Havemand Stevns

  • Billig havemand Stevns - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få 26 pct rabat med 3 optimale tilbud
  • Modtag kun tilbud fra velegnede havemænd

Vi kan for nærværende desværre ikke levere 3 tilbud

Postnummer 4660
vejnavne

Holtug Mosevej
Østergade
Petravej
Frøslev Bygade
Overdrevsvej
Elisabethsvej
Vesterbro
Højerupvej
Rødtjørneparken
Munkegade
Havrevænget
Kirkestræde
Lejerstoftevej
Munkehaven
Fruegade
Boestoftevej
Byenden
Rugvænget
Højerup Bygade
Overdrevet

Find en havemand Stevns kommune med 3 gratis tilbud


Havens skadedyr

Knoporme, stankelbenlarver og smelderlarver er larver af forskellige sommerfugle, stankelben og smeldere, og alle lever de af underjordiske rødder og knolde. Selv om man ikke ser larverne, ved man, at man har dem, når man ser de døde pletter i plænen og nyplantede udplantningsplanter, der pludselig ikke længere har rødder.
Jordbårne skadegørere er mest almindelige, hvor der er blevet gravet græs op for at lave nye bede, så hvis man ikke vil bruge insektmidler i jorden, må man vende den adskillige gange om vinteren for at bringe skadegørerne op til overfladen, hvor fugle kan æde dem.
Eller lad høns løbe rundt på arealet nogle få uger; det er en fantastisk måde at slippe af med jordbårne skadegørere på, ud over at de også æder ukrudtsfrø. En flok stære, der pikker i plænen, er normalt et sikkert tegn på larver; lad dem afslutte det, de har gang i, og reparer derefter evt. skader.

Skjoldlus og myrer

Skjoldlus er endnu en skadegører i væksthuse og udestuer. Skjoldlus ligner små skæl, der klæber til stængler eller bladundersider. De suger saft, men angriber normalt den slags planter, bladlus ikke bryder sig om - de kraftigere planter med tykke, voksagtige eller stedsegrønne blade.
Citrus er en af deres livretter. Skjoldlus kan tørres af bladene, der derefter vaskes i lunkent vand for at fjerne den sodlignende skimmel, som ofte følger efter et skjoldlusangreb. Nogle skjoldlusarter angriber udendørs planter som benved.
Man kan drive myrer ud med store mængder vand tidligt på sommeren, når de begynder at danne bo, så de flytter sig et andet sted hen. Tøm krukker med myrer, vask alle larver af planterødderne og genplant derefter planten i frisk pottejord. Bedre endnu, brug myrelokkedåser til at dræbe myrerne med.


Eksempel på havemand i Stevns

Mulvad Entreprenør og Udlejning ApS
Haubergvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 36904631
Hjemmeside
Gammelgård Entreprenør og Haveservice
Hærvejen 37
4660 Store Heddinge
CVR: 35572244
Hjemmeside
Entreprenør Ehlers ApS
Hjulmagervej 3
4660 Store Heddinge
CVR: 32150748
Hjemmeside