✅Havemand Stevns

  • Billig havemand Stevns - Modtag 3 gratis tilbud

  • Få 24 % rabat med 3 kompetente tilbud

  • Du får kun tilbud fra faglærde havemænd

Vi kan for nærværende ikke levere 3 tilbud

✅Find en havemand Stevns kommune med 3 gratis tilbud✅Havens skadedyr

Knoporme, stankelbenlarver og smelderlarver er larver af forskellige sommerfugle, stankelben og smeldere, og alle lever de af underjordiske rødder og knolde. Selv om man ikke ser larverne, ved man, at man har dem, når man ser de døde pletter i plænen og nyplantede udplantningsplanter, der pludselig ikke længere har rødder.
Jordbårne skadegørere er mest almindelige, hvor der er blevet gravet græs op for at lave nye bede, så hvis man ikke vil bruge insektmidler i jorden, må man vende den adskillige gange om vinteren for at bringe skadegørerne op til overfladen, hvor fugle kan æde dem.
Eller lad høns løbe rundt på arealet nogle få uger; det er en fantastisk måde at slippe af med jordbårne skadegørere på, ud over at de også æder ukrudtsfrø. En flok stære, der pikker i plænen, er normalt et sikkert tegn på larver; lad dem afslutte det, de har gang i, og reparer derefter evt. skader.

Der kan ikke indhentes 3 tilbud for nærværendeSkjoldlus og myrer

Skjoldlus er endnu en skadegører i væksthuse og udestuer. Skjoldlus ligner små skæl, der klæber til stængler eller bladundersider. De suger saft, men angriber normalt den slags planter, bladlus ikke bryder sig om - de kraftigere planter med tykke, voksagtige eller stedsegrønne blade.
Citrus er en af deres livretter. Skjoldlus kan tørres af bladene, der derefter vaskes i lunkent vand for at fjerne den sodlignende skimmel, som ofte følger efter et skjoldlusangreb. Nogle skjoldlusarter angriber udendørs planter som benved.
Man kan drive myrer ud med store mængder vand tidligt på sommeren, når de begynder at danne bo, så de flytter sig et andet sted hen. Tøm krukker med myrer, vask alle larver af planterødderne og genplant derefter planten i frisk pottejord. Bedre endnu, brug myrelokkedåser til at dræbe myrerne med.Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre ikke tilgængeligHar du hørt at...
... du også kan bestille op til 3 enestående tilbud fra en robust murer i Stevns kommune.

Eksempler på veje
fra Stevns:
Rødtjørneparken
Nytorv
Rengevej
Bøgelundsvej
Ved Dammen
Fyrvej
Sirgræsvej
Gevnø Gade
Jernbanegade
Nørrehusvej
Lægårdsvej
Møllegade
Orehøjvej
Stivangen
Stevnshøjvej
Præstegårdsvej
Seinhuusvej
Skovvejen
Lindholmsvej
Egestræde

Søndag d. 3/7-22

Havemand Stevns

Anmeldelse
.

Stevns firmaer i erhvervet: Havemænd


Anlægsgartner Kenneth Nedergaard

Kirkeskovvej 13
4660 Store Heddinge
CVR: 26352592
Tlf. 29256273© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt