand, er der ingen grund til ikke at reparere den om sommeren, bare vejret er køligt, og jorden er fugtig; men lad være med at gøre det, når det er tørt, eller i en hedebølge. Da sommer er grillsæson, skal man også være opmærksom på, at behandlingen vil få plænen til at se værre ud, før den får det bedre, og det vil ikke imponere gæsterne!
Når plænen er klippet - og klippet igen i en ret vinkel på den første klipning (for at fange de dele, der normalt blive trykket flade af plæneklipperen) - rives og løsnes plænen med en greb, derefter bruges efterårsgødning, selv om det er forår eller sommer.

Nøgne pletter

Nogle nøgne pletter er nøgne, fordi en bestemt del af plænen hele tiden er i brug som gangareal. Hvis det er tilfældet, ville det være bedre at lave en egentlig sti eller i det mindste at udlægge en række sten, der kan bruges som trædesten.
Nogle steder kan se lidt tynde ud, fordi græsset ikke gror godt, og måske er luftning med en greb og gødskning alt, hvad der er brug for. Andre pletter er blot skalperede buler, der dannes når plæneklipperen rammer den bare jord. Udjævning bringer denne sag i orden.
Men hvis der er store nøgne pletter, efter at der er blevet fjernet store områder med rosetdannende ukrudt, eller fordi plænen er i meget dårlig stand, er det hurtigste at genså pletterne. Efter at jorden er løsnet godt med en greb, kan man blande lidt potteplantejord med frø og derefter fordele blandingen i den nøgne plet.Find de bedste havemænd

Tagmarken
Lønnerup Fjord Vej 7
7700 Thisted
CVR: 56005013
Thisted Anlægsgartneri
Simons Bakke 57
7700 Thisted
CVR: 74925618
www.thistedanlaegsgartneri.dk
Hundborg Anlægsgartneri
Katholmvej 3, Hundborg
7700 Thisted
CVR: 17520296
www.xn--hundborg-anlg-fgb.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt