✅Havemand Struer

  • Billig havemand Struer - Modtag gratis 3 tilbud

  • Få ca 43 pct i rabat med 3 stærke tilbud

  • Modtag kun tilbud fra reelle havemænd

Det er ikke muligt at sammenligne 3 tilbud i dag

✅Havemand Struer - Få 3 gratis tilbud og få rabat✅Nyttige insekter i haven

I mange år er haveejere blevet opdraget til at mene, at den eneste gode larve er en død larve, men den holdning har ændret sig, hvilket er godt for haven, da mange insekter er med til at jagte skadegørere på planter. Tiltræk de voksne insekter ved at dyrke enårige med meget nektar, fx lavendel og blomstrende krydderurter.
Spejlæg, klokkehonningurt og jomfruskørt er særlig gode. Og lær også larverne at kende; i årevis gik folk omkring og slog mariehønelarver ihjel uden at vide, hvad de gjorde. Lok nytteinsekter til at blive i haven om vinteren. Lad være med at rydde staudebedene helt, før det bliver forår, så har de mange sikre skjulesteder.
Hvis man absolut skal rydde op, kan man lade en tot langt græs og nogle plantestængler blive tilbage rundt omkring i haven, så de nyttige larver er på stedet, klar til at gå i gang med arbejdet om foråret.Gode og onde larver

Hvordan man kender en god larve fra en ond? Hvis den bevæger sig langsomt, æder den planter; hvis den bevæger sig hurtigt, æder den andre insekter. Egentlig ret indlysende! Løbebiller hvoraf der findes flere forskellige, kan det altid betale sig at blive venner med.
De lever i jorden, under sten eller træstykker og i affald under hække og æder snegle, kålfluer, jordlopper, snudebiller og andre jordboende skadegørere. Deres larver lever af det samme, så hele familien gør et godt stykke arbejde. De er lette at kende fra øresnudebiller.
Gode biller er i almindelighed sorte, skinnende og bevæger sig hurtigt; de har to antenner forrest på hovedet - onde øresnudebiller er mindre, gulbrune og har Y-formede antenner. En sort bille med et purpur skær er sandsynligvis en violet løbebille - endnu en god ven.

Billig VVS

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

NB! Husker du at...
... du ligeledes kan få leveret tre gennemførte overslag på en optimistisk skimmelsvampekspert fra Struer.

Vi dækker også disse
veje i Struer:
Pallisgårdvej
Rosenbjerg
Rådhusstræde
Ørgaards Alle
Lindevej
Svanevej
Mundbergs Alle
Rosenvænget
Vraldvej
Søllergårdvej
Nøddehegnet
Strandbjerggårdparken
Strandparken
Tranebærvej
Lundbyvej
Kirkegade
Stadion Alle
Højlundvej
Vestergade
Odinsvej

Anmeldelse
.

Postnummer 7600 Struer havemænd


PN Multiservice

Johs Buchholtz Vej 10
7600 Struer
CVR: 19692442
Tlf. 81247441© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt