Havemand Svendborg

Få 3 Havemand Svendborg tilbud

Få 3 gratis tilbud fra lokal havemand Svendborg - spar 22%Biller og hvepse mod havens skadedyr

Øresnudebillens larver spores af en nematod, Heterorhabditis. Tilsæt nematoden udendørs ved at vande den opløste nematodsuppe ud på jorden sent på foråret, tidligt på sommeren eller tidligt på efteråret, hvor der er størst mulighed for at larverne er til stede.
Brug den under glas hele året; skadegørerne har en længere formeringssæson, hvor der er varmt. Hvis der ikke er larver, når nematoderne tilføres, vil nematoderne dø.
Mellus bekæmpes normalt med den lille mellus-snyltehveps, Encarsia formosa. Den lægger æg i mellusens nymfehylster, så der i stedet for mellus klækkes endnu en snyltehveps, der kan fortsætte snylterarbejdet. Det bedste resultat opnås ved at udsætte tre hold snyltehvepse med to ugers mellemrum. Der findes også en anden mellusprædator ved navn Delphastus, der på dansk kaldes mellusmariehøne. Den hævdes at være mere effektiv, når det gælder større angreb.Ven eller fjende?

Nogle af de insekter, man som haveejer traditionelt anser for fjender, kan vise sig også at have gode egenskaber. Ørentviste kendes bedst fordi de nipper af kronbladene, men de gør også meget godt ved at æde bladlus og andre små insekter.
Det er kun i blomster som dahliaer, de kan anrette alvorlig skade. Lok dem til at blive på steder, hvor de kan gøre lidt nytte, ved at sætte urtepotter fyldt med halm op på korte pinde. Larver dræbes, når de gnaver i blade inficeret med bakterien Bacillus thuringiensis.
Larverne er et par dage om at dø, men de holder ret hurtigt op med at indtage føde. Bakterien bruges normalt udendørs, men kun hvor der er brug for den. Den kan også dræbe larver af sommerfugle, som man gerne vil have i haven, så det er ikke en af mine yndlinge.Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

3 tilbud på varmepumper

Eksempler på
vejnavne i 5700:
Brombærvej
Erik Skeels Vej
Folehaven
Heibergsvænge
Følfodvej
Gartnervej
Hjortø Brovej
Gravvængevej
Hjejlevej
Drejø Brovej
Damstræde
Brændeskovvænget
H C Andersens Vej
Hellet
Efterskolevej
Grønnedal
Cottaslow
Gyden
Grundtvigsvej
Hellufvej

Aktuelle havemænd i postnr. 5700


Stougaard anlæg og pleje ApS

Grønlandsvej 4, Tved
5700 Svendborg
CVR: 36897465
www.stougaardaps.dk

Gyldenmose.com

Sundbrovej 79
5700 Svendborg
CVR: 29344620
www.gyldenmose.com

Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer

Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
www.kimgartner.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt