Havemand Svendborg

Vi kan indtil videre ikke levere tilbud

Få 3 gratis tilbud fra lokal havemand Svendborg - spar 22%Biller og hvepse mod havens skadedyr

Øresnudebillens larver spores af en nematod, Heterorhabditis. Tilsæt nematoden udendørs ved at vande den opløste nematodsuppe ud på jorden sent på foråret, tidligt på sommeren eller tidligt på efteråret, hvor der er størst mulighed for at larverne er til stede.
Brug den under glas hele året; skadegørerne har en længere formeringssæson, hvor der er varmt. Hvis der ikke er larver, når nematoderne tilføres, vil nematoderne dø.
Mellus bekæmpes normalt med den lille mellus-snyltehveps, Encarsia formosa. Den lægger æg i mellusens nymfehylster, så der i stedet for mellus klækkes endnu en snyltehveps, der kan fortsætte snylterarbejdet. Det bedste resultat opnås ved at udsætte tre hold snyltehvepse med to ugers mellemrum. Der findes også en anden mellusprædator ved navn Delphastus, der på dansk kaldes mellusmariehøne. Den hævdes at være mere effektiv, når det gælder større angreb.Ven eller fjende?

Nogle af de insekter, man som haveejer traditionelt anser for fjender, kan vise sig også at have gode egenskaber. Ørentviste kendes bedst fordi de nipper af kronbladene, men de gør også meget godt ved at æde bladlus og andre små insekter.
Det er kun i blomster som dahliaer, de kan anrette alvorlig skade. Lok dem til at blive på steder, hvor de kan gøre lidt nytte, ved at sætte urtepotter fyldt med halm op på korte pinde. Larver dræbes, når de gnaver i blade inficeret med bakterien Bacillus thuringiensis.
Larverne er et par dage om at dø, men de holder ret hurtigt op med at indtage føde. Bakterien bruges normalt udendørs, men kun hvor der er brug for den. Den kan også dræbe larver af sommerfugle, som man gerne vil have i haven, så det er ikke en af mine yndlinge.Onsdag d. 8/4-20

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Del - Del - Del:

3 tilbud på varmepumper

Eksempler på
vejnavne i 5700:
Englandsvej
Gyldenstensvej
Graaesvej
Grastenvej
Dronningemaen
Hjelmshoved
Færgegårdsvej
Heldagergårdsvej
Enemærket
Cottaslow
Anna Christiane Vej
Bukkehavevej
Aldersro
Caroline Amalie Vej
Grønnedal
Bregningevej
Egense Kirkevej
Enebærvænget
Herman Nielsens Vej
Bjerreby Møllevej

Konkrete havemænd fra postnummer 5700


Belægning - Kloak - Havearbejde

Nonnevænget 2
5700 Svendborg
CVR: 29020736
Tlf. 27975914

Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer

Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
www.kimgartner.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt