Havemand Stenløse

  • Billig havemand Stenløse - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 28 pct med 3 eftertragtede tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra energiske havemænd

3 tilbud er desværre ikke tilgængelig i dag

Lokale vejnavne
Stenløse

Rosavej
Violvej
Tjørnevej
Nattergalevej
Tormodsvej
Vipstjærtevej
Slåenvej
Salsmosevej
Ørnevej
Rørsangervej
Nyvangs Alle
Tobiasvej
Toppevadvej
Stillitsvej
Solsortevej
Slagslunde Bygade
Stenlillevej
Natalievej
Vagtelvej
Nældesødalvej

Leder du efter en havemand Stenløse? Få 3 tilbud på 2-3 dage


Foryngelse af stauder

Mens buske forynges ved hård tilbageskæring, er måden at puste nyt liv i virkelig gamle stauder på at grave dem op og dele dem. Hvis man læser i mange af de gamle havebøger, vil de fortælle, at en type stauder skal deles om efteråret, og en anden om foråret, og man ender med at have en fornemmelse af, at det, man i virkeligheden har brug for, er en kalender.
Lad være med at gå i panik! Den letteste måde at forynge stauder på er ved at dele dem om foråret. Ved at dele dem, lige før væksten går i gang - også selv om nogle korte skud er begyndt at vise sig - vil de komme sig hurtigt. Hvordan ved man, om en plante har brug for deling?
Medmindre man bare gerne vil formere nogle flere planter, er der ikke nogen ide i at dele stauderne, før de har brug for det, for store klumper blomstrer meget bedre end små, og det får haven til at se mere færdig ud.

Deling af planter

Om en plante har brug for deling eller ej, afhænger af dens vækstform. Stauder har helt sikkert behov for deling, hvis de er:
Døde i midten, dvs. hvis midten af klumpen er død (eller ikke længere blomstrer godt) og har efterladt sig en krans af unge skud i kanten. Planten er en kandidat moden til foryngelse.
Overgroede, dvs. hvis klumpen har bredt sig og taget mere plads, end godt er. Den må deles, så naboplanterne ikke bliver kede af det.
Overjordiske, dvs. hvis klumpen har vokset sig op over jorden, som alunrod somme tider gør. Det er endnu et godt tegn på, at planten har brug for deling.
Det er okay at dele de mere hårdføre stauder med trævlerod som nybelgisle asters om efteråret, men prøv engang at dele de kødfulde rødder af sankthansurt og hosta; det giver store, åbne sår, som bare rådner, når de udsættes for koldt, fugtigt vejr en hel vinter igennem.


Stenløse havemand eksempel:

STV - Maskinservice
Knardrupgårds Alle 5
3660 Stenløse
CVR: 26532140
Hjemmeside
Brdr. Bentien ApS
Sandbakken 6
3660 Stenløse
CVR: 30543149
Hjemmeside
Have & Park Service
Valmuevej 4
3660 Stenløse
CVR: 30789636
Hjemmeside