Havemand Syddanmark

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket ikke aktiv

Billig havemand Syddanmark - Få 3 tilbud og spar pengePleje af plænen

Naturgræs kan få lov at passe sig selv det meste af tiden, men en egentlig plæne skal have lidt opmærksomhed hele tiden, hvis den skal blive ved med at tage sig ud fra sin bedste side. Hvor meget arbejde, man vil lægge i plænen, afhænger af, hvor perfektionistisk man er.
Selv om det er mere belejligt at klippe græs i weekenderne, bør det faktisk klippes, hver gang det er blevet 1 cm længere, end man gerne vil have det. Hvor lang tid det tager, varierer med årstiden og vækstbetingelserne. Jeg ved, at regelmæssig klipning ikke altid er mulig, men det ideelle er at sigte mod det.
Brug plænemidler sent på foråret, når ukrudtet vokser hurtigt, men endnu ikke har blomstret; når det blomstrer, vil ukrudtet være for kraftigt til at reagere på behandlingen. Tilfør flydende plænemiddel på en tør dag, så det har mindst 12 til 24 timer til at blive optaget gennem bladene.Reparation af plænen

Hvis man har overtaget en slemt forsømt plæne, eller græsset ustandselig bliver trampet på som følge af familiens udendørs aktiviteter, kræver plænen mere end bare almindelig vedligeholdelse.
En enkelt dosis intensiv restaurering skulle være nok til at få en forsømt plæne på fødderne igen, men græs, som slides meget, skal have en grundig omgang en gang om året, forår eller efterår, alt efter hvad der er mest belejligt.
Opskriften lyder simpel, men jeg er bange for, at den indebærer en del hårdt arbejde. Den gode nyhed er, at man vil se en forskel allerede efter få uger, og med tiden vil forbedringen fortsætte, hvis man bliver ved med den normale rutinemæssige vedligeholdelse resten af året.Fredag d. 10/4-20

6580 Syddanmark
vejnavne:
Gåskær Tværvej
Pottehusevej
Søgade
Horskærvej
Tømmervænget
Egeskovvej
Lufthavnsvej
Margrethesmindevej
Bramdrupgårdsvej
Søndergyden
Gasværksvej
Solvænget
Fredensgade
Egevej
Havegade
Hjortvadvej
Kongeåparken
Gadegaardsvej
Kastanievej
Grønnegade

Billig VVS

OBS! Må vi lige fortælle dig at...
... du også kan modtage to-tre overbevisende tilbud fra en effektiv flyttemand fra Syddanmark.

Havemand Syddanmark

Find de mest pålidelige havemænd


Vamdrup Havecenter

Østerbygårdsvej 3
6580 Vamdrup
CVR: 25287738
www.vamdruphavecenter.dk

U. H. Anlæg

Fovsletvej 21
6580 Vamdrup
CVR: 75521510
Tlf. 51204253

Jydsk Anlæg & Terrænpleje

Farrisvej 5
6580 Vamdrup
CVR: 12623372
www.j-a-t.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt