Havemand Svendborg

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag ikke online

Få 3 gratis tilbud fra lokal havemand Svendborg - spar 22%Biller og hvepse mod havens skadedyr

Øresnudebillens larver spores af en nematod, Heterorhabditis. Tilsæt nematoden udendørs ved at vande den opløste nematodsuppe ud på jorden sent på foråret, tidligt på sommeren eller tidligt på efteråret, hvor der er størst mulighed for at larverne er til stede.
Brug den under glas hele året; skadegørerne har en længere formeringssæson, hvor der er varmt. Hvis der ikke er larver, når nematoderne tilføres, vil nematoderne dø.
Mellus bekæmpes normalt med den lille mellus-snyltehveps, Encarsia formosa. Den lægger æg i mellusens nymfehylster, så der i stedet for mellus klækkes endnu en snyltehveps, der kan fortsætte snylterarbejdet. Det bedste resultat opnås ved at udsætte tre hold snyltehvepse med to ugers mellemrum. Der findes også en anden mellusprædator ved navn Delphastus, der på dansk kaldes mellusmariehøne. Den hævdes at være mere effektiv, når det gælder større angreb.Ven eller fjende?

Nogle af de insekter, man som haveejer traditionelt anser for fjender, kan vise sig også at have gode egenskaber. Ørentviste kendes bedst fordi de nipper af kronbladene, men de gør også meget godt ved at æde bladlus og andre små insekter.
Det er kun i blomster som dahliaer, de kan anrette alvorlig skade. Lok dem til at blive på steder, hvor de kan gøre lidt nytte, ved at sætte urtepotter fyldt med halm op på korte pinde. Larver dræbes, når de gnaver i blade inficeret med bakterien Bacillus thuringiensis.
Larverne er et par dage om at dø, men de holder ret hurtigt op med at indtage føde. Bakterien bruges normalt udendørs, men kun hvor der er brug for den. Den kan også dræbe larver af sommerfugle, som man gerne vil have i haven, så det er ikke en af mine yndlinge.Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Billig rengøring 3 tilbud

Eksempler på
Svendborg vejnavne:
Caroline Amalie Vej
Flyvervej
Bjerreby Møllebakke
Birkelunden
Bjørnemosevej
Frederiksgade
Hejrevænget
Bodøvej
Brombærvej
Drejø Skov
Gerritsgade
Hestehavevej
Hellegårdsvej
Bakkestjernevej
Herman Nielsens Vej
Diget
Bygmarken
Grubbemøllevej
Bratenvej
Grønnedal

Du har vel husket at...
... du også kan sikre dig 2-3 herlige overslag fra en rutineret gartner i Svendborg kommune.

Svendborg fagfolk i branchen: Havemænd


Stougaard anlæg og pleje ApS

Grønlandsvej 4, Tved
5700 Svendborg
CVR: 36897465
www.stougaardaps.dk

Vesterhave Park og Anlæg

Udflyttervej 3
5700 Svendborg
CVR: 14559175
Tlf. 24478824

Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer

Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
www.kimgartner.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt