Havemand Tølløse

  • Billig havemand Tølløse - Få 3 gratis tilbud
  • Få rabat (33 %) med 3 lokale tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

3 tilbud er ikke i drift i dag

Vi dækker også
postnummer 4340

Snerlevej
Elmevej
Stengårdsvej
Peder Væversvej
Møllegårdsvej
Parkvej
Rosenvej
Nederskovvej
Anemonevej
Øvej
Barnekow Parken
Egevej
Gl. Tadrevej
Gyvelvej
Overdrevsvej
Plantagevænget
Jukkerupvej
Hovedgaden
Algestrupvej
Truelsdalvej

Havemand Tølløse. Vi skaffer dig nemt 3 favorable tilbud


Undgå problemer i haven

Lad være med at købe problemer. Kontroller planterne for sygdomme og skadedyr alle de mest oplagte steder, når de vælges i planteskolen eller havecentret: på eller under unge blade eller skudspidser. Plettede eller blege blade, huller og visnende skud kan alt sammen være tegn på problemer, man ikke er interesseret i at tage med hjem.
Når planterne er kommet ind i haven, er der meget, man selv kan gøre for at holde dem sunde ved at dyrke dem korrekt. Det er uendeligt meget lettere - selv for professionelle - at holde planterne ved godt helbred end at redde dem, når det er gået galt.
Sunde velpassede planter i en sund jord har en utrolig evne til at afvise alle slags sygdomme og skadedyr, mens sygelige eksemplarer simpelt hen giver op. Kontroller planterne med regelmæssige mellemrum.

Opdat det i tide

Man kan ofte tage et kommende problem i opløbet ved at opdage det i tide og foretage sig et eller andet simpelt, som at fjerne et blad med meldug eller at tørre et insekt af, før man pludselig står med et stort angreb.
I krukker eller under glas er det let at slippe af med almindelige problemer ved afpudsning og fjernelse af døde blade. På samme måde, som man kan se på et blegt menneske, at det ikke har det godt, kan man identificere en plante med problemer på dens manglende friskhed.
Det, der er knap så let at finde ud af, er, hvorfor planten ikke har det godt. Det er her, det at dyrke have bliver til noget af en Sherlock Holmes-opgave - og der er brug for en del detektivarbejde.


Eksempel på havemænd fra postnr. 4340

Anlægsgartnerfirmaet Limø
Høbjærgvej 21
4340 Tølløse
CVR: 26553954
Tlf. 40330421
MIK'S Grønne anlæg Dan Mik Petersson
Hovedgaden 26
4340 Tølløse
CVR: 32375936
www.xn--miksgrnneanlg-fgb7x.dk
Huset og Haven
Nygade 55
4340 Tølløse
CVR: 26819245
www.husetoghaven.net